JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Κάπου 1:20 (βάση IGN). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Κάπου 1:20 (βάση IGN). 5 ιστορίες μια ώρα μόνο?! Πολύ φοβάμαι αν θα βγει καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Περίπου οσο ενα επεισόδιο νομιζω ειπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Περίπου οσο ενα επεισόδιο νομιζω ειπαν Ναι και εγώ το θυμάμαι αυτό. Αν είναι όμως μόνο μια ώρα θα περιμένω λίγο μέχρι το summer sale που πιστεύω θα πέσει έστω και λίγο η τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Άκομα δεν εχει βγει παντως στο steam αντε θέλουμε more walking dead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ναι και εγώ το θυμάμαι αυτό. Αν είναι όμως μόνο μια ώρα θα περιμένω λίγο μέχρι το summer sale που πιστεύω θα πέσει έστω και λίγο η τιμή του.Για 50% λίγο δύσκολο, αλλά λογικά 33% θα το βάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Για 50% λίγο δύσκολο, αλλά λογικά 33% θα το βάλουν. Δηλαδή γύρω στα 3.5€. Θα περιμένω κανα 2 βδομάδες τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ακομα να βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βγήκε στο steam 5 euro , το dlc στο greengaming ειναι μέρος της προσφοράς του 666 στα 66 % !!!! αλλα το site ειναι down τώρα για maintenance οποτε με το που ανοίξει το τσίμπησα προσωπικά , εκτος και αν ενοεί μαζι με το dlc και το κανονικό game 66 % Edit : The Walking Dead is back, but this time in the form of the highly anticipated The Walking Dead: 400 Days DLC (which requires the base game). If you’re yet to even pick up the first one, it’s part of our fantastic 666 promotion at 66% off (get it before the timer runs out!) so now you have no excuse! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ανοιξει το gmg πριν τις 12 ετσι; edit: Παιζει να ειμαι ή κωλοφαρδος ή γκαντεμης, δεν εχω καταλαβει ακομα. Ανοιξε το gmg αλλα σερνεται του θανατα αλλα το dlc του walking dead δεν το βρισκω ουτε στο search και στο κυριο παιχνιδι δεν το βρισκω στην περιγραφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μια απο τα ιδια το dlc δεν υπάρχει ακομα στο greengaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ούτε εμένα το βρίσκει στο greengaming... Κρίμα και σε τέτοια τιμή το είχα τσιμπήσει απευθείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Βγήκε στο Site: http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/adventure/walking-dead-400-days/">Greenmangaming 5 euro , αν εχετε και χρήματα απο το GMG credit το παίρνετε πιο φθηνά εγω ειχα 2 euro και έδωσα 3 απο την κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πολυ μικρο σε μια ωρα τελειωσα και τις 5 ιστοριες.Δεν θα ελεγα πως αξιζει τα 5 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Απο θειο ειναι playable ? Εχει τεσταρει κανενας ? Kαι πρεπει να εχουμε και τα προηγουμενα επεισοδια για να παιξουμε και αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα