Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead: Season 1 (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα ειναι παιχνιδια,οχι μαλακιες σκοτωσε τον τυπο στο παραθυρο κτλ.Παιχνιδια με ουσια και στορυ.Καλα τα fps αλλα εχουν φτασει στο σημειο να μην τους νοιαζει καθολκου το στορυ.Αν δεν εχει καλο στορυ ενα game για ποιον λογο να το παιξεις.Οκ θα σκοτωσεις καμια 100στη ραμπο ,αλλα μετα τι?

Για εμενα μαζι με το hitman τα καλυτερα παιχνιδια φετος

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχμμμ , εγινε μ@λακια με την εκδοση θειου (εγω φταιω) κ εχασα το save μου. Δεν εχω το κουραγιο να ξεκινησω απο την αρχη οποτε θα το εκτιμουσα αν καποιος φιλος μου εστελνε save στο τελος του 4ου (οι επιλογες το ξερω δεν θα ειναι οι δικες μου αλλα τετοια ωρα τετοια λογια).

Δημοσ.

Δεν μπορεσα να τα καταφερω με την βοηθεια του φιλου chek2fire.

Οποτε εξακολουθω κ ζητω save απο οποιοδηποτε σημειο του 5ου επεισοδιου. 

Εχουμε 2 περιπτωσεις :

α. Του θειου -> αρκει ο φακελος απο το C:\Users\username\Documents\Telltale Games\The Walking Dead

β. Γνησιο -> Εκτος απο τον ανω φακελο , απαιτειται κ το αρχειο  απο εδω c:\program files(x86)\Steam\steamapps\common\the walking dead\Pack\default\prefs.prop

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Σε μένα το παραπάνω αρχείο δεν υπάρχει γαιτί το έχω κάνει unistall το game. Μόνο τα save έχω.

Οκ , ευχαριστω παντως. Δοκιμασα κ τις αλλες λυσεις που μου ειπες αλλα τιποτα. Φταιει που τα saves σου ειναι συνδεδεμενα με το αρχειο prefs.prop , που ειχες μεσα στον φακελο του steam. Λογικα ολο κ καποιος φιλος θα το εχει (του θειου) στο 5 επεισοδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...