Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead: Season 1 (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζω και εγώ αυτό το παιχνίδι (επεισόδιο 3).

Καταπληκτική ιστορία και ατμόσφαιρα, αλλά σαν παιχνίδι είναι χάλι. Όπως είπε και κάποιος άλλος, interective movie είναι.

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να έχει δει κάποιος τη σειρά για να καταλάβει το story???

Όχι καμία σχέση. Κι εγώ πρώτα έπαιξα το παιχνίδι και μετά είδα τη σειρά...

Δημοσ.

Α ωραία, τότε θα το βάλω σε wishlist και πιστεύω μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες να το βρω στα 8-10 ευρώ :-)

Δημοσ.

Στις δυσκολες εποχες που ζουμε βεβαια υπαρχει και εκδοση απο την ακτη η οποια παιζει κανονικα και κρατωντας τα save και τις επιλογες του παικτη απο επεισοδιο σε επεισοδιο..

Δημοσ.

Ναι benign πριν καιρο νομιζω γυρω στα 17-18€ πρπει να ηταν καποια προσφορα!

Θα το ψαξω μηπως υπαρχει προσφορα για ολα τα επεισοδια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έπαιξα χθες το πρώτο episode στο iPad.

Ήμουν σε πτήση και πέρασε γρήγορα η ώρα ομολογώ αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τόσο καλές κριτικές ενώ πάσχει σαν game.

Ναι η ατμόσφαιρα είναι φοβερή, το σενάριο, το voice acting και το gameplay αλλά είναι ένα glorified FMV game όπως και να το δεις.

Αν είχε βγει μόνο για iOS, θα έλεγα έχει τραβήξει τους casual gamers αλλά υπάρχει και για PC.

Θα αγοράσω σίγουρα και τα υπόλοιπα episodes (ειδικά μετά τα σχόλια που διαβάζω εδώ) απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί αντίστοιχου τύπου games τα έχουμε θάψει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι φίλος του zombie genre, παρότι τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να του δώσω μια ευκαιρία (και στον τομέα των games αναμένω με πραγματικό ενδιαφέρον το Dead State, το οποίο είναι survival RPG, καθαρά, με character/base management κτλ.)

Στο The Walking Dead αρχικά με τράβηξε η αισθητική του (μου θύμιζε το Borderlands, το οποίο επίσης προσέγγισα αρχικά λόγω της αισθητικής του) και στην πορεία με κράτησε η ιστορία. Οι επιλογές δεν είναι πολλές (και σε κάποιες περιπτώσεις το παιχνίδι σε εξωθεί σε συγκεκριμένο δρόμο) αλλά στο πλαίσιο που τις παίρνεις, και με την ταχύτητα που καλείσαι σε κάποιες περιπτώσεις να τις πάρεις, αναπόφευκτα σε επηρεάζουν.

Η ιστορία, παρά τα κάποια αναπόφευκτα κλισέ είναι καλή, οι χαρακτήρες σου μένουν (ακόμη κι εκείνοι που τους χάνεις νωρίς ή τους γνωρίζεις λίγο) και γενικά βρήκα πετυχημένο στον τρόπο με τον οποίο εστιάζει στη διαχείριση των σχέσεων της ομάδας (παρότι σε αυτό τον τομέα υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα περιθώρια, τα οποία ευελπιστώ ότι θα εκμεταλευτεί ουσιαστικότερα το Dead State).

Δημοσ.

Έπαιξα χθες το πρώτο episode στο iPad.

Ήμουν σε πτήση και πέρασε γρήγορα η ώρα ομολογώ αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τόσο καλές κριτικές ενώ πάσχει σαν game.

Ναι η ατμόσφαιρα είναι φοβερή, το σενάριο, το voice acting και το gameplay αλλά είναι ένα glorified FMV game όπως και να το δεις.

Αν είχε βγει μόνο για iOS, θα έλεγα έχει τραβήξει τους casual gamers αλλά υπάρχει και για PC.

Θα αγοράσω σίγουρα και τα υπόλοιπα episodes (ειδικά μετά τα σχόλια που διαβάζω εδώ) απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί αντίστοιχου τύπου games τα έχουμε θάψει.

Αντιστοιχου τυπου?Εγω μονο ενα θυμαμαι τετοιου τυπου με πολυ καλο στορυ,μονο ενα το fahrenheit pc

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...