aekoriginal21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Γειά σας. Έχω την LG LV4500 και έκανα απόπειρα να συνδέσω το PC. Μέσω VGA η εικόνα είναι τέλεια, αλλά δεν έχω ήχο. Όταν όμως συνδέω το PC στην Tv με HDMI, η εικόνα γίνεται ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χειρότερη, ενώ το βάζω στο 1080p. Κι επίσης δεν βγάζει ήχο. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Το vga δεν μπορεί να μεταφέρει ήχο αρα θα πρέπει να συνδεσεις εξτρα καλώδια για ήχο. Το hdmi μεταφέρει και ήχο αλλά θα πρέπει να επιλέξεις από το pc σου στην καρτέλα ήχος του πινακα ελεγχου την επιλογη hdmi output. Τωρα για την εικόνα δεν μπορω να σκεφτω κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Σκεύτομαι να κάνω το εξής. Σύνδεση με VGA για εικόνα και optical για ήχο κατευθείαν απο το pc στην υποδοχή της Tv. Δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα. Όποιος έχει ιδέα τι παίζει με την εικόνα μέσω HDMI να ποστάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Σκεύτομαι να κάνω το εξής. Σύνδεση με VGA για εικόνα και optical για ήχο κατευθείαν απο το pc στην υποδοχή της Tv. Δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα. Όποιος έχει ιδέα τι παίζει με την εικόνα μέσω HDMI να ποστάρει. Θα πρέπει το optical να είναι στο ίδιο κανάλι με την vga(και να είναι INPUT) κατά κανόνα δίνουν μόνο απλό jack στην vga(μιας και η tv λογικά είναι απλά στερεοφωνική) αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις,στο εγχειρίδιο θα τα λέει. Για το hdmi λογικά το καλώδιο είναι φθηνό ή έχει πρόβλημα η πλακέτα της tv ή της κάρτας γραφικών. Τα πάνω μόνο αν υποθέσουμε ότι έκανες σωστά όλες της ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Κοίτα να δείς πως έχει. Έχω αλλη μια lg 23άρα, στην οποία έχω μόνιμα το PC. Σήμερα που έκανα τις παραπάνω δοκιμές για να πάω το PC στη μεγάλη, λέω ''δεν δοκιμάζω για πλάκα και στην μικρή;;''. Το δοκίμασα και τα αποτελέσματα τα ίδια. Δεν νομίζω να φταίει ούτε το HDMI, ούτε η τηλεόραση. Εγώ ίσως κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις, αλλά τι να πώ, σε 32bit και 1080p είναι ρυθμισμένο. ΒΤW, αν βοηθάει το HDMI είναι 1,3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Τι θες να σου πούμε;;Αφού νομίζεις ότι είναι όλα οκ και δεν μας λες ποιες ρυθμίσεις έχεις βάλει. (Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα καλωδίου.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasi7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Γειά σας. Σήμερα αγόρασα ενα καλωδιο HDMI το συνδεσα με τον υπολογιστή και την οθόνη αλλά τα δείχνει κάπως θολά έκανα την ρύθμιση από την οθόνη για το HDMI το έκανα λειτουργία pc και συνεχίζει να δείχνει θολά τι μπορώ να κάνω? (η οθόνη μου είναι full HD 1080P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo13206 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα...το δικο μου προβλημα ειναι πως ενω εχω εικονα και ηχο σε tv και pc δεν εχω και στα δυο ταυτοχρονα.πηγα στις ρυθμισεις οθονης επελεξα επεκταση αυτων των οθονων αλλα μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η αποθηκευση των ρυθμισεων οθονης μηπως εχει να κανει με την καρτα γραφικων?ας με βοηθησει καποιος...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα