Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τέτοιο σύστημα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε logitech illuminated Keyboard και Gaming Mouse G500 ή G9x Laser Mouse. Μην πάρεις τις πλαστικούρες τις microsoft.

δεν ξερουμε τι συστημα εχει ο topic starter!

μονο οτι προοριζεται για γενικη χρηση και ελαχιστο gaming(?).

το sidewinder της microsoft ειναι fair game στην τιμη που εχει στο printscreen (το'χω παραγγειλει και γω καθως μεχρι τωρα την εχω βγαλει με ενα cabstone απο ενα παλιο crazy sundays του e-shop!). τωρα απο mouse.. δεν εχω ιδεα αν αυτο Gigabyte ειναι 'προκοπης'.. κατι λιγο που διαβασα απο τις κριτικες και τις αξιολογησεις ειναι καλο αλλα οταν περναει ο καιρος αρχιζει και φαινεται οτι δεν ηταν ποιοτητικο mouse (στα πλαστικα του(?)).. αλλα με 10 λιρες.. δεν μπορεις να χεις και τις τρελες απαιτησεις! μια αρκετα κομψη λυση ειναι και αυτο εδω το setaki και ειναι στα ~50 που θες --> http://www.amazon.co...41166313&sr=8-2

Δημοσ.

εριχνα μια ματια τωρα στο ε-σοπ... ποσο χαζο ειναι αυτο? ...το ιδιο keyboard με το ποντικι που κανει 40+ euro μονο του κανει 67.. χωρις το mouse ... 60... μηπως ειναι καλο deal!? σκεφτομαι να ακυρωσω το sidewinder! exclamation.png

Χαχα συγνώμη νόμιζα οτι είναι για τον ντοκτορ :-D

αυτος απο'τι ειδα εχει παρει μετοχες στη Razer! χαχαχααχ mrgreen.pngmrgreen.png

post-218943-0-35985100-1341167117_thumb.png

Δημοσ.

εριχνα μια ματια τωρα στο ε-σοπ... ποσο χαζο ειναι αυτο? ...το ιδιο keyboard με το ποντικι που κανει 40+ euro μονο του κανει 67.. χωρις το mouse ... 60... μηπως ειναι καλο deal!? σκεφτομαι να ακυρωσω το sidewinder! exclamation.png

αυτος απο'τι ειδα εχει παρει μετοχες στη Razer! χαχαχααχ mrgreen.pngmrgreen.png

lol

Με ερξε η αναγκη στην razer γιατι μου χαλασε το κ90 της corsair που ειχα πριν(Καφες επεσε)

και δεν ειχε διαθεσιμοητα εκεινη την στιγμη να το ξαναπαρω και πηρα οτι βρηκα μπροστα μου!

Δημοσ.

Αυτοτο πληκτρολογιο πιστευω πως θα το λατρεψεις

οπως και αυτο το ποντικι!

Ειναι και τα δυο σκυλια οσον αφορα την αντοχη τους και πολυ μα παρα πολυ ανετα στην χρηση!

Το ποντίκι φαίνεται καλό, αλλά βολεύουν τα Keyboard με τόσο λεπτά F κουμπιά και curve για παιχνίδια;

Δημοσ.

Εννοειται

Εγώ προσωπικά όσες φορές προσπάθησα να παίξω σε πληκτρολόγια με τόσο λεπτά κουμπιά F RPG games παλιά δεν είχα καλή αίσθηση τον κουμπιών. Έτσι και αλλιώς αν ήτανε κάτι ξεχωριστό όλα τα gaming Keyboard θα ήτανε φτιαγμένα έτσι αλλά δεν έχω δει κανένα Κορυφαίο gaming keyboard σχεδιασμένο κατά αυτό τον τρόπο. Εγώ αν πήγαινα σε κάτι οικονομικό για games θα προτιμούσα αυτό καθώς δεν θα χαλάει την αίσθηση ενός κλασικού πληκτρολογίου σε κάθε χρήση. Βέβαια το σίγουρο είναι πως έχει συνηθίσει ο καθένας να παίζει...

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά όσες φορές προσπάθησα να παίξω σε πληκτρολόγια με τόσο λεπτά κουμπιά F RPG games παλιά δεν είχα καλή αίσθηση τον κουμπιών. Έτσι και αλλιώς αν ήτανε κάτι ξεχωριστό όλα τα gaming Keyboard θα ήτανε φτιαγμένα έτσι αλλά δεν έχω δει κανένα Κορυφαίο gaming keyboard σχεδιασμένο κατά αυτό τον τρόπο. Εγώ αν πήγαινα σε κάτι οικονομικό για games θα προτιμούσα αυτό καθώς δεν θα χαλάει την αίσθηση ενός κλασικού πληκτρολογίου σε κάθε χρήση. Βέβαια το σίγουρο είναι πως έχει συνηθίσει ο καθένας να παίζει...

Ναι αλλα μαλλον παρεξηγησες κατι! Το παιδι λεει πως θελει ενα καλο πληκτρολογιο και ποντικι value for money και δεν αναφερει παιχνιδια!

Ο μονος λογος που πηγε στο χ4 ηταν ο οπισθιος φωτισμος και μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...