exypnakias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Παιδιά, καλημέρα! Θα δανειστώ ένα cd με τα win7 home premium από ένα φίλο μου και θέλω να τα αντιγράψω σε ένα άλλο cd. Πώς γίνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πολύ εύκολα με αυτό το πρόγραμμα. http://cdburnerxp.se/help/Data/copydata
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Νομίζω θα είναι πιο εύκολο να κατεβάσεις (νόμιμα) τα Windοws 7 (όποια έκδοση θέλεις) από εδώ και έπειτα να τα γράψεις σε DVD.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τα win 7 ειναι σε dvd και το εχω κανει πολυ ευκολα με το nero Το serial ομως δεν θα σου κανει για ενεργοποιηση αν τα εχει ενεργοποιησει και ο φιλος σου Μονο για την εγκατασταση θα κανει
exypnakias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τα win 7 ειναι σε dvd και το εχω κανει πολυ ευκολα με το nero Το serial ομως δεν θα σου κανει για ενεργοποιηση αν τα εχει ενεργοποιησει και ο φιλος σου Μονο για την εγκατασταση θα κανει Του φίλου μου του τα αντέγραψε ένας από το dvd των win7 αυτό που αγοράζεις. Δηλαδή σαν να είναι καινούργιο! Πώς όμως με το nero; Μπορείς να μου πεις;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Του φίλου μου του τα αντέγραψε ένας από το dvd των win7 αυτό που αγοράζεις. Δηλαδή σαν να είναι καινούργιο! Πώς όμως με το nero; Μπορείς να μου πεις;; Σαν αν ατιγραφεις ενα οποιοδηποτε dvd.... Nero /nero burning rom/ dvd/αντιγραφη dvd
exypnakias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Σαν αν ατιγραφεις ενα οποιοδηποτε dvd.... Nero /nero burning rom/ dvd/αντιγραφη dvd Δεν έχει σχέση που δεν έχω δύο dvd player στο pc;
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Στο πρώτο λινκ, αυτό που σου έδωσα, σου λέει ότι και πως το κάνει και με μία συσκευή....
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δεν έχει σχέση που δεν έχω δύο dvd player στο pc; Ενα να εχεις φτανει...θα διαβασει το προτοτυπο θα το κρατησει σε μνημη και θα σου ζητησει να βαλεις αλλο να συνεχισει. Νομίζω θα είναι πιο εύκολο να κατεβάσεις (νόμιμα) τα Windοws 7 (όποια έκδοση θέλεις) από εδώ και έπειτα να τα γράψεις σε DVD. ναι αλλα μπορει να βρει την εκδοση που θελει στην γλωσσα που θελει ?
exypnakias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια παιδιά!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια παιδιά! Τα καταφερες ? Με ποιο τροπο ?
exypnakias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τα καταφερες ? Με ποιο τροπο ? Με τον δικό σου! Με το nero!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Με τον δικό σου! Με το nero! Μια χαρα λοιπον :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα