K44KK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καλησπερα παιδια, ψαχνομαι για αγορα value for money keyboard και mouse. Η αληθεια ειναι πως θα τα προτιμουσα ενσυρματα κυριως για λογους οικονομιας (μπαταριες). Το budget και για τα δυο μαζι ειναι ~50 ευρώ. Εχετε κατι να μου προτείνετε?
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καλησπερα παιδια, ψαχνομαι για αγορα value for money keyboard και mouse. Η αληθεια ειναι πως θα τα προτιμουσα ενσυρματα κυριως για λογους οικονομιας (μπαταριες). Το budget και για τα δυο μαζι ειναι ~50 ευρώ. Εχετε κατι να μου προτείνετε? Πες επίσης που θα τα χρησιμοποιείς κυρίως για να σε βοηθήσουν τα παιδιά.
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Αυτοτο πληκτρολογιο πιστευω πως θα το λατρεψεις οπως και αυτο το ποντικι! Ειναι και τα δυο σκυλια οσον αφορα την αντοχη τους και πολυ μα παρα πολυ ανετα στην χρηση!
K44KK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πες επίσης που θα τα χρησιμοποιείς κυρίως για να σε βοηθήσουν τα παιδιά. δεν προοριζονται για κατι συγκεκριμενα... κυριως για γενικη χρηση αλλα δεν θα με χαλαγε να με διευκολυναν και οταν παιζω games μια στο τοσο! Αυτοτο πληκτρολογιο πιστευω πως θα το λατρεψεις οπως και αυτο το ποντικι! Ειναι και τα δυο σκυλια οσον αφορα την αντοχη τους και πολυ μα παρα πολυ ανετα στην χρηση! σκεφτομουν αυτα που χω στο καλαθι απο κατω.. τι λες? μαρεσε πολυ το ενδεχομενο να ειναι backlit το πληκτρολογιο! απλα ετσι δινω κατα 80% βαση στο keyboard και συμβιβαζομαι με το mouse... θα μου αρεσε να τα "ζυγιαζα" λιγο καλυτερα
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 δεν προοριζονται για κατι συγκεκριμενα... κυριως για γενικη χρηση αλλα δεν θα με χαλαγε να με διευκολυναν και οταν παιζω games μια στο τοσο! σκεφτομουν αυτα που χω στο καλαθι απο κατω.. τι λες? μαρεσε πολυ το ενδεχομενο να ειναι backlit το πληκτρολογιο! απλα ετσι δινω κατα 80% βαση στο keyboard και συμβιβαζομαι με το mouse... θα μου αρεσε να τα "ζυγιαζα" λιγο καλυτερα Ναι και μενα μου αρεσει να εχω backlight αλλα με την οθονη πλεον δεν το χρειαζομαι γιατι φωτιζει το μισο δωματιο απο μονη της συνεπως και το πληκτρολογιο! Παντως εγω σου προτεινα κατι ποιοτικο και πολυ βολικο για τα χερια! Κατα την γνωμη μου να κοιτας τι ειναι ποιοτικο και οχι αν εχει backlight η οχι! Αυτα απο μενα δικη σου η αποφαση
c0prse_grinder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 sorry για το offtopic αλλα... doctor μολις πατησα το spoiler και ειδα την συστηματαρα αυτη... ..το σηκωνει το pro το 12 με φουλ τα παντα ε?! χαχαχα...Dreamsystem!
