Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη αλλαζω σπιτι θελω ενα πιο μικρο κουτι πιο μικρο κυριως στο βαθος!!!

το συστημα μου ειναι αυτο Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz

Wolfdale 45nm Technology

RAM

2,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (5-5-5-18)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. P5G41-M LX (LGA775)

Graphics

SyncMaster (1680x1050@60Hz)

1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (Undefined)

Hard Drives

39.1GB INTEL SSDSA2M040G2GC (SATA-SSD)

625GB Western Digital WDC WD6401AALS-00L3B2 (SATA)

977GB Seagate ST31000524AS (SATA)

και μετα απο σχετικο ψαξιμο κατεληξα σε αυτο Link

αλλα πριν το παραγγηλω ειπα να παρω μια 2 γνωμη!!!

καθε προταση δεκτη

Δημοσ.

ωραια αυτου του τυπου τα κουτια τα εχω δει απο ετοιμα συστηματα εταιρειων αλλα νομιζω ειναι λιγο ακριβο...

Δημοσ.

αν μπορεις πηγαινε στο tj 8 φανταστικο κουτι και σε ποιοτιτα και φινιρισμα.δες επισης και τα αντιστιχα στο μεγεθος αυτο της lian li

Δημοσ.

ειναι αναλογα τις απαιτησεις που εχει,δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα κουτια αυτα με εκεινα των 26 ευρω,εχουν ενα χασμα οσο αφορα την ποιτητα

Δημοσ.

Ναι! κινεζικες λαμαρινες που πουλανε καρακιτσαριο ντιζαιν ειναι οι περισσοτερες.

Οι gigabyte τουλαχιστον βγαζουν ως επι το πλειστον ποιοτικα προιοντα.

Δημοσ.

στο κουτι το φθηνο απο διαταξη για τους δισκους ως προς την ψυξη θα ειναι συν 6 βαθμους με δυο δισκους μεσα...για μενα αξιζει ενα καλο μικρο κουτι αλλα οχι αυτο που εχει βαλει απτο αμαζον..

Δημοσ.

Ναι! κινεζικες λαμαρινες που πουλανε καρακιτσαριο ντιζαιν ειναι οι περισσοτερες.

Οι gigabyte τουλαχιστον βγαζουν ως επι το πλειστον ποιοτικα προιοντα.

OMG

Πως φαίνεται οτι δεν έχεις δουλέψει ποτέ ένα ποιοτικό case αλλά μόνο πλαστικούρες και ψευτολαμαρίνες.

Αν πουλάγανε μόνο design καλά θα ήταν. Θα μας ήταν και εύκολο να επιλέξουμε ποιο και όχι 4 μέρες review και ανάγνωση παραπόνων κλπ για να αποφασίσουμε ποιο case θα πάρουμε...

Και εφόσον αγοράζεις και τέτοια case υποθέτω οτι και το OC είναι βλακείες που κάνουν μικρά παιδάκια που δεν μπορούν να παίξουν με το φασόλι τους γιατί πιστέψαν όταν τους είπαν οτι θα τυφλωθούν.

Και να θεωρείται η gigabyte ποιοτική σε cases τι να πούν η Lian Li, Antec, Silverstone, Bitfenix.... Θα πρέπει να νιώθουν γίγαντες ήδη.

@chrisargos Κοίτα και Fractal Design Arc Mini

Δημοσ.

OMG

Πως φαίνεται οτι δεν έχεις δουλέψει ποτέ ένα ποιοτικό case αλλά μόνο πλαστικούρες και ψευτολαμαρίνες.

Αν πουλάγανε μόνο design καλά θα ήταν. Θα μας ήταν και εύκολο να επιλέξουμε ποιο και όχι 4 μέρες review και ανάγνωση παραπόνων κλπ για να αποφασίσουμε ποιο case θα πάρουμε...

Και εφόσον αγοράζεις και τέτοια case υποθέτω οτι και το OC είναι βλακείες που κάνουν μικρά παιδάκια που δεν μπορούν να παίξουν με το φασόλι τους γιατί πιστέψαν όταν τους είπαν οτι θα τυφλωθούν.

Και να θεωρείται η gigabyte ποιοτική σε cases τι να πούν η Lian Li, Antec, Silverstone, Bitfenix.... Θα πρέπει να νιώθουν γίγαντες ήδη.

@chrisargos Κοίτα και Fractal Design Arc Mini

με κάλυψες πλήρως! +1

Δημοσ.

post-234625-0-48739000-1341220792_thumb.jpgLink aopen g325

ειναι φθηνο μικρο κουτι

πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης

και εγω το εχω με δυο δισκους και εναν ssd

καρτα γραφικων παιρνει αρκετα μεγαλη

και το τροφοδοτικο επι της ουσιας ειναι εξω απο κουτι,βεβαια καλυπτεται και ειναι ομορφο

για να πω την αληθεια απι τα σαιτ το εβλεπα ασχημο οπου μια μερα το βαλανε 29 ευρω και λεω δε γμται το παιρνω και βαζω κανα χρεπι μεσα...ομως απο κοντα ειναι πολυ ομορφο καλο ποιοτηκα ,συνοδευεται απο βιδες αντικραδσμικα για τους δισκους ανταπτορες καλωδια σατα για δυο δισκους για να μην εχεις πολυ καλωδιο

του εβαλα και 30 ποντους λεντακι μπλε με τρια ευρω και ειναι κουκλαmrgreen.png

και ενα review...Link

Δημοσ.

το ειδα και το Fractal Design Arc Mini

αλλα οπως ειπα εχω ενα περιορισμο σχετικα με το βαθος του κουτιου το θελω οσο γινετε λιγοτερο απο 40cm

και ειπα να παω σε κατι επωνυμο και ακριβοτερο ωστε να μην εχω προβληματα θερμοκρασιας μετα!!

εχω καιρο ακομα για ψαξιμο οποτε οποια προταση δεκτη!!

thanks

Δημοσ.

το εχω το silverstone.ειναι φοβερο κουτακι.εμενα ,επειδη μου αρεσουν τα πορτακια πηρα το αδερφακι του, το ps07.το ιδιο ειναι,μονο το μπροστα αλλαζει.

προσωπικα, δεν το εχω μετανιωσει....

στα εκατοστα βαθους που θες νομιζω παιζει το tj08-e και το aerocool qs200 που ειναι επισης πολυ καλο(το εχω και αυτο,στεγαζει το pc της αδελφης μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...