Voodooman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι, προφανώς έχει ένα φινάλε. Αλλά δεν πειράζει, αξίζει τον κόπο, ώστε να κρατηθεί η ένταση μέχρι τέλους. Μετά και το τέλος του 5ου επεισοδίου, μπορώ να πω ότι τέτοια αγωνία, ένταση και πόνο σε παιχνίδι είχα να νοιώσω από την εποχή του Silent Hill 2. Η μόνη μου ένσταση στην πλοκή είναι η απαγωγή της Clem. Άγαρμπη και όχι αρκετά έντονη η όλη σεναριακή σύλληψη. Του έκλεψαν τα πράγματα από το αυτοκίνητο και αυτός απήγαγε την Clem για να τους εκδικηθεί και τρέχα-γύρευε. Δεν με έπεισε καθόλου.
Millennium Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτησω.Ποτε βγαινει σε εκδοση που'ναι ολα μαζι?
CarbonFibre Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Σιχαμένη Telltales μου μαύρισες την ψυχή. Πολύ μικρό σε διάρκεια το 5ο μέρος αλλά είχε αρκετή ένταση.
ultrobyr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 για fan της σειρας λογικα ειναι must και το παιχνιδι ετσι??
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 για fan της σειρας λογικα ειναι must και το παιχνιδι ετσι?? Μην το σκεφτείς καν, τράβα πάρτο.
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ας μη βιαστεί τόσο Σε κάθε προσφορά που βγάζει το steam είναι μέσα κι αυτό. Περίμενε τις επόμενες που λογικά θα παίξει 10-15€.
Sed22 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Εγω ξενερωσα ασχημα με τα saves που δεν διαβαζονται στα επομενα επεισοδια !!
Millennium Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Έχουν ήδη βγει όλα τα επεισόδια. Ωραια,ευχαριστω.
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Εγω ξενερωσα ασχημα με τα saves που δεν διαβαζονται στα επομενα επεισοδια !! Εγώ δεν είχα κανένα θέμα. Μήπως είναι πρόβλημα θείου? 1
Tmark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά διαβάζονται τα saves και από τον θείο. Είμαι episode 4 και δεν είχα κανένα θέμα. Πρόβλημα χρήστη είναι..
JohnVani18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 TV Series Actors Lend Voices to Walking Dead: Survival Instinct Developer Terminal Reality and publisher Activision Blizzard announced that Norman Reedus and Michael Rooker, two of the actors of the Walking Dead television series, will lend their voices to the upcoming Survival Instinct title.
maxdore217 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά τι απόφαση πήρατε στην αρχή του 5 ? φύγατε ή το κόψατε ( θέλω να φύγω αλλά φοβάμαι μετά μην κάνω κακό στην μικρή) παίζει ρόλο αυτή η επιλογή η θα με αναγκάσει να γυρίσω πίσω? Μιλάμε έχω ψηλό πωρωθεί με το Games
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά τι απόφαση πήρατε στην αρχή του 5 ? φύγατε ή το κόψατε ( θέλω να φύγω αλλά φοβάμαι μετά μην κάνω κακό στην μικρή) παίζει ρόλο αυτή η επιλογή η θα με αναγκάσει να γυρίσω πίσω? Μιλάμε έχω ψηλό πωρωθεί με το Games Κάνε αυτό που πιστεύεις θα λεγα αλλά ό,τι και να κάνεις νομίζω πως δεν έχει διαφορά. Εγώ το κοψα.
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Χθές μόλις το τέλειωσα το game και μπορώ να πω ότι ήταν μια ανεπανάλυπτη εμπειρία ιδίως στα συναισθήματα που σου δημιουργεί και έχω χρόνια να θυμηθώ κάτι άναλογο και να μπω τόσο πολύ στο story του παιχνιδιού και να δεθώ με την μοίρα των χαρακτήρων. Ιδίως αυτές οι σεναριακές ανατροπές ήταν απίστευτες. Ζούσες κάθε στιγμή της αγωνίας των πρωταγωνιστών για επιβίωση και ιδίως της clementine που στην κυριολεξία ήταν λες και την είχα υοθετήση. Εχώ μερικές ενστάσεις ιδίως με το τέλος του για κάποια σεναριακά κενά που όμως δεν αφαιρούν τίποτα από την εμπειρία του παιχνιδιού. μερικά από αυτά είναι -Και εμένα με παραξένεψε ο ρόλος του τύπου που είχε απαγάγει την clementine. Λίγο δύσκολο να πιστέψεις ότι επειδή του κλέψανε τηςπρομήθευες να τους ακολούθησε για εκδίκηση. Αν και αυτό μπορείς κάπως να το δικαιολογήσεις γιατί ο τύπος ήταν τελείως παράφρονας-Στο τέλος άφησαν τον lee στην κατάσταση που ήταν να πάει να βρει την clementine ενώ με τους άλλους έδωσες ραντεβού να συναντηθείς μετά.-Ο kenny θυσιάζετε χωρίς λόγο για μένα μια και θα μπορούσε απλά να ρίξει μια σφαίρα στο κεφάλι του άτυχου Ben αν και από τι είδα αυτό γίνετε μόνο αν έχεις σώσει τον Ben. Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο που χάνετε κατά την εισβολή των ζομπι στο σπίτι.-ακατανόητη η πράξη των καρκινοπαθών να δείρουν τον Kenny για να του πάρουν την βάρκα αν και μπορεί να το δικαιολογήσεις ότι το κάνανε πάνω στον πανικό τους για επιβίωση μια και η κατάσταση γινόταν εφιαλτική στην πόλη Συγκλονιστική η τελευταία σκηνή με το τέλος του πρωταγωνιστή και την ουσιαστικά ενηλικίωση της clementine στο να προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς την βοήθεια του.Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρέθηκε μόνη της έξω από την πόλη χωρίς να είναι εκεί η Christa και ο Omid το κακό είναι ότι όταν ένας τίτλος είναι τόσο κορυφαίος είναι δύσκολο να το επαναλάβουν μια και από τι έμαθα η σειρά θα έχει και συνέχεια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα