discoboyminimal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ο ολοκαινουργιος , γοητευτικος μπλα μπλα μπλα...lacie d2 network 2 (2tb) ,τροφοδοτικο στο ρευμα, usb απο σκληρο στο pc.γυρναω το διακοπτη στο ΟΝ και δινει ρευμα αλλα τιποτα ο σκληρος πουθενα δεν φενεται...παταω το OFF δεν κλινει