naruto14 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 O Dan Connors, συνιδρυτής και CEO της Telltale, επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει η προεργασία για το δεύτερο κύκλο του The Walking Dead. Σχολιάζει, μάλιστα, ότι αναζητούν τρόπο να χρησιμοποιηθούν στη δεύτερη σεζόν τα saves από τον πρώτο κύκλο. Αυτό σημαίνει πως η 2η σεζόν θα συνεχίζεται από εκεί που τελείωσε η πρώτη? Γιατί μου φάνηκε τελείωσε κάπως απότομα. χθες τελειωσα το 4ο επεισοδιο και εγω,σημερα παω για το 5ο! Οντως ειναι πιο πολυ interactive movie παρα adventure συμφωνω 100%. Πολυ καλο στησιμο του παιχνιδιου γενικα,για εμενα ηταν οτι επρεπε για να γεμισω το κενο μετα το προσωρινο τελος της σειρας! Υ.Γ Στο 4ο επεισοδιο,στην φαση που θαβεις το αγορακι και εμφανιζεται η σκια πισω απο τα καγκελα,τα χρειαστηκα!! χαχαχα! Όταν πας στο 5ο θα υπάρξει μια σκηνή που θα χεστείς περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Σκέψεις είναι, από ό,τι κατάλαβα από το άρθρο, στο στάδιο του concept βρίσκονται. Κοινώς, ρίχνουν ιδέες για να επιλέξουν πώς θα προχωρήσουν. Προφανώς το μοντέλο λειτούργησε, το δείχνουν και οι πωλήσεις αλλά και οι κριτικές που συνόδεψαν την προσπάθεια και -παρότι δεν είμαι fan του zombie genre- νομίζω πως ήταν μια ενδιαφέρουσα ιστορία που αξίζει να τη δει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Όταν πας στο 5ο θα υπάρξει μια σκηνή που θα χεστείς περισσότερο Για πες σε spoiler ποια σκηνή εννοείς? Το τερμάτισα κι εγώ χθες βράδυ και μπορώ να πω ότι με καθήλωσε και αν και έχω XCOM και AC3 έτοιμα, δεν τόλμησα να τα εγκαταστήσω πριν το τερματίσω. Ειδικά το δεύτερο επεισόδιο, στο οποίο ψυλλιάζεσαι βεβαίως τι γίνεται, ήταν αποθέωση. Τώρα βέβαια κι εγώ περίμενα να είναι λίγο πιο ομαλό το τέλος του πέμπτου επεισοδίου και όχι να ψοφήσω σαν το σκυλί στ' αμπέλι, με μια σφαίρα στο κεφάλι από την πιτσιρίκα αλλά η γενική εικόνα που μου άφησε το παιχνίδι ήταν εκπληκτική, αν και δεν είμαι καθόλου fan των Zombie games. Η σειρά αξίζει? Είχα δει το πρώτο επεισόδιο κάποτε, αλλά το παράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Για πες σε spoiler ποια σκηνή εννοείς? Το τερμάτισα κι εγώ χθες βράδυ και μπορώ να πω ότι με καθήλωσε και αν και έχω XCOM και AC3 έτοιμα, δεν τόλμησα να τα εγκαταστήσω πριν το τερματίσω. Ειδικά το δεύτερο επεισόδιο, στο οποίο ψυλλιάζεσαι βεβαίως τι γίνεται, ήταν αποθέωση. Τώρα βέβαια κι εγώ περίμενα να είναι λίγο πιο ομαλό το τέλος του πέμπτου επεισοδίου και όχι να ψοφήσω σαν το σκυλί στ' αμπέλι, με μια σφαίρα στο κεφάλι από την πιτσιρίκα αλλά η γενική εικόνα που μου άφησε το παιχνίδι ήταν εκπληκτική, αν και δεν είμαι καθόλου fan των Zombie games. Η σειρά αξίζει? Είχα δει το πρώτο επεισόδιο κάποτε, αλλά το παράτησα. Για το τέλος που λες να ήταν πιο ομαλό τι εννοείς στο spolier? Αφού έτσι και αλλιώς μολυσμένος ήταν, αν ήθελες μπορούσες να επιλέξεις να μην σε σκοτώσει Και η σκηνή που έλεγα παραπάνω είναι όταν δάγκωσε τον Lee το ζομπι ενώ πήγαινε να πιάσει το καπέλο. Πραγματικά πετάχτηκα όρθιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Για το τέλος που λες να ήταν πιο ομαλό τι εννοείς στο spolier? Αφού έτσι και αλλιώς μολυσμένος ήταν, αν ήθελες μπορούσες να επιλέξεις να μην σε σκοτώσει Και η σκηνή που έλεγα παραπάνω είναι όταν δάγκωσε τον Lee το ζομπι ενώ πήγαινε να πιάσει το καπέλο. Πραγματικά πετάχτηκα όρθιος Ναι, εννοώ ότι δεν θα έπρεπε να το έχω πάθει αυτό εξαρχής. Ήθελα ο Lee να συνεχίσει και στον δεύτερο κύκλο. Μέχρι τέλους πίστευα ότι θα βρεθεί κάτι που θα τον σώσει. Εν τω μεταξύ αν έκοβα το χέρι, θα είχα καλύτερη τύχη ή θα έβγαζα σχεδόν όλο το πέμπτο επεισόδιο κουλός? Σε εκείνη τη σκηνή, δεν φτάνει που χέζεσαι στα πόδια σου, πρέπει μετά να ξαναπιάσεις και ποντίκι για να σκοτώσεις και το γαμώ Zombie... Τέλος, τρελή ανατριχίλα το κεφάλι της γυναίκας του που κουβαλάει ο τύπος μέσα στην τσάντα του... Αλήθεια, αν δεν είχα κλέψει τις προμήθειες από το αυτοκίνητο τι μπορεί να είχε γίνει διαφορετικό στο τέλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ναι, εννοώ ότι δεν θα έπρεπε να το έχω πάθει αυτό εξαρχής. Ήθελα ο Lee να συνεχίσει και στον δεύτερο κύκλο. Μέχρι τέλους πίστευα ότι θα βρεθεί κάτι που θα τον σώσει. Εν τω μεταξύ αν έκοβα το χέρι, θα είχα καλύτερη τύχη ή θα έβγαζα σχεδόν όλο το πέμπτο επεισόδιο κουλός? Σε εκείνη τη σκηνή, δεν φτάνει που χέζεσαι στα πόδια σου, πρέπει μετά να ξαναπιάσεις και ποντίκι για να σκοτώσεις και το γαμώ Zombie... Τέλος, τρελή ανατριχίλα το κεφάλι της γυναίκας του που κουβαλάει ο τύπος μέσα στην τσάντα του... Αλήθεια, αν δεν είχα κλέψει τις προμήθειες από το αυτοκίνητο τι μπορεί να είχε γίνει διαφορετικό στο τέλος? 1ο spoiler: Θα τελείωνες κουλός. Όχι και η καλύτερη λύση προφανώς 2ο Spoiler: Και αγχώνεσαι ακόμα περισσότερο προσπαθώντας να το σκοτώσεις 3ο Spoiler: Δεν έχω ιδέα φίλε. Και εγώ τα έκλεψα και είχα αυτήν την απορία, τι θα γινόταν αν τα άφηνα? Θα έκλεβε πάλι την Clementine και θα υποπτευόταν ότι τους κλέψαμε εμείς? Όπως και να χει στο επόμενο playthrough δεν θα τα κλέψω να δω τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αν δεν είχατε κλέψει τα πράγματα, η Clementine δε θα φορούσε την κόκκινη μπλούζα και ο τύπος θα απορούσε γιατί το κάνατε και θα σας ρωτούσε το λόγο, ενώ θα ήταν πιο φιλικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αν δεν είχατε κλέψει τα πράγματα, η Clementine δε θα φορούσε την κόκκινη μπλούζα και ο τύπος θα απορούσε γιατί το κάνατε και θα σας ρωτούσε το λόγο, ενώ θα ήταν πιο φιλικός Και τότε ποιο λόγο θα είχε να απαγάγει την Clementine? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Και τότε ποιο λόγο θα είχε να απαγάγει την Clementine? Έλα ντε. Λίγο τραβηγμένη μου φαίνεται αυτή η αντίδραση όσο σαλταρισμένος κι αν είναι ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Και τότε ποιο λόγο θα είχε να απαγάγει την Clementine? Επειδή ο Lee και η Clem μπορεί να μην πήραν τα πράγματα, αλλά τα πήραν οι υπόλοιπο και ο ίδιος, έχοντας χάσει τη γυναίκα και το παιδί του, σάλταρε. Στο δικό μου φινάλε προτείνει στο Lee να του δώσει την Clementine, αν και νομίζω αυτό γίνεται γενικα. Δεν είναι και το δυνατότερο σημείο του σεναρίου, όπως επίσης και το ότι στο παιχνίδι μου ο Kenny ήρθε με το ζόρι μαζί μου αν και φρόντιζα τουλάχιστον να είμαι λογικός μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Είναι φυσιολογικό σε ένα παιχνίδι το σενάριο κρίνεται με τις αποφάσεις σου να υπάρχουν κάποια κενά αλλά ευτυχώς η τελική εμπειρία είναι πέρα για πέρα θετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ επίσης στο episode 3 αν θυμάμαι καλά με το τραίνο, εκείνη τη σκρόφα, την κόρη του γέρου που σκότωσε ο Kenny, αφότου υπέστη καρδιακό, δεν την πήρα μαζί, αφού πυροβόλησε την κοπελίτσα άδικα και την άφησα να τη φαν τα Zombie. Υπήρχε κάποιος που να την πήρε μαζί κι αν ναι, τι απέγινε στη συνέχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ επίσης στο episode 3 αν θυμάμαι καλά με το τραίνο, εκείνη τη σκρόφα, την κόρη του γέρου που σκότωσε ο Kenny, αφότου υπέστη καρδιακό, δεν την πήρα μαζί, αφού πυροβόλησε την κοπελίτσα άδικα και την άφησα να τη φαν τα Zombie. Υπήρχε κάποιος που να την πήρε μαζί κι αν ναι, τι απέγινε στη συνέχεια? Αμέσως μετά κλέβει το βαν και την κάνει.Δεν την ξαναβλέπουμε ποτέ, μακάρι να ψόφησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αμέσως μετά κλέβει το βαν και την κάνει.Δεν την ξαναβλέπουμε ποτέ, μακάρι να ψόφησε Καλά την έκανα τότε τη φακλάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ επίσης στο episode 3 αν θυμάμαι καλά με το τραίνο, εκείνη τη σκρόφα, την κόρη του γέρου που σκότωσε ο Kenny, αφότου υπέστη καρδιακό, δεν την πήρα μαζί, αφού πυροβόλησε την κοπελίτσα άδικα και την άφησα να τη φαν τα Zombie. Υπήρχε κάποιος που να την πήρε μαζί κι αν ναι, τι απέγινε στη συνέχεια? Δεν σκοτώνει την κοπελίτσα αλλά τον άλλον σε μένα που έσωσα αντί για την κοπέλα στο φαρμακείο στο πρώτο επεισόδιο. Ω ρε πόσο τραβάνε οι αποφάσεις πάντως. Πρέπει να έπεσε πολύ δουλειά πάνω στους διαλόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα