Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead: Season 1 (Telltale Games)

ex3Lmei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γινεται με τα saves?

Η εκδοση μου ειναι του θειου (το ξερω ας το αγοραζα)

Παρολα αυτα , μου εστειλε ο φιλος SOCRATIS1000( και εκεινος του θειου) , τον φακελο του απο το C:\Users\username\Documents\Telltale Games\The Walking Dead , τον εκανα copy-paste σε εμενα , ξεκινω το παιχνιδι , το βλεπει το save , παω να κανω continue , μου βγαζει μηνυμα οτι παω κ καλα να κανω rewind (ενω δεν κανω) , παταω yes κ μετα κολλαει στην καφε οθονη πριν εκκινησει η πιστα με το τον δεικτη του mouse να τον κουναω. WTF?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λες? Εγω εχω του "επαναφορτωμενου".

Θα κοιταξω στο history σε λιγο να σου πω .Γιατι τωρα δεν θυμαμαι.Θα σου πω και ας ελπισουμε οτι εχουμε διαφορετικες εκδοσεις..

Τι γινεται με τα saves?

Η εκδοση μου ειναι του θειου (το ξερω ας το αγοραζα)

Παρολα αυτα , μου εστειλε ο φιλος SOCRATIS1000( και εκεινος του θειου) , τον φακελο του απο το C:\Users\username\Documents\Telltale Games\The Walking Dead , τον εκανα copy-paste σε εμενα , ξεκινω το παιχνιδι , το βλεπει το save , παω να κανω continue , μου βγαζει μηνυμα οτι παω κ καλα να κανω rewind (ενω δεν κανω) , παταω yes κ μετα κολλαει στην καφε οθονη πριν εκκινησει η πιστα με το τον δεικτη του mouse να τον κουναω. WTF?

Φιλε το 'επαναφορτωμενο' εχει θεμα οντως, κατεβασε την εκδοση NosTEAM Που τα εχει ολα μαζι και δεν θα εχεις προβλημα

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πήρα τα επεισόδια με την προσφορά του στιμ, ξεκίνησα το πρώτο και πριν προλάβω πως πέρασε η ώρα έφυγε όλο το επεισόδιο! Το παιχνιδάκι τα σπάει και σε καθηλώνει. Είναι όσο δύσκολο πρέπει για να μη σου σπάει τα νεύρα.

• Super Moderators

O Dan Connors, συνιδρυτής και CEO της Telltale, επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει η προεργασία για το δεύτερο κύκλο του The Walking Dead. Σχολιάζει, μάλιστα, ότι αναζητούν τρόπο να χρησιμοποιηθούν στη δεύτερη σεζόν τα saves από τον πρώτο κύκλο.

Tα 8,5 εκ. πωλήσεις αναφέρονται σε επεισόδια, δηλαδή δια πέντε είναι περίπου 1,7 εκ. πωλήσεις για ολόκληρο το παιχνίδι. Εξαιρετικό νούμερο.

Γνώμη μου είναι πως περνάς πολύ ωραία με το παιχνίδι (ΚΟΡΥΦΑΙΑ σκηνοθεσία - voice acting - διάλογοι) αλλά περισσότερο interactive movie το λες παρά adventure.

χθες τελειωσα το 4ο επεισοδιο και εγω,σημερα παω για το 5ο!

Οντως ειναι πιο πολυ interactive movie παρα adventure συμφωνω 100%.

Πολυ καλο στησιμο του παιχνιδιου γενικα,για εμενα ηταν οτι επρεπε για να γεμισω το κενο μετα το προσωρινο τελος της σειρας!

Υ.Γ

Στο 4ο επεισοδιο,στην φαση που θαβεις το αγορακι και εμφανιζεται η σκια πισω απο τα καγκελα,τα χρειαστηκα!! χαχαχα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...