Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι νεο μελος και δεν ξερω αν εδω πρεπει να γραψω για ενα συγκεκριμενο ζητημα που θελω ν'αναφερω.Συγνωμη εκ των προτερων αν κανω λαθος.

Λοιπον το ζητημα εχει ως εξης.Αγορασε ο ξαδερφος μου ενα κινητο μεταχειρισμενο απο ιστοσελιδα αγγελιων και μολις παρελαβε το κινητο και πηγε να το ανοιξει ηταν κλειδωμενο.Μαλλον θα ειναι κλεμμενο το κινητο απ'οτι φανταζομαι γιατι δεν αναφερθηκε ποτε οτι εχει αυτο το προβλημα.

Σκεφτομαι τωρα να παω να κανω μια καταγγελια στην αστυνομια και να αναφερω το συγκεκριμενο περιστατικο γιατι μπορει απο καποιον να το εκλεψαν το κινητο και να το αναζηταει και θα βρεθει και κατηγορουμενος στο τελος.Η ακομα και στον εισαγγελεα αν μπορω να παω και μπορει να γινει κατι.

Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω καποιες αλλες ενεργειες για να τελειωνει το συγκεκριμενο προβλημα και αν εχει συμβει και σε κανεναν αλλον στο παρελθον τετοια περιπτωση να μου πει τι εκανε.

Δεν θα ηθελα να πω ποια ιστοσελιδα αγγελιων ειναι και ουτε θελω να αναφερω συγκεκριμενες λεπτομερειες.

• Moderators
Δημοσ.

Αποδειξη ειχε η συσκευη; Προσδιορισε λιγο τι κλειδωμα εχει. Επισης πες μας σε ποιο μοντελο αναφερεσαι.

Εχει διαφορα το κλειδωμα συσκευης λογω προστασιας της με το κλειδωμα σε συγκεκριμενο παροχο του εξωτερικου λ.χ.

Δημοσ.

Ρωτησε τον πωλητη κατ αρχας τον κωδικο του τηλεφωνου μηπως ξεχασε να τον απενεργοποιησει οποτε μαλλον δεν θαναι κλεμενο.

φορτιστη μανουαλ κουτια εδωσε η εστειλε σκετη συσκευη?

με αστυνομιες κλπ ξεχασε το γιατι θα μπλεξεις χωρις λογο και δεν προκειται να βρεις ακρη.

το πιθανοτερο να μεινης χωρις τηλ και να το χαιρεται αλλος.....

πηγαινε σε καποιο ανεξαρτητο μαγαζι κιν τηλεφωνιας να στο ξεμπλοκαρουνε η και στην αντιπροσωπεια για αναβαθμιση λογισμικου. 15-30 ευρω.

δοκιμασε τους κωδικους 12345 και 00000 η 000000 η 11111 μηπως ξεμπλοκαρει.

μηπως ειναι κλειδωμενο στο δικτυο και βαζοντας αλλη καρτα κλειδωσε?

στειλε μου με μηνυμα αν θες το σαιτ που τ αγορασες.

Δημοσ.

Αποδειξη δεν υπηρχε με το κινητο και ουτε παρελκομενα μονο το κινητο μου ειπε οτι ειχε η συσκεαυσια.Δηλαδη ουτε φορτιστη ουτε τιποτα μονο η συσκευη.Μου ειπε οτι οταν πηγε να το ανοιξει ζητουσε κωδικο ασφαλειας και οτι με τον πωλητη που μιλησε μια φορα του ειπε οτι δεν ξερει τιποτα.Δοκιμασε μερικους κωδικους μηπως καταφερει να το ξεκλειδωσει αλλα τιποτα δεν εγινε.

Παντως να πω πως δεν ειχε καμια αλλη επικοινωνια με τον πωλητη σε οσα μηνυματα κι αν του εστειλε και απορω γι'αυτο και πιστυω οτι εγινε επιτηδες.Παει κι ενας μηνας περιπου απο τοτε οποτε θεωρω πως ειναι απιθανο να ξαναυπαρξει επικοινωνια.Τα στοιχεια του παντω τα εχει αν και εφοσον ειναι τα αληθινα.

tigergreg αυτο που ειπες οτι μηπως ειναι κλειδωμενο στο δικτυο και βαζοντας αλλη καρτα κλειδωσε δεν το γνωριζω.Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν εβαλε την καρτα πρωτα και κλειδωσε .Αν ομως ισχυει κατι τετοιο πως το καταλαβαινεις και πως διορθωνεται?Δεν το αγορασα εγω το κινητο ο ξαδερφος μου το αγορασε απλα ψαχνω να βρω ενα τροπο να τον βοηθησω για να λυθει το προβλημα γιατι ο ιδιος δεν μπαινει σε forums για να κατσει να μιλησει.

Δηλαδη αν ειναι κλεμενο το κινητο και το αναζητησει ο ιδιοκτητης δεν θα εχει προβλημα?Εγω γι'αυτο πιο πολυ θελω να παμε στην αστυνομια για να μην υπαρξει θεμα αργοτερα και του πουνε οτι το εκλεψε αυτος.

stormrain δεν ξερω τι κλειδωμα ειναι συγκεκριμενα απλα μου ειπε οτι του ζηταει κωδικο ασφαλειας.Δεν μου ανεφερε κατι για κλειδωμα σε συγκεκριμενο παροχο κινητης τηλεφωνιας.

Τωρα αν ειναι να δωσει 20 ευρω για να δουλεψει το κινητο δεν υπαρχει θεμα.Απλα αυτο που με απασχολει ειναι οπως ειπα και πριν να μην ειναι κλεμμενο το κινητο και υπαρξει κανενα προβλημα αργοτερα.

Θελω να ξαναπω πως δεν θα ηθελα να πω ποια ιστοσελιδα αγγελιων ειναι και ουτε θελω να αναφερω συγκεκριμενες λεπτομερειες οσων αφορα για το κινητο και τους παροχους.

• Moderators
Δημοσ.

Αποδειξη δεν υπηρχε με το κινητο και ουτε παρελκομενα μονο το κινητο μου ειπε οτι ειχε η συσκεαυσια.Δηλαδη ουτε φορτιστη ουτε τιποτα μονο η συσκευη.Μου ειπε οτι οταν πηγε να το ανοιξει ζητουσε κωδικο ασφαλειας και οτι με τον πωλητη που μιλησε μια φορα του ειπε οτι δεν ξερει τιποτα.Δοκιμασε μερικους κωδικους μηπως καταφερει να το ξεκλειδωσει αλλα τιποτα δεν εγινε.

Παντως να πω πως δεν ειχε καμια αλλη επικοινωνια με τον πωλητη σε οσα μηνυματα κι αν του εστειλε και απορω γι'αυτο και πιστυω οτι εγινε επιτηδες.Παει κι ενας μηνας περιπου απο τοτε οποτε θεωρω πως ειναι απιθανο να ξαναυπαρξει επικοινωνια.Τα στοιχεια του παντω τα εχει αν και εφοσον ειναι τα αληθινα.

tigergreg αυτο που ειπες οτι μηπως ειναι κλειδωμενο στο δικτυο και βαζοντας αλλη καρτα κλειδωσε δεν το γνωριζω.Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν εβαλε την καρτα πρωτα και κλειδωσε .Αν ομως ισχυει κατι τετοιο πως το καταλαβαινεις και πως διορθωνεται?Δεν το αγορασα εγω το κινητο ο ξαδερφος μου το αγορασε απλα ψαχνω να βρω ενα τροπο να τον βοηθησω για να λυθει το προβλημα γιατι ο ιδιος δεν μπαινει σε forums για να κατσει να μιλησει.

Δηλαδη αν ειναι κλεμενο το κινητο και το αναζητησει ο ιδιοκτητης δεν θα εχει προβλημα?Εγω γι'αυτο πιο πολυ θελω να παμε στην αστυνομια για να μην υπαρξει θεμα αργοτερα και του πουνε οτι το εκλεψε αυτος.

stormrain δεν ξερω τι κλειδωμα ειναι συγκεκριμενα απλα μου ειπε οτι του ζηταει κωδικο ασφαλειας.Δεν μου ανεφερε κατι για κλειδωμα σε συγκεκριμενο παροχο κινητης τηλεφωνιας.

Τωρα αν ειναι να δωσει 20 ευρω για να δουλεψει το κινητο δεν υπαρχει θεμα.Απλα αυτο που με απασχολει ειναι οπως ειπα και πριν να μην ειναι κλεμμενο το κινητο και υπαρξει κανενα προβλημα αργοτερα.

Θελω να ξαναπω πως δεν θα ηθελα να πω ποια ιστοσελιδα αγγελιων ειναι και ουτε θελω να αναφερω συγκεκριμενες λεπτομερειες οσων αφορα για το κινητο και τους παροχους.

Protel αν δωσεις πληροφοριες για το μοντελο θα βρεθει η ακρη. Η ιστοσελιδα των αγγελιων δεν εχει καμια απολυτως σημασια. Οι παροχοι επισης δεν εχουν σημασια, ασχετως αν δεν καταλαβαινω πως θα δημιουργουνταν μπλεξιμο αν ανεφερες του παροχους.

Δημοσ.

Mε αναβαθμιση λογισμικου στην αντιπροσωπεια η σε καποιο εξουσιοδοτημενο καθαρισε.

Μην μπλεξεις αστυνομιες κλπ ξερω καλα τι σου λεω.

Εφοσον ηταν χωρις φορτιστη επρεπε να την κανη μ ελαφρα πηδηματακια. :fear:

Δημοσ.

Mε αναβαθμιση λογισμικου στην αντιπροσωπεια η σε καποιο εξουσιοδοτημενο καθαρισε.

Μην μπλεξεις αστυνομιες κλπ ξερω καλα τι σου λεω.

Εφοσον ηταν χωρις φορτιστη επρεπε να την κανη μ ελαφρα πηδηματακια. :fear:

Εγινε φιλε σ'ευχαριστω.Θα του πω να το παει για να το κοιταξουν και οτι γινει.Ευχαριστω και παλι για τις παντησεις σας.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Αν και το θέμα σας βλέπω ότι είναι παλιό .. 

αλλά επειδή έχουμε παρόμοιο θέμα , είπα να το γράψω από κάτω... 

Αγόρασα ένα ολοκαίνουργιο κινητό από Αμερική , μέσω ebay , 

και δεν πρόσεξα ότι το κινητό που αγόρασα είναι κλειδωμένο !! 
σε μόνο ένα συγκεκριμένο δίκτυο της Αμερικής.. 

μπορώ να το "Σπάσω " με κάποιο τρόπο σε κάποιον τεχνικό; 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...