Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχτές το βράδυ εκεί που διάβαζα ένα βιβλίο στο iphone όλα ήταν μιά χαρα ξαφνικά εκεί που το κράταγα στα χερια μου το κινητό να πάω κάπου και το ξαναβλέπω εμφανίζεται μια μπλε κηλίδα διαφανής στην οθόνη του κινητού τι είναι αυτό; υγρασία; χάλασε η οθόνη; αν δεν φεύγει από μόνο του περνάει εγγύηση ή θα μου πουν ότι έκανα κάτι εγώ;

post-65341-0-55140400-1341125024_thumb.jpg

Δημοσ.

λογικα θα στο καλυψει η εγγυηση. δεν μπορω να σκεφτω λαθος τροπο χρησης που θα το προκαλουσε.. λογικα αστοχια υλικου.

αλλα δεν ξερω, μην σε παρω στο λαιμο μου. απο ολσο ξερω τα σερβις ενω εισαι εντος εγγυησης τα προσφερουν οι εταιριες κινητης. ετσι μουειχαν πει απο systemgraph.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να δεις αν έχει υγρασία κοιτα εκει που μπαίνει το βισμα της φόρτισης έχει μια ταινία. Θέλει να την προσεξεις αν έιναι άσπρη δεν έχει υγρασία αν είναι κόκκινη έχει . Θέλει να το δεις με προσοχή . Αν δεν έχει υγρασία και δεν έχει πέσει πας εγγύηση αν έχεις και στο κάνουν αντικατάσταση με καινούργιο. Όταν κανείς κάποιο βήμα ειδοποίησε με να ξέρω τι έγινε :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φίλε μου ρώτησα σε μαγαζι δεν είναι υγρασία ο τύπος που μου το ειπε είναι developer στην apple. Λοιπόν αυτο το σημάδι είναι σπάσιμο τζαμιου. Πρόσεξε δεν έχει σπάσει αλλα αυτο που βλέπεις είναι επειδη έχει πιεστει κάπου όπως σε τζιν κτλ και έχει κάνει αυτο το σημαδι. Κάποια στιγμή θα ανοίξει όλο απλα άλλαξε το. Είναι σίγουρα αυτο ρωτα το αν θες απλα κάπου το ζουλιξες κοινώς :(

Καλη συνέχεια

Δημοσ.

οπως ειπε και ο φιλος κωστας απο πανω, αυτο ειναι απο καποιο δυνατο πατημα που του εκανες.ισως και απο λαθος τοποθετηση lcd , digitizer (που δεν το νομιζω).δοκιμασε να το πας για εγγυηση.εγω το εχω 1 χρονο ετσι το 4αρι, δεν εχει μεγαλωσει η κατι τετοιο απλα εχω ραγισει την οθονη και πιεζει το σημειο εκεινο το κοματι γυαλιου.

Δημοσ.

Ναι το μόνο που θα σου κάνει είναι αν ξαναπιεστει να σπάσει απλα δε νομίζω αν το παει εγγύηση γιατι κάθε είδους υγρασία ή σπάσιμο δεν το περνούν εγγύηση λόγω του ότι θεωρούν ότι είναι απο προσωπική χρήση :(

Δημοσ.

κατσε...το iphone του δεν εσπασε,απλα ισως καταλαθος να πατησε πολυ την οθονη.αφου δεν υπαρχουν σημαδια παραβιασης της συσκευης δεν χανει τιποτα να το στειλει.και αν ξαναπιεστει δεν σπανει.τουλαχιστων με την δυναμη του δαχτυλου μας..γιατι το δοκιμασα :P και το δικο μου iphone αφου εσπασε το digitizer εμφανησε αυτα τα σημαδια..

Δημοσ.

Κανονικά θεωρείται σπάσιμο είναι σαν να πήγε να ραγίσει απλα δεν έφαγε πολυ δύναμη ;) αλλα βέβαια στειλτο και δε χάνεις κάτι

Πές μας τι έγινε :)

Καλη επιτυχία

Δημοσ.

[...] ο τύπος που μου το ειπε είναι developer στην apple. [...]

Συγνώμη αλλά αυτό είναι παντελώς άσχετο. :)

Developer -> software

το πρόβλημα σου -> hardware

Δημοσ.

Ναι δε διαφωνώ είναι developer το είπα λέγοντας πως ασχολείται με iPhone και έχει και μαγαζι που επισκευαζει. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...