dimos47ki7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 στη θεση σου θα προτιμουσα ενα ασυρματο σετ της mocrosoft. απο οσο θυμαμαι δεν κανουν πανω απο 50-60 ευρω. το θεμα των μπαταριων μην σε απασχολει, εμενα μου κρατανε πανω απο 3μηνο οι μπαταριες, αρα ειναι στην ουσια μηδαμινο το κοστος κατι σαν αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Microsoft-3000-Keyboard-Wireless-Desktop-Greek.htm σιγουρα απο αλλου θα το βρεις φθηνοτερα. εχω παρομοιο σετ της microsoft απο το 2004 και ακομα δουλευει αψογα στο pc της μητερας μου
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 sorry για το offtopic αλλα... doctor μολις πατησα το spoiler και ειδα την συστηματαρα αυτη... ..το σηκωνει το pro το 12 με φουλ τα παντα ε?! χαχαχα...Dreamsystem! Εδω μου φτάνει 90-100 fps σε 3d Battlefield 3, pro 2012 δεν θα παιζει; 1 μηνα μαζευα για να το φτιαξω το τερας!!! Αλλα αυτα ειναι τα καλα της δουλειας στη θεση σου θα προτιμουσα ενα ασυρματο σετ της mocrosoft. απο οσο θυμαμαι δεν κανουν πανω απο 50-60 ευρω. το θεμα των μπαταριων μην σε απασχολει, εμενα μου κρατανε πανω απο 3μηνο οι μπαταριες, αρα ειναι στην ουσια μηδαμινο το κοστος κατι σαν αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Microsoft-3000-Keyboard-Wireless-Desktop-Greek.htm σιγουρα απο αλλου θα το βρεις φθηνοτερα. εχω παρομοιο σετ της microsoft απο το 2004 και ακομα δουλευει αψογα στο pc της μητερας μου Ναι αλλα αν θελει να παιξει και κανα παιχνιδακι με ασυρματο δεν βγαινει η δουλεια! Ασε που ειναι fail να μεινει απο μπαταριες πανω στο παιχνιδι! Και τα ενσυρματα εχουν πιο καλη αποκριση
dimos47ki7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ναι αλλα αν θελει να παιξει και κανα παιχνιδακι με ασυρματο δεν βγαινει η δουλεια! Ασε που ειναι fail να μεινει απο μπαταριες πανω στο παιχνιδι! Και τα ενσυρματα εχουν πιο καλη αποκριση συμφωνω εν μερει. αλλα αν σκεφτεις οτι ακομα παιζω WoW με το ασυρματο πληκτρολογιο (το mouse εχει παρει ποδι απο καιρο για χαρη ενος razer) και δουλευω μονο με keybinds χωρις προβλημα, τοτε ο θεματογραφος που θα παιζει περιστασιακα οπως λεει παιχνιδια δεν νομιζω να εχει προβλημα. οσο για την μπαταρια βγαινει ενδειξη στην οθονη οταν ειναι πεσμενες αρκετα πριν βγει off τελειως. δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα ακομα και με κατι κινεζικες που ειχα χρησιμοποιησει ενα διαστημα (το πως δεν ανατιναχτηκα ζωντανος ειναι αποριας αξιον χαχαχα)
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 συμφωνω εν μερει. αλλα αν σκεφτεις οτι ακομα παιζω WoW με το ασυρματο πληκτρολογιο (το mouse εχει παρει ποδι απο καιρο για χαρη ενος razer) και δουλευω μονο με keybinds χωρις προβλημα, τοτε ο θεματογραφος που θα παιζει περιστασιακα οπως λεει παιχνιδια δεν νομιζω να εχει προβλημα. οσο για την μπαταρια βγαινει ενδειξη στην οθονη οταν ειναι πεσμενες αρκετα πριν βγει off τελειως. δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα ακομα και με κατι κινεζικες που ειχα χρησιμοποιησει ενα διαστημα (το πως δεν ανατιναχτηκα ζωντανος ειναι αποριας αξιον χαχαχα) Εμενα ενα ασυρματο που ειχα οταν αρχισε να πεφτει η μπαταρια δεν επιανε καλα το σημα
dimos47ki7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εμενα ενα ασυρματο που ειχα οταν αρχισε να πεφτει η μπαταρια δεν επιανε καλα το σημα microsoft? ισως απο εταιρεια σε εταιρεια να δουλευουν αλλιως. εγω επρεπε να το αφησω 1-2 μερες απο την πρωτη προειδοποιηση για να αρχισει να χανει strokes
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 microsoft? ισως απο εταιρεια σε εταιρεια να δουλευουν αλλιως. εγω επρεπε να το αφησω 1-2 μερες απο την πρωτη προειδοποιηση για να αρχισει να χανει strokes logitech
c0prse_grinder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εδω μου φτάνει 90-100 fps σε 3d Battlefield 3, pro 2012 δεν θα παιζει; 1 μηνα μαζευα για να το φτιαξω το τερας!!! πλακα εκανα βρε! χαχαχα τελειο παντως! φτου φτου!!
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 πλακα εκανα βρε! χαχαχα τελειο παντως! φτου φτου!! Χαχα ευχαριστω! Για να παμε μια πισω στο τοπικ ομως! Πες και συ καμια γνωμη
NemeSis1990 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Με τέτοιο σύστημα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε logitech illuminated Keyboard και Gaming Mouse G500 ή G9x Laser Mouse. Μην πάρεις τις πλαστικούρες τις microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα