Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead: Season 1 (Telltale Games)

ex3Lmei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κλασικά μου πήρε 2 ωρίτσες αλλά άξιζε. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο επεισόδιο αλλά το τέλος ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι το προτείνω σε οποιονδήποτε γουστάρει έστω και λίγo zombies και γενικώς zombie-apocalypse καταστάσεις.

Damn it Kenny!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο αν θυμαμαι καλα στο βγαζει αν δεν εχεις saves η πας να παιξεις ενα επεισοδιο χωρις να εχεις τελειωσει το προηγουμενο και σε ρωταει να διαλεξει μονο του τις αποφασεις που και καλα θα επαιρνες κατα την διαρκεια του παιχνιδου για να συνεχισει η ιστορια....οποτε πατας ναι αν θες να παιξεις..ή οχι αν εχεις δικα σου saves

Τελείωσα το 4ο.

Με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι δεν ήταν πολλοί αυτοί που άφησαν τον Ben να πεθάνει. Ούτως ή άλλως δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω μπροστά μου τον γελοίο, αλλά αν ήξερα ότι μέχρι και το τέλος του επεισοδίου δεν θα χρειαζόταν να διαλέξω και ότι θα μπορούσε να ζήσει, μάλλον θα του την χάριζα του κορόιδου. Αυτό που φέρω βαρέως είναι που αστόχησα και δεν μπόρεσα να σώσω την Molly ρε διάολε...

Το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά, αν συνέχιζαν να γράφουν τόσο καλά σενάρια, θα μπορούσαν να κρατήσουν ζωντανή τη σειρά για πολλά χρόνια.

Τέλος και το 5ο επεισόδιο. Πολύ καλό συνολικά' date=' χρόνια είχα να παίξω παιχνίδι που να βγάζει τέτοια συναισθήματα.[/quote']

Εγώ (χωρίς να συγκρίνω) από την εποχή του Syberia

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

αξιζει να κρατας τα saves σου για τα επομενα επεισοδια ? γτ λενε οτι δεν υπαρχει διαφορα..

Ναι, φυσικά αξίζει. Οι ενστάσεις που είχαμε γράψει παλιότερα αφορούν στο ότι μερικές αποφάσεις είναι προηλειμμένες, άσχετα με το τί θα πεις και τι θα κάνεις εσύ. Δηλαδή, υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που θα πεθάνουν οπωσδήποτε, άσχετα με το τί θα αποφασίσεις. Δεν συμβαίνει συχνά, όμως συμβαίνει. Και η αλήθεια είναι πως από αυτήν την άποψη το 4ο επεισόδιο ήταν πολύ πιο ανοιχτό και τα αποτελέσματα που μπορούσαν να προκύψουν από τις αποφάσεις σου πολύ περισσότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...