gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) άνοιξε ένα τερματικό γράψε cd / πάτα εντερ γράψε ls πάτα εντερ αν βλέπεις directory, με όνομα boot γράψε cd boot πάτα εντερ αν βλέπεις directory grub γραψε cd grub πάτα εντερ μέσα σ' αυτό το directory πρέπει να είναι το menu.lst πρέπει να το ανοίξεις με τον text editor του browserlinux (νομίζω είναι ο geany) αν μπορείς, κάνε post εδώ το περιεχόμενο . θα λείψω γιά λίγο Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2012 από gtroza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 πρεπει να εχω και το cd μεσα; ρωταω επειδη τα εχω κανει εγκατασταση ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 πρεπει να εχω και το cd μεσα; όχι επειδη τα εχω κανει εγκατασταση ηδη πώς και πού; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ειχα το cd μεσα και βρηκα μια εντολη που ελεγε instan browerlinux και μετα αρχισα την εγκατασταση και τα εβαλα στο δισκο γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ωραία υπάρχουν διάφορα είδη εγκατάστασης βρήκες το αρχείο; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 δεν βρισκω το αρχειο και σε καποιες εντολες μου λεει οτιδε βρισκει κατι μηπως παιζει ρολο που δεν χρειαζεται να εχω το cd μσα; μπηκα στα αρχεια του δισκο και το βρηκα και το ανοιξα τι πρεπει να κανω τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 τώρα από που γράφεις εδώ; μπηκα στα αρχεια του δισκο και το βρηκα και το ανοιξατι πρεπει να κανω τωρα; μπορείς να κάνεις ανάρτηση εδώ ένα αντίγραφο; ή αντιγραφή-επικόλληση το περιεχόμενο; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 μου εχει δυο τετοια αρχεια αλλα το ενα λεει old απο δευτερο υπολογιστη που εχω οχι δεν μπορω γιατι δεν εχει ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 μου εχει δυο τετοια αρχεια αλλα το ενα λεει old απο δευτερο υπολογιστη που εχω οχι δεν μπορω γιατι δεν εχει ιντερνετ με φλασάκι αντιγραφή; γιατί δεν έχει ιντερνετ; προσπάθησες να συνδεθείς στο linux; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 # GRUB configuration file '/boot/grub/menu.lst'. # generated by 'grubconfig'. Sun Jul 1 18:01:29 2012 # # Start GRUB global section #timeout 30 color light-gray/blue black/light-gray # End GRUB global section # Linux bootable partition config begins title Linux (on /dev/sda1) root (hd0,0) kernel /boot/vmlinuz root=/dev/sda1 ro vga=791 # Linux bootable partition config ends title Install GRUB to floppy disk (on /dev/fd0) pause Insert a formatted floppy disk and press enter. root (hd0,0) setup (fd0) pause Press enter to continue. title Install GRUB to Linux partition (on /dev/sda1) root (hd0,0) setup (hd0,0) pause Press enter to continue. title - For help press 'c', then type: 'help' root (hd0) title - For usage examples, type: 'cat /boot/grub/usage.txt' root (hd0) φιλε πες μου λιγο ωστε να τελειωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 άλλαξε όνομα στο menu old πχ πρόσθεσε ένα γράμμα ακόμα μετά στο menu.lst που έχεις στον text editor ανοιχτό κάνε comment τις σειρές παρακάτω, δλδ βάλε ένα # μπροστά από κάθε σειρά #title Install GRUB to floppy disk (on /dev/fd0) #pause Insert a formatted floppy disk and press enter. #root (hd0,0) #setup (fd0) #pause Press enter to continue. #title Install GRUB to Linux partition (on /dev/sda1) #root (hd0,0) #setup (hd0,0) #pause Press enter to continue. #title - For help press 'c', then type: 'help' #root (hd0) #title - For usage examples, type: 'cat /boot/grub/usage.txt' #root (hd0) σώσε το αρχείο με το ίδιο όνομα δλδ menu.lst κλείσε το pc απ' το menu ξανα άνοιξε το pc . φιλε πες μου λιγο ωστε να τελειωνω αν με είχες ακούσει απ' την αρχή θα είχες τελειώσει τώρα υπάρχουν τοκοχρεωλύσια! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 το εκανα και τωρα μου βγαζει minimal bash και δεν μπανει μονονα βραψω μπορω λες να ξανα κανω εγκατασταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 πως το έκανες εγκατάσταση; μπορείς να επαναφέρεις το αρχείο με το λειτουργικό απ' το cd . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 μπορειςναμου πεις να κανω την εγκατασταση σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 τι έχει επάνω ο δίσκος στο pc που συζητάμε είναι άδειος, έχει xp τί ακριβώς; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα