naruto14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η 1η season του παιχνιδιού έχει spoiler για την σειρά γενικώς. Α μάλιστα δεν το ξερα... Σόρρυ για την παραπληροφόρηση.
Sed22 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 σιγα τα spoiler.. εγω επεξα πρωτα το game και μετα ειδα την σειρα.. μια χαρα την ελιωσα την σειρα χωρις προβλημα ( καμια ξενερα δλδ )
Tmark Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Είπαμε, έχει ένα μεγάλο spoiler που είναι κρίμα να το μάθεις πριν μπεις στον 2ο κύκλο του Walking Dead series. Τώρα ή δεν έχεις καταλάβει για ποιο σποιλερ μιλάω ή απλά δεν θυμάσαι ότι πάιζει αυτό το spoiler στην 1η season του game.
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι αλλα πως θα ξερεις τι ειναι αυτο που θα γινει και στη ταινια;
Heatspreader Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Άργησα μερικά χρόνια, αλλά το έκανα. Κάποιο Site το έδινε δώρο και το έκανα Redeem στο Steam. Αγόρασα μόνο το DLC (400days) 1€. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό. Το τελείωσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Κάποια στιγμή το είχα κατεβάσει σπασμένο. Πρέπει να ήταν πριν 2-3 χρόνια. Δεν ήμουν σε φάση και αν το παιχνίδι δεν είναι αυθεντικό, δύσκολα ασχολούμαι. Ότι πρέπει για χαλάρωση, χωρίς πολλά πολλά και αφήνοντας ωραία συναισθήματα στο τέλος. Σε κρατάει. Το DLC δεν ήταν τόσο καλό κατά τη γνώμη μου, αλλά όχι κακό. Απλά δεν έφτανε το κανονικό παιχνίδι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δω ξανά τις επιλογές που έκανα σε σχέση με τους άλλους χρήστες. Φυσικά θα ξεκινήσω και τη δεύτερη Season!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα