Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ποιο ειναι το πιο ΓΡΗΓΟΡΟ προγραμμα για να αντιγραψω μια ταινια σε ενα cd αλλα να μπορω να βαλω υποτιτλους και να μην χρειαζεται το dvd την σταμπα divx;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει....για να γίνει κάτι από 4,5GB 700mb θέλει χρόνο και μιας και όλα δουλεύουν με το DivX ή το XviD, που και τα δύο έχουν ίδια ταχύτητα,δεν θα δεις διαφορά,εκτός και αν ρίξεις πάρα πολύ την ποιότητα.

Τα ποιο διαδεδομένα για αυτήν την δουλειά

AutoGK που όμως τα έχει φάει τα ψωμιά του,είναι πολύ παλιό αλλά ακόμα το δουλεύουν.

Free make Video Converter πολύ καλό και ποιοτικό και μπορεί να χρησιμοποιήσει και την κάρτα γραφικών για μεγαλύτερη ταχύτητα.

format factory

Δημοσ.

το dvd flick;

Φτιάχνει dvd και όχι cd...αν θες να φτιάξεις dvd τότε καλό είναι αλλά δεν το βγάζει σε cd,αν μπερδεύτηκες πάνω(μάλλον εμένα μπέρδεψες όπως τα είπες) τότε ναι με το dvdflick

Δημοσ.

ναι εγω μπερδευτικα!κανενα πιο γρηγορο απο το dvd flick δεν υπαρχει;γτ αυτο κανει πανω απο 3 ωρες

Δημοσ.

ναι εγω μπερδευτικα!κανενα πιο γρηγορο απο το dvd flick δεν υπαρχει;γτ αυτο κανει πανω απο 3 ωρες

Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία, την οποία εξέφρασα και σε άλλο ανάλογο θέμα λίγες μέρες πριν: Με τι γενιάς υπολογιστές παλεύετε, που χρειάζονται ...τρεις ώρες :shock: για να φτιάξουν ένα dvd; Ανεξαρτήτως προγράμματος, εννοώ. Τρεις ώρες δε χρειαζόταν ούτε ο pentium 4 που είχα πριν από 5 χρόνια. Αν μιλάμε για ένα (ή και δύο) avi, των 700mb έκαστο π.χ., το μέγιστο που ήθελε ήταν μία ώρα, είτε με το dvd flick, είτε με το convert x to dvd.

(Για το τωρινό μηχάνημα δε συζητάμε καν. Σ' ένα τεταρτάκι έχει ξεμπερδέψει...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...