vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 report on test of wlan0 connection 'unable to connect to a wireless network' verify that the wireless network i availiable and that you have provided the convert weireless parameters τι κανουμε; οταν περασα τον οδηγο μου βλεπει 2 μια ethernet kai mia wlan
vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 πηγα στο network setup και μετα network wireless τι κανω τωρα; αα και κατι ακομη εκει που εκανα το τεστ αμα πειραζα το dhcp μου εβγαζε οτι τοεχω ρυθμησει σωστα και αυτο εκανε και στο static ip
gtroza Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 κάπου πρέπει να σου ζητάει να δώσεις τα στοιχεία του ασύρματου πχ ονομα, κωδικό .
vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ναι μου δινει να πληκτρολογησω τα στοιχεια αλλα πρεπει να σκαναρω πρωτα και σκαναρω και δε βρισκει τιποτα
gtroza Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 πήγες εδώ; (πρώτη τελεία) βάζω 3 εικόνες γράφω από ένα asus eeepc με puppy επειδή έχει ασύρματο τελειώνουν οι γνώσεις μου! .
vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 μεχρι την δευτερη τελεια εχουμε το ιδιο μετα μου βγαζει να διαλεξω ethernet η wirelessκαι επιλεγω woreless και μετα μου βγαζει να σκαναρω και να φτιαξω ενα προφιλ
gtroza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μήπως είναι κλειστό το wireless απ`το router; . http://www.ehow.com/how_8434983_wifi-connect-internet-puppy-linux.html δες αυτά τα βήματα .
vlahoskwn Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 δεν εγινε τιποτα σκεφτομαι να αλλαξω εκδοση ξερεις καμια ελαφρια και να ειναι πολυ απλο; δηλαδη θελω να ανοιγει ο υπολογιστης και το μονο που να μπορω να κανω ειναι να μπαινω στο ιντερνετ
kostandinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπερα κε gtroza,δεν πηγες ακομα διακοπες? καιρος να πας Μποζόνιο του Χιγκς Όταν λέμε ότι κάποιος γεννιέται ή πεθαίνει, εννοούμε επιστημονικά ότι χάνεται ή εμφανίζεται η δυνατότητα να τον αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας
gtroza Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 @kostandinos Καλησπερα κε gtroza,δεν πηγες ακομα διακοπες? καιρος να πας καλημέρα kostandinos, ευχαριστώ γιά την ιδέα! να'σαι καλά, νεαρέ! @vlahoskwn δεν εγινε τιποτα σκεφτομαι να αλλαξω εκδοσηξερεις καμια ελαφρια και να ειναι πολυ απλο; δηλαδη θελω να ανοιγει ο υπολογιστης και το μονο που να μπορω να κανω ειναι να μπαινω στο ιντερνετ μ' έχεις μπερδέψει και είμαι και άσχετος ίστορία έχω μιά ασύρματη κάρτα pcmcia Linksys wireless-g wpc54g v2.0 πριν 3-4 χρόνια, γιά να την κάνω να δουλέψει με το puppylinux "μ' είχε βγεί η πίστη" σκέφτηκα ότι, τώρα που προχώρησε το θέμα drivers στο linux θα την έβλεπε αμέσως κάποιο νέο puppy την δοκίμασα χθές, και είδα ότι δεν έπαιρνε "ρεύμα" ούτε με το browserlinux ούτε και με ένα τελευταίο puppy που χρησιμοποιούσα σήμερα έψαξα μερικά live cd απ' την "τεράστια συλλογή" που έχω :mrgreen: και βρήκα 2, που την "βλέπουν, με το καλημέρα" το ένα ήταν κάποιο elive και τό άλλο το puppylinux 4.21 k2.6.25 http://www.puppylinuxfaq.org/first-steps-in-puppy-linux/10-starting-out-with-puppy-linux-starting-out-with-puppy-linux/26-download-puppy-linux-free.html απ' το οποίο και γράφω τώρα συνδεδεμένος ασύρματα βάζω μερικές εικόνες προσωπικά προτιμώ σύνδεση με καλώδιο ίσως αυτό το puppy να "δεί" το wireless στο pc σου αν δεν γίνει τίποτα υπάρχουν τα μεταπτυχιακά του insomnia, για linux αλλά πρέπει να γραφτείς σε κάποια ομάδα πχ του τρίτωνα ή του τζίμυ π ή του δίδυμου :mrgreen: ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από κανέναν! .
vlahoskwn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μπορεις να μου πρωτεινεις ενα linux για τη χρηση που σου ειπα;
gtroza Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μπορεις να μου πρωτεινεις ενα linux για τη χρηση που σου ειπα; αυτό που εγκατέστησες αλλά θα συνδέεσαι με καλώδιο .
vlahoskwn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 τιποτα αλλο; δεν μπορω με καλωδιο ειναι μεγαλη αποσταση απο το ρουτερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα