naruto14 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δεν πειράζει. Ας είναι η δεύτερη σεζον τόσο καλή όσο πρώτη Μακάρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignatiz Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλησπερα,ξερουμε ποτε βγαινουν τα επισοδια 6 με 10? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Τη 2η season εννοείς να φανταστώ...... “The current estimated release window for Season Two of The Walking Dead is for Fall of ‘this’ year (2013), and not ‘next’ year (2014) as has been reported after a recent interview. We apologize for any confusion and thank you and all of our fans for your continued excitement for the series!” Φθινόπωρο λοιπόν θα βγει το s2e1.....δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πότε θα ολοκληρωθεί. Ωραίο interactive-movie, γιατί game με την αυστηρή έννοια του όρου δεν θα το χαρακτήριζα*, το έχω κατ'ευχαριστηθεί και έχω φάει κόλλημα με το universe του (βλέπω την σειρά και διαβάζω τα comics αυτή την περίοδο) αλλά με επεισοδιακό gaming αποκλείεται να εμπλακώ. Θα το τιμήσω σίγουρα όμως σε κάποιο steam sale όταν ολοκληρωθεί. 1 episode μου έμεινε ακόμη.....ωραίο bargain τα 10bucks για το game....και να φαναστείτε ότι σχεδόν με το ζόρι το πήρα. *Μην θεωρηθεί ότι δεν μου αρέσει αυτό το "είδος", κάθε άλλο. Έχω λατρέψει τα δυο games ανάλογου στιλ της quantic dream και ανυπομονώ για το προσεχές πόνημα ονόματι Beyond Two Souls που βγαίνει δυστυχώς αποκλειστικά στο ps3. Ο μόνος λόγος μαζί με το The Last Of Us που δεν έχω πουλήσει ακόμα το μπρίκι της sony μιας και το pc gaming είναι ΑΛΛΟ επίπεδο από όποια μα όποια μεριά και αν το δει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δεν μου πάει η metal για TWD..... Προτιμώ αυστηρώς country H άτιμη η σειρά με παρέσυρε και έκοψα το χέρι του πρωταγωνιστή ελπίζοντας πως θα την γλιτώσω....αλλά..... :/ Όσοι το τερματίσετε ΔΕΙΤΕ και μετά τα credits όπως και δήποτε!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δεν μου πάει η metal για TWD..... Προτιμώ αυστηρώς country H άτιμη η σειρά με παρέσυρε και έκοψα το χέρι του πρωταγωνιστή ελπίζοντας πως θα την γλιτώσω....αλλά..... :/ Όσοι το τερματίσετε ΔΕΙΤΕ και μετά τα credits όπως και δήποτε!!!!! Μετά τα credits? Τι είχε μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μετά τα credits? Τι είχε μετά? Βλέπεις ρε φίλε.....δεν το είδες.....χαίρομαι που είμαι από αυτούς που βλέπουν και τα end credits και δεν χάνουν τίποτα. Το λοιπόν Δείχνει την Clementine να περπατάει σε κάποιο έρημο τοπίο και καθώς κάθεται να ξαποστάσει πάνω σε ένα κούτσουρο βλέπει σε ένα ύψωμα στο βάθος δυο σκιές να περπατάνε. Δεν βλέπουμε ποιοι είναι αλλά πιθανότατα να πρόκειται για το ζευγάρι του Omid και της Christa από τους οποίους λογικά και θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Θεωρώ δεδομένο ότι η Christa θα πρωταγωνιστήσει και μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει και το τέλος του season 2 που θα ναι και αυτό μαύρο και άραχνο σαν της πρώτης σεζόν (η διαίσθηση μου οφείλεται στην σειρά, δεν spoilerιάζω για όσους δεν την έχουν δει) Εδώ είναι το videάκι http://www.youtube.com/watch?v=gjUyWB7j3cI ακριβώς έτσι όπως το βλέπεις, χωρίς ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 κολλημα το τραγουδι που βαλατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Βλέπεις ρε φίλε.....δεν το είδες.....χαίρομαι που είμαι από αυτούς που βλέπουν και τα end credits και δεν χάνουν τίποτα. Το λοιπόν Δείχνει την Clementine να περπατάει σε κάποιο έρημο τοπίο και καθώς κάθεται να ξαποστάσει πάνω σε ένα κούτσουρο βλέπει σε ένα ύψωμα στο βάθος δυο σκιές να περπατάνε. Δεν βλέπουμε ποιοι είναι αλλά πιθανότατα να πρόκειται για το ζευγάρι του Omid και της Christa από τους οποίους λογικά και θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Θεωρώ δεδομένο ότι η Christa θα πρωταγωνιστήσει και μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει και το τέλος του season 2 που θα ναι και αυτό μαύρο και άραχνο σαν της πρώτης σεζόν (η διαίσθηση μου οφείλεται στην σειρά, δεν spoilerιάζω για όσους δεν την έχουν δει) Εδώ είναι το videάκι ακριβώς έτσι όπως το βλέπεις, χωρίς ήχο. Α το είχα δει αυτό. Απλά δεν θυμόμουν ότι ήταν μετά τα credits για αυτό ρώτησα. Και εγώ συνήθως όταν τελειώνω ένα παιχνίδι το παίζω μέχρι να με πάει στο αρχικό μενού. Πολλοί βέβαια υποθέτουν πως η 2η σεζόν δεν θα έχει σχέση με την πρώτη αλλά εγώ αμφιβάλλω. Μπορεί να χειριζόμαστε την Clementine σε αυτό. Ανυπομονώ πάντως! Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Τι όμορφο videακι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Τι όμορφο videακι..... όντως πολύ όμορφο. Μου άνοιξες την όρεξη τώρα να το ξαναπαίξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δλδ παιδια δεν προκειται να βγουν αλλα επεισοδια με αυτο το στυλ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δλδ παιδια δεν προκειται να βγουν αλλα επεισοδια με αυτο το στυλ ? Ναι έχει ανακοινωθεί πως θα υπάρξει 2η σεζόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Παιδιά σήμερα πήρε ενας φίλος το walking dead στο steam και μου λεει δεν του παίζει δεν αρχίζει καν, μου ειπε οτι διαβάζει οτι το εχουν και αλλοι το πρόβλημα αλλα δεν το εχουν λήσει. Να αναφέρω οτι εχει win8 δεν ξέρω αν εχει σημασία, παντως σε εμενα με win 7 δεν εχω κανενα πρόβλημα Καμια ιδέα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δεν έχω ακούσει κάτι αλλά ας ρίξει μια ματιά στο ανάλογο forum στο steam να δει τι λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα