cabdik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Οταν παω στο σιτε φιλε μου της AMD ATI και μου προτινει για την καρτα μου τους 12.4 τοτε αυτοι νομιζουν οτι ειναι οι καλυτεροι δεν το κανω ΕΓΩ το λαθος αλλα η εταιρια. το οτι βγαζει η AMD ATI καθε μηνα drivers και η nVIDIA οποτε προκιψει προβλημα δε σου λεει κατι ? η εταιρια λες να κανει πλακα, και να προτεινει αυτους? η επειδη εχεις εσυ καποιο προβλημα με τους συγκεκριμενους, σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειναι σωστοι οι Drivers? δεν σου προκαλει απορια, γιατι σε αλλους κατοχους 4850-4870, λειτουργουν κανονικα αυτοι οι drivers? μηπως ειναι καπου αλλου το προβλημα και οχι στους drivers? Π.χ, εσυ εκανες σωστη απεγκατασταση των παλιων drivers, προτου βαλεις τους νεους? διοτι κατα καιρους, οι Catalyst εχουν ριζικες αλλαγες, που θελουν εντελως "καθαρη" εγκατασταση!! αν θελεις περισσοτερη βοηθεια, στειλε PM στον ATIMAN. Δικιο εχεις..αλλα δεν συνεχιζουν να βγαινουν νεα games? σωστη παρατηρηση. αλλα να σε ρωτησω κι εγω.....αν τα νεα games εχουν υποστηριξη σε νεες τεχνολογιες, οπως DX11 - tessellation κλπ, πως θα σε βοηθησει ενας drivers στην περιπτωση της 4870 που δεν μπορει βασει hardware να υποστηριξει αυτες τις τεχνολογιες?
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Φαύλος κύκλος υπερκέρδους.. Απλό, κάθε εταιρία κ μια υλοποίηση κάθε υλοποίηση και ένα bios,με την μαμά εταιρία απλά να βρίσκεται σε αγώνα δρόμου για την επόμενη gpu κ την πώληση δικαιωμάτων.. όποιος δίνει πιο αυστηρά standars κ τα ελέγχει αυτός είναι και ο σταθερότερος αλλά όχι ίσως κ ο κερδισμένος. Οι drivers μπορούν να κριθούν αντικειμενικά μόνο σε amd υλοποιήσεις, γιατί κ κάθε υλοποιητης θέλει να είναι ανταγωνιστικός και παρεμβαίνει.. Η μόνη λύση > όχι στην υπερκατανάλωση καρτών γραφικών κ αγορά μόνο αυτής που πραγματικά χρειαζόμαστε.
cabdik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ξερεις καμια εταιρια να λειτουργει σαν φιλανθρωπικο ιδρυμα? εδω ακομα και τα φιλανθρωπικα ιδρυματα, απο πισω, κρυβουν αλλα πραματα.....!!!
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν θέλουμε φιλανθρωπικά ιδρύματα γιατί πρώτον το πληρώνουμε,και δεύτερο έχουμε αξιοπρέπεια, αλλά δεν μίλησε κανένας γι'αυτο κιόλας, ούτε καν για κέρδος και σεβασμό στον πελάτη.. μίλησα για υπερκέρδος σε μια κοινωνία βαθιά καταναλωτική που αν δεν στραφεί πρώτα αυτή σε άλλη λογική το φαινόμενο θα γίνεται ολοένα και χειρότερο,η ποιότητα θα πέφτει συνεχώς και το αντίτιμο θα μεγαλώνει.. Φυσικά και να κερδίζουν.. μην αισχροκερδούν όμως και δεν παρέχουν και ότι υπόσχονται όμως..
cabdik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 αφου ξερεις οτι, οπου υπαρχει το χρημα, η αξιοπρεπεια παει περιπατο....!!! παντως συμφωνω μαζι σου, πρεπει εμεις πρωτα να μαθουμε να καταναλωνουμε μεχρι εκει που χρειαζονται οι πραγματικες μας αναγκες και οχι οι εικονικες!!
xlomo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως έχω περάσει από nvidia σχεδόν σε όλα τα στάδια της (nvidia vanta, riva tnt, geforce 2 mx, geforce 4 mx, geforce fx 5600, geforce 6600gt, gtx 570) και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, τους νέους οδηγούς τους πέρναγα πάνω από τους παλιούς και δούλευαν πάντα ρολόι. Μεταξύ 6600gt και 570 είπα να δώσω μια ευκαιρία στην amd αγοράζοντας 2 κάρτες 3870 της saphire και από τότε μαμήθηκε ο Δίας. Στην αρχή είχα τρελά προβλήματα με το crossfire και αποφάσισα να τις σπάσω και να τις μοιράσω σε 2 υπολογιστές, και να τα blue screen από το ati2dvag, και να τα κρασαρίσματα του firefox, και πάμε πάλι το catalyst control center να μην ξεκινάει, και πάμε να περάσουμε τα ati tray tools μπας και δούμε προκοπή, και πάμε unistall drivers-restart-clean registry-install drivers-restart αλλά όχι πάρε warning στην εγκατάσταση και πάλι από την αρχή. Πάμε πάλι revoke στους 10,2 που δούλευαν μπας και παίξει τίποτα. Ρε δεν μας παρατάτε λέω γω!!!!
nikos1982 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 δεν ειναι παντα οι drivers που κανουν το προβλημα.ένταξη η 12.4 ηταν μαπα αλλα οσο νανε και τα windows μερικές φορες κανουν προβληματα.
trek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 12.6=fail Εμένα, μου ανέβασε τα ρόλόγια σε πυρήνα και μνήμη, με αποτέλεσμα εκεί που είχα γύρω στους 48β idle, τώρα έχω πάνω απο 60. Το γύρισα πάλι στον 12.3 και βρήκα την υγειά μου.
konpat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και γω εχω προβλήματα με τους drivers τησ amd ,ήταν η πρώτη φορα που αγόρασα κάρτα της ατι και η πρώτη φορά που αντιμετώπισα πρόβλημα με drivers(δώδεκα χρόνια που ασχολούμαι με pc και ξεκίνησα με gf3 δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα όσες φορές και αν έβαζα-έβγαζα driverw της nvidia) .Με τους catalyst τίποτα δεν φαινόταν να δουλεύει σωστά ,ειδικά όταν ξεκλείδωσα την επιλογή overdrive στις συχνότητες έδειχνε ότι ήθελε.Για να μην πώ για τις επιδόσεις στο skyrim που η 7750 που έχω αποδίδει χειρότερα από την gt440 που είχα.Αν δεν δω βελτίωση στην επόμενη έκδοση ,κάρτα τησ amd δεν ξαναπαίρνω.Πρώτη και τελευταία φορά!
Brolly Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Παίδες το site της AMD προτινει λαθος drivers συνηθως. Καντε uninstall τους drivers που έχετε οσοι εχετε προβλημα καντε ρεσταρτ μπειτε με safe-mode ανοιξτε(κατεβαστετο αν δε το εχετε ηδη) το Driver-Cleaner scannarete για AMD ATI και πατηστε clean. Μπητε κανονικα στα windows και καντε Windows Update και βάλτε τα drivers που σας προτινει. Εγω με αυτη τη μεθοδο εχω 0 προβληματα και αυξηση της αποδοσης της καρτας μου.
cabdik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 αν θελετε σωστο και "βαθυ" καθαρισμο των ΑΤΙ drivers, αφηστε τα driver cleaner pro, κλπ, και χρησιμοποιηστε το Atiman Unistaller Software εδω ειναι εξειδικευμενο εργαλειο και δεν αφηνει ΤΙΠΟΤΑ...!!
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εχω δοκιμασει και τα 2 στρατοπεδα και εχω μεχρι στιγμης καταληξει στο εξης. 1. Αν εχεις linux βαζεις ΑΤι ... πλεον 2. Αν εχεις Windows και τα χρησιμοποιεις για δουλεια γραφειου δεν εχει θεμα με καμια τους 3. Αν θελεις HTPC βαζεις ΑΤι 4. Αν θελεις Gaming rig χωρις να παιζεις λοττο με τα παιχνιδια (δουλευουν δε δουλευουν / κρασαρουν δε κρασαρουν) βαζεις NVIDIA ακομα και αν δεν συμφερει οικονομικα.... Αυτες τις περιπτωσεις εχω καλυψει ατομικα.
fearwhatnow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μετα απο παμπολλα χρονια με καρτες Nvidia και δεκαδες-εκατονταδες drivers δεν ειχα ποτε προβλημα.Προσφατα γυρισα σε ATI και παλι δεν εχω προβλημα με τους drivers.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μετα απο παμπολλα χρονια με καρτες Nvidia και δεκαδες-εκατονταδες drivers δεν ειχα ποτε προβλημα.Προσφατα γυρισα σε ATI και παλι δεν εχω προβλημα με τους drivers. Κατσε περιμενε ,νωρις ειναι ακομα ....
Αστροβασίλης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalystbetadriver1.aspx Up to 25% Skyrim Ενα απλο προγραμματακι ειναι το Driver Sweeper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα