Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βασικό είναι ότι μετα τον καθαρισμο η καρτα φαινεται να ειναι οκ και δε βγαζει artifacts.

Προφανως οι θερμοκρασίες εχουν πεσει σε αποδεκτο σημειο (idle 4 βαθμους κατω) ,οπότε μια χαρα πρεπει να ειναι.Ας αναφερει και θερμοκρασιες ετσι για να ξερουμε.Ετσι και αλλιως δε μπορει να κανει κατι αλλο..

ποραγματι το οτι δεν βγαζει artifacts ειναι καλο σημαδι αλλα δεν βεβαιωνει οτι λειτουργει αψογα σιγουρα θελει δοκιμες.απλα παρατηρωντας την εικονα νομιζω ειδα να εχει max θερμοκρασιες κοντα στους 80 βαθμους και ο ανεμηστηρας να γυριζει μονο 43% για αυτο ανεφερα να ξαναανεβασει φωτο

Δημοσ.

Ετρεξα το furmark 6 λεπτα με ανεμηστηρα στο 43% και η θερμοκρασια πηγε απο 50 στους 80 και παιζε 79 80 79 80....Παντως μεχρι στιγμης δεν τα εχει παιξει μετα την αλλαγη..

Πριν την παστα ενταξει δεν ειχα και τεραστιες θερμοκρασιες καθως επαιζα ειχα DISPIO:66-67 και ΜΕΜΙΟ:78-79 δεν ξερω αν ειναι θερμοκρασιες για να κρασαρι..:s

Επειδη διαλυσα ολο το pc και το ξαναεστησα παιζει να ηταν τπτ αλλο και να εφτιαξε?

Δημοσ.

οσο παιζει κανονικα μην ανησυχεις.φαινεται να μην εχει δημιουργηθει προβλημα στην καρτα,τωρα εγω σου προτεινω να κατεβασεις το sapphire trixx και να φτιαξεις ενα προφιλ για τις στροφες του ανεμιστηρα.πχ οταν παιζεις lol να λειτουργει στο 50% ωστε να μην ανεβαζει καθολου θερμοκρασιες,ενω οταν ειναι σε idle να δουλευει χαμηλοτερα.οτι χρειαστεις ειμαστε εδω

Δημοσ.

Απλα κανει παραπολυ βαβουρα..

θα το κοιταξω παντως το προγραμματακι...

Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια...

Δημοσ.

Καλημερα αρχισαμε παλι τα ιδια οποτε την σπαω και παω για αλλη καρτα...

Ειναι σιγουρα η καρτα γραφικων?

Στους 64 και chrashari ελεος..Δεν νομιζω να ειναι κανενα καλωδιο οθονης ή οθονη ετσι?

Δημοσ.

Μπα η κάρτα είναι.Δε δοκιμάζεις να τη φουρνίσεις;

Δεν ξέρω πως γίνεται.Σε κάποιο thread λέγανε οτι βάζεις την κάρτα στο φούρνο και μπορεί να φτιάξει.

Δημοσ.

Καλημερα αρχισαμε παλι τα ιδια οποτε την σπαω και παω για αλλη καρτα...

Ειναι σιγουρα η καρτα γραφικων?

Στους 64 και chrashari ελεος..Δεν νομιζω να ειναι κανενα καλωδιο οθονης ή οθονη ετσι?

καλησπερα,εφοσον ξαναξεκινησαν τα ιδια θεματα τοτε προσανατολισου για νεα καρτα γραφικων.δοκιμασε αν θες να την ξαναψησεις μπας και συμμορφωθει και παιξει.δοκιμασε για καλο και κακο και με αλλο καλωδιο,αλλα η πιθανοτατα φταει η καρτα.προς θεου αν ειναι να την πεταξεις μην την σπασεις ,κριμα ειναι,δωστην μου να πειραματιστω πανω της :devil: :devil:

Δημοσ.

Οκ αμα ειναι θα ανοιξω καινουργιο θεμα να μου προτινεται καμμοια καρτουλα..;)

Απλα στην επιφανεια και στο surfing δεν παθαινει τπτ μονο στα games και αμα την φουρνισω τωρα μην μεινω χωρις Pc μεχρι να παρω αλλη..:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...