Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead: Season 1 (Telltale Games)

ex3Lmei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Δεν έχω τύχει σε περίπτωση όπου καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο και, ό,τι κι αν επιλέξεις, αυτός που "πρέπει" να πεθάνει, θα πεθάνει.

Υπάρχουν, οπωσδήποτε, θάνατοι "αναπόφευκτοι" (ή τουλάχιστον θάνατοι που εγώ δεν κατάφερα να αποφύγω) αλλά στα διλήμματα, οι επιλογές μου πάντοτε βγήκαν.

Συμφωνώ, όμως, ότι αν δοκιμάσεις άλλες επιλογές σε διάφορα "σταυροδρόμια" και προσεγγίσεις το παιχνίδι με άλλο στυλ (περισσότερο "καλό" ή "κακό") προσφέρει ικανοποιητική διάρκεια -συν του ότι, για μένα τουλάχιστον, που δε γελάω με τα θρίλερ και τα ζόμπι, δεν είναι να ασχολείσαι διαρκώς με το The Walking Dead, μαυρίζει η ψυχή σου από ένα σημείο και μετά.

Το 4ο επεισόδιο, εντωμεταξύ, υπόσχεται ακόμη περισσότερες ανατροπές, το σενάριο είναι πάρα πολύ καλό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω τύχει σε περίπτωση όπου καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο και, ό,τι κι αν επιλέξεις, αυτός που "πρέπει" να πεθάνει, θα πεθάνει.

Υπάρχουν, οπωσδήποτε, θάνατοι "αναπόφευκτοι" (ή τουλάχιστον θάνατοι που εγώ δεν κατάφερα να αποφύγω) αλλά στα διλήμματα, οι επιλογές μου πάντοτε βγήκαν.

Από όσο θυμάμαι,

Στο πρώτο επεισόδιο νομίζω πως είτε διαλέξεις να σώσεις τον Duck είτε τον γιο του αγρότη, αυτός που πεθαίνει είναι ο γιος του αγρότη.

Και στο τρίτο, νομίζω πως ό,τι και να αποφασίσεις, η Lilly σκοτώνει την Carley.

Επίσης, η Lily φεύγει από την ομάδα, άσχετα με το τί θα αποφασίσεις εσύ.

Δεν με πειράζει αυτό ιδιαίτερα γιατί το αντίθετο θα αποδυνάμωνε το σενάριο, αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο αναιρεί τους ισχυρισμούς της telltale ότι το παιχνίδι προσαρμόζεται στις αποφάσεις σου.

• Super Moderators

Αυτό με την προσαρμογή, γενικά, είναι κάπως iffy. Σίγουρα χαρακτήρες που τους έχω από την αρχή μαζί μου -πλέον δύο μου έχουν απομείνει- θυμούνται κάποια πράγματα, ας πούμε τι επέλεξα να κάνω με τα τρόφιμα στο αμάξι που βρήκαμε παρατημένο στο τέλος του Starved for Help.

Για το Duck και το γιο του αγρότη δεν ξέρω να σου πω, επέλεξα το Duck, πρέπει να το δω.

Για να σκοτώσει η Liza την Carley, πρέπει να έχεις σώσει την Carley στο πρώτο, πάντως, ναι, έχω την υποψία πως εκεί ο θάνατος όποιου γλίτωσε στο φαρμακείο είναι αναπόφευκτος. Όμως, είμαι βέβαιος πως έχω δει τη Liza πάνω στο τρένο, σε κάποια screenshots (εγώ, όμως, στο δικό μου παιχνίδι την έχασα).

Γενικά, μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά, αποφεύγω το backtracking ώστε να υποχρεωθώ να "ζήσω με τις επιλογές μου", αλλά με το που θα τελειώσει η σειρά θα καθίσω να το ξεψαχνίσω.

Εννοείται ότι ζούμε με τις επιλογές μας και, μέχρι στιγμής, δεν έχω μετανοιώσει για τίποτα, εκτός

το ότι το έπαιξα "καλό παιδί" και δεν πήρα τίποτα μέσα από το αυτοκίνητο που βρήκαμε στο τέλος του δεύτερου επεισοδίου. Στην πραγματικότητα δεν θα το έκανα αυτό με τίποτα, αλλά με παρέσυρε η Clem...

Πάντως ένα είναι το σίγουρο για εμένα, είμαι σε θέση να τους σκοτώσω όλους, αρκεί να ζήσει η Clementine!

Αυτό με την προσαρμογή, γενικά, είναι κάπως iffy. Σίγουρα χαρακτήρες που τους έχω από την αρχή μαζί μου -πλέον δύο μου έχουν απομείνει- θυμούνται κάποια πράγματα, ας πούμε τι επέλεξα να κάνω με τα τρόφιμα στο αμάξι που βρήκαμε παρατημένο στο τέλος του Starved for Help.

Για το Duck και το γιο του αγρότη δεν ξέρω να σου πω, επέλεξα το Duck, πρέπει να το δω.

Για να σκοτώσει η Liza την Carley, πρέπει να έχεις σώσει την Carley στο πρώτο, πάντως, ναι, έχω την υποψία πως εκεί ο θάνατος όποιου γλίτωσε στο φαρμακείο είναι αναπόφευκτος. Όμως, είμαι βέβαιος πως έχω δει τη Liza πάνω στο τρένο, σε κάποια screenshots (εγώ, όμως, στο δικό μου παιχνίδι την έχασα).

Γενικά, μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά, αποφεύγω το backtracking ώστε να υποχρεωθώ να "ζήσω με τις επιλογές μου", αλλά με το που θα τελειώσει η σειρά θα καθίσω να το ξεψαχνίσω.

Για την...

...lilly θες να πεις και όχι τη liza απ ότι κατάλαβα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

χθες τελειωσα κ το 4ο επεισοδιο.πραγματικα απιστευτο με πολυ δυσκολες αποφασεις.αναμενουμε για το 5ο κ τελευταιο τωρα!!

Οντως οι επιλογες σου δεν εχουν και τοσο μεγαλο αντικτυπο στην ιστορια...

Παντως, ιδιαιτερα στα πρωτα επεισοδια, σε καθηλωνει και κολλας.

Παντως, (αρχη 4ου) βλεπω στο τελος να κανουν οικογενεια κλεμ-λεε και η μαυρουλα (συζυγος αυτουνου με το τραυματισμενο ποδι)

Οντως οι επιλογες σου δεν εχουν και τοσο μεγαλο αντικτυπο στην ιστορια...

Παντως, ιδιαιτερα στα πρωτα επεισοδια, σε καθηλωνει και κολλας.

Παντως, (αρχη 4ου) βλεπω στο τελος να κανουν οικογενεια κλεμ-λεε και η μαυρουλα (συζυγος αυτουνου με το τραυματισμενο ποδι)

Στο τέλος του 4ου...

καταλαβαίνεις πανω κάτω για ποιο λόγο έπαιρνες αποφάσεις στο παιχνιδι

Πολύ ωραίο ήταν το 4ο, με ενδιαφέρον ανατροπές και δύσκολες αποφάσεις!

Πάντως στο τέλος μόνο ο kenny ήρθε μαζί μου..οι άλλοι με εγκατέλειψαν

Στο τέλος του 4ου...

καταλαβαίνεις πανω κάτω για ποιο λόγο έπαιρνες αποφάσεις στο παιχνιδι

Κριμα ομως που χαθηκαν αρκετοι πρωταγωνιστες των πρωτων επεισοδιων και ουσιαστικα απο το 4 ξανααναπτυσεις σχεσεις

Πολύ ωραίο ήταν το 4ο, με ενδιαφέρον ανατροπές και δύσκολες αποφάσεις!

Πάντως στο τέλος μόνο ο kenny ήρθε μαζί μου..οι άλλοι με εγκατέλειψαν

Εμενα εντελως αντιθετα :) , Γενικα ο κεννι μου την εσπαγε πολυ γιατι σαν χαρακτηρας ποτε δεν σκεφτοταν με καθαρο μυαλο

Παντως δε περιμενα τετοιο φιναλε!

Αν και κατι ψιλιαστηκα μολις ειδα οτι σου εμφανιζει σαν hotspot τα σκουπιδια διπλα απο τον ασυρματο, δεν ηθελα ομως να το πιστεψω

Μόλις τελείωσα το 3ο και σε λίγο θα αρχίσω το 4ο,τάξει παιχνιδάρα.

Το μόνο σημείο που ξενέρωσα είναι όταν πέθανε η Carley.Από την αρχή την είχα βάλει στο μάτι και ήλπιζα να τη πηδήσω :devil:

Μόλις τελείωσα το 3ο και σε λίγο θα αρχίσω το 4ο,τάξει παιχνιδάρα.

Το μόνο σημείο που ξενέρωσα είναι όταν πέθανε η Carley.Από την αρχή την είχα βάλει στο μάτι και ήλπιζα να τη πηδήσω :devil:

+1000

Κριμα,το ιδιο ηθελα και εγω :-D :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...

+1000

Κριμα,το ιδιο ηθελα και εγω :-D :-D

Εγω ειμαι ακομη στο Τριτο episode ,το αγορασα χτες αλλα εφτασα σε επιμαχο σημειο.

Δεν ντρεπεστε ρε?Εγω ηθελα ενα threesome. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...