hurin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Παιδιά είμαι στο 4ο επεισόδιο και το έχω κατευχαριστηθεί. Έχει όντως τόσο μεγάλο replayability? Εϊναι πολλές οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις και αν κάθε μια από αυτές αλλάζει και την ιστορία θα είναι τεράστιο σε διάρκεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Όχι το έχουμε ξαναπεί δεν υπάρχει "replayability", αλλάζουν ελάχιστα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το έχω τερματίσει.. Απλά τρελό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Κρίμα πάντως. Είναι όντως φοβερό, καμία σχέση με την ηλίθια σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Όχι το έχουμε ξαναπεί δεν υπάρχει "replayability", αλλάζουν ελάχιστα πράγματα. Αλλάζουν ελάχιστα αλλά εγώ στο 2ο playthrough μου το χάρηκα πολύ. Αν έχει περάσει καιρός αξίζει να το ξαναδείτε αλλάζοντας κάποιες από τις αποφάσεις που πήρατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ξανασχολήθηκα μετά από καιρό που το έπαιξε η αδερφή μου. Πάλι το ευχαριστήθηκα καθώς έκανε και μερικά πράγματα αλλιώς. Βέβαια καθαρά η χαρά και η αξία του walking dead είναι όταν το παίζεις πρώτη φορά και δεν ξέρεις τι γίνεται, ποιον να εμπιστευτείς κτλ. Πράγμα που είδα και τώρα που έπαιξα το 400 days το οποίο αν και σύντομο ήταν πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ΕΠΟΣ. Τρομερό το τέλος του 5ου επεισοδίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μολις επαιξα το πρωτο επεισοδιο, αρκετα καλοΜερικες απο τις επιλογες μου Πηγα να σωσω τον γιο του Hersel αλλα πεθανε Εδωσα το οπλο σε εκεινη Επισης εσωσα τον Doug μου φανηκε πιο εξυπνος εαν και μου φαινεται οτι κατι κρυβει οταν τον ρωτησε ο χαρακτηρας μας τι εκανε και δεν εβγαινε εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εχει καμια σχεση με τη σειρα; Επειδη δεν την εχω δει και σκεφτομαι να ξεκινησω το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εχει καμια σχεση με τη σειρα; Επειδη δεν την εχω δει και σκεφτομαι να ξεκινησω το παιχνιδι. Από όσο έχω ακούσει απλά κάποιοι χαρακτήρες της σειράς εμφανίζονται και στο παιχνίδι. Είναι όμως μια τελείως ανεξάρτητη ιστορία. Δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα αν το παίξεις χωρίς να έχεις δει την σειρά. Και στο προτείνω με χίλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το θεμα ειναι να μην εχει spoiler για την ταινια, γιατι σκοπευω να την δω αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το θεμα ειναι να μην εχει spoiler για την ταινια, γιατι σκοπευω να την δω αργοτερα. Σειρά θα εννοείς. Δεν νομίζω να έχει κάποιο spoiler πάντως. Ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που τα έχει δει και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Έχει spoiler ο πρώτος κύκλος και βαρβάτο μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Έχει spoiler ο πρώτος κύκλος και βαρβάτο μάλιστα. Το παιχνίδι έχει spoiler για την πρώτο κύκλο της σειράς ή το αντίθετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η 1η season του παιχνιδιού έχει spoiler για την σειρά γενικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα