naruto14 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Στα 4 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται στο gamersgate (kudos στο gameshopper ). Εγώ θα περιμένω μέχρι το summer sale μήπως το δούμε εκεί φθηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μόλις το τέλειωσα ενταξει ωραίο 5 διαφορετικές ιστορίες αλλα αρκετά μικρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μόλις το τέλειωσα ενταξει ωραίο 5 διαφορετικές ιστορίες αλλα αρκετά μικρό θελει και τα προηγουμενα για να παιξεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 θελει και τα προηγουμενα για να παιξεις ? Ναι Requires The Walking Dead (base game) to use this DLC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν επηρεαζει απο θεμα σεναριου τα πιο παλια απο οτι καταλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Οχι απο θέμα σεναρίου δεν εχει σχέσει το dlc ειναι εντελώς διαφορετικές ιστορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αν είναι διαφορετικές τότε οκ.Είναι καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Βασικά ειναι 5 αν θυμάμαι καλα διαφορετικοί ανθρώποι με τις ιστορίες τους αλλα η καθε μια να διαρκεί 15 20 λεπτά max (και πολυ λεω μαλλον), εντάξει για 3 euo αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Οντως πολυ μικρο..Και αφηνει υποννουμενο για συνεχεια... ελπιζω να μην αργησουν να βγαλουν καινουργια και τουλαχιστον να τα βγαλουν ολοκληρομενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ε εντάξει βρε παιδιά τι περιμένατε από ένα dlc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ε εντάξει βρε παιδιά τι περιμένατε από ένα dlc; Ε, εντάξει. Επεισόδιο ήταν. Προσωπικά μου φάνηκε κάπως απότομο. Τελείωσαν οι ιστορίες κάθε ατόμου μέσα στο επεισόδιο και νόμιζα ότι είχε περάσει μονάχα μισή ώρα ξερωγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγώ κάτι τέτοιο περίμενα για αυτό και δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Έχω παίξει 1 ώρα και έχω τελειώσει 2 stories, οπότε από διάρκεια πάνω κάτω ίδιο με τα υπόλοιπα είναι. Και οι δυο ιστορίες που ασχολήθηκα είχαν ιδιαίτερα δύσκολες αποφάσεις. Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος για την 2η σεζόν!!!! Και μακάρι να ναι τουλάχιστον αντάξια της εκπληκτικής πρώτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Και η σειρά αξίζει πάντως. Προχθές κάθισα να δω το πρώτο επεισόδιο και τελικά κατέληξα να δω ολόκληρη τη πρώτη σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μόλις τελειώσα το 400 Days DLC. Το Steam έγραψε περίπου 100 λεπτά. Για την τιμή που το αγόρασα (3.5€) με ικανοποιήσε η διάρκεια του. Και οι 5 ιστορίες ακολουθούν τα στάνταρ που έθεσε το βασικό παιχνίδι. Μόνο που λείπει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Το δέσιμο με τους χαρακτήρες. Δεν κατάφερα να δεθώ ιδιαίτερα με κανέναν λόγω της μικρής διάρκειας των ιστοριών (υπολογίζω μέσο όρο κάθε ιστορία γύρω στο 20λεπτο). Ωστόσο σε κάθε ιστορία έπρεπε να πάρεις και από μια κρίσημη απόφαση, πράγμα θετικό και ανεβάζει την αξία του replayability. Ωστόσο ήταν ένα καλό ζέσταμα για την δεύτερη σεζόν που ελπίζω να ξεκινήσω φέτος. Η Telltale είπε πως τα γεγονότα που έγιναν στο DLC θα παίξουν ρόλο και στην επόμενη σεζόν οπότε για κάποιον που του άρεσε πολύ η 1η και θα παίξει σίγουρα και την 2η, το DLC νομίζω είναι must. Εγώ σας το προτείνω γιατί θεωρώ είναι πολύ καλή ευκαιρία. Υ.Γ. Για όποιον ενδιαφέρεται να το τσιμπήσει άμεσα, πάρτε το από το Greenmangaming. Ενεργοποιείται κανονικά στο steam. Επίσης με την χρήση του κουπονιού GMG20-F202F-UI40F έχετε έκπτωση 20%, δηλαδή αγοράζετε το παιχνίδι στα 4€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα