Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ζήτημα ζωης και θανατου. Έφαγα ban ,αλλα δυστυχως η on telecoms εχει static ip. Υπάρχει καποιος τροπος να αλλαξει να να ξανακανω register στο forum?

Δημοσ.

Γι' αυτό λέγεται static, γιατί είναι στατική και δεν αλλάζει ΠΟΤΕ. Δεν ξέρω αν η ΟΝ μπορεί να κάνει κάτι και να σου δώσει άλλη ip.

Προσπάθησε να κάνεις λογαριασμό από κάποιο net cafe μήπως και σε αφήσει μετά να συνδεθείς.

Μια άλλη λύση είναι η χρήση proxy αλλά δεν ξέρω αν μπορέσεις να βρεις κάποιον δωρεάν που να μπορέσεις να συνδεθείς.

Η καλύτερη λύση είναι να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές και να ζητήσεις ειλικρινά συγνώμη για την συμπεριφορά σου. Ίσως την δεχτούν και σου επαναφέρουν τον λογαριασμό.

Αν σε μπάναραν στο fb μην προσπαθήσεις την τελευταία λύση, δεν πρόκειται να σε επαναφέρουν.

Δημοσ.

θα ζητησεις απο την ον να σου αλλαξει ip με εξτρα κοστος στον επομενο λογαριασμο σου..καλη η ον αλλα αυτο το θεμα το εχει!!!

ευελπιστω οτι δεν εκανες κατι κακο εδω μεσα ε...

Δημοσ.

Μπες στο www.hidemyass.com (είναι proxy) και βάλε τη διεύθυνση που θες στο κουτάκι. Δες αν μπορεί να γίνει από εκεί η δουλειά.

Δημοσ.

λογικα ολοι οι Providers δινουν Proxy οποτε πρεπει να εχει και η On telecoms.εδω γραφει για proxy vivodi που ειναι ιδια εταιρεια με On telecoms Πλεον

http://www.satspot.gr/communications/internet/70-dns-internet-providers

μπορεις να το δοκιμασεις.β.οταν εχουμε static προσεχουμε.αλλιως μετα απο κανα μηνα στειλε στο site που σε εκαναν ban πες οτι εκανα νεα συνδεση με static ip και μαλλον ειμαι σε ban list απο τον προηγουμενο που ειχε την ip κτλ.αλλα καντο μετα απο κανα μηνα.και αν σε πιστεψουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...