Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Από το FAQ τους: Help! I'm trying to launch the game and immediately getting a "WalkingDead101.exe has stopped working" error. What do I do?! There's a few things you can do to resolve this. First, make sure you meet the minimum requirements for the game. This is important. If you don't meet the minimum requirements, there may be little if anything we will be able to do to troubleshoot your issue. Try rebooting your system. If you're using Steam, verify the integrity of the game cache. If you're not sure how to do this, the link below will walk you through it. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335 Try right-clicking game's executable, which is WalkingDead101.exe, and then click Run As Adminstrator. If it's still not working, right-click the game's executable, click Properties, click the Compatibility tab, and then check the options to run in compatibility mode for Windows 98/ME. Also check the option to disable desktop composition. I'm launching the game through Steam and nothing is happening. Try following the troubleshooting steps outlined for the previous question. Σε προηγούμενο post (για τα frame skipping issues) έχω το link από το support forum της TellTale που μπορεί επίσης να κοιτάξει/να ρωτήσει (όπως και στο Steam Forum που αναφέρει ο Millennium(προσοχή στα spoilers που μπορεί να έχουν καποια threads εκεί) ή στο Steam support). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Έγινε παιδιά ευχαριστώ θα του το πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ωραίος ο Praetorian,σας τα βρήκε.Για αυτό είναι η κοινότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 τελείωσα το 1ο επεισόδιο... ελπίζω να έχω χρόνο για όλο το παιχνίδι το ΣΚ... φοβερο με replay value 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Όχι δυστυχώς το replay value δεν είναι όπως φαίνεται, ελάχιστα πράγματα αλλάζουν άμα κανεις διαφορετικές επιλογές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Απλά το αναφέρω τελικά με το πρόβλημα που ειχε ο φίλος μου, ξεσύνδεσε το gamepad που ειχε στον υπολογιστή και κατευθείαν το παιχνίδι ξεκίνησε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Όχι δυστυχώς το replay value δεν είναι όπως φαίνεται, ελάχιστα πράγματα αλλάζουν άμα κανεις διαφορετικές επιλογές. Ετσι... δυστυχως δεν αλλαζει τιποτα σημαντικο. μικροπραγματα. Παραυτα ΤΡΟΜΕΡΟ game. Περιμενω με αγωνια την 2η season του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 αληθεια ποτε βγαινει η νεα σεζον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 αληθεια ποτε βγαινει η νεα σεζον? Είπαν φέτος άρα υπολογίσε Οκτώβρη-Νοέμβρη θα ξεκινήσει και θα πάει μέχρι 2014 λογικά. Επεισόδια θα βγάλουν πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Παιδιά σήμερα πήρε ενας φίλος το walking dead στο steam και μου λεει δεν του παίζει δεν αρχίζει καν, μου ειπε οτι διαβάζει οτι το εχουν και αλλοι το πρόβλημα αλλα δεν το εχουν λήσει. Να αναφέρω οτι εχει win8 δεν ξέρω αν εχει σημασία, παντως σε εμενα με win 7 δεν εχω κανενα πρόβλημα Καμια ιδέα ? Απ' ότι είδα βρήκε το πρόβλημα ο φίλος σου. Το ίδιο είχα και εγώ και πράγματι δημιουργούνταν από το controller. Αλλά επειδή ήθελα να το παίξω με αυτό σπάστηκα στην αρχή. Τελικά βρέθηκε η λύση (http://www.gamespot.com/users/sethfrost/show_blog_entry.php?topic_id=m-100-26000022) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GFrame Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Για όσους δεν το ξέρουν, μπορείτε να αγοράσετε το walking dead με 4.30$ από humble bundle μαζί με άλλα 5 παιχνίδια. Είναι σκέτο κλέψιμο. https://www.humblebundle.com/weekly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το τελείωσα. φοβερές εντυπώσεις. άξιζε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ειδικα για τους φαν και μη της σειρας ειναι ενα game που πρεπει να πεξουν ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Φοβερό! Το περιμένουμε! Μακάρι να βγει μέσα στο καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα