Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead: Season 1 (Telltale Games)

ex3Lmei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περίπου οσο ενα επεισόδιο νομιζω ειπαν

Ναι και εγώ το θυμάμαι αυτό. Αν είναι όμως μόνο μια ώρα θα περιμένω λίγο μέχρι το summer sale που πιστεύω θα πέσει έστω και λίγο η τιμή του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι και εγώ το θυμάμαι αυτό. Αν είναι όμως μόνο μια ώρα θα περιμένω λίγο μέχρι το summer sale που πιστεύω θα πέσει έστω και λίγο η τιμή του.

Για 50% λίγο δύσκολο, αλλά λογικά 33% θα το βάλουν. :)

Βγήκε στο steam 5 euro , το dlc στο greengaming ειναι μέρος της προσφοράς του 666 στα 66 % !!!! αλλα το site ειναι down τώρα για maintenance οποτε με το που ανοίξει το τσίμπησα προσωπικά , εκτος και αν ενοεί μαζι με το dlc και το κανονικό game 66 %

Edit :  The Walking Dead is back, but this time in the form of the highly anticipated The Walking Dead: 400 Days DLC (which requires the base game).  If you’re yet to even pick up the first one, it’s part of our fantastic 666 promotion at 66% off (get it before the timer runs out!) so now you have no excuse!

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ανοιξει το gmg πριν τις 12 ετσι;

edit: Παιζει να ειμαι ή κωλοφαρδος ή γκαντεμης, δεν εχω καταλαβει ακομα. Ανοιξε το gmg αλλα σερνεται του θανατα αλλα το dlc του walking dead δεν το βρισκω ουτε στο search και στο κυριο παιχνιδι δεν το βρισκω στην περιγραφη

Βγήκε στο Link.png Site: http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/adventure/walking-dead-400-days/">Greenmangaming 5 euro , αν εχετε και χρήματα απο το GMG credit το παίρνετε πιο φθηνά εγω ειχα 2 euro και έδωσα 3 απο την κάρτα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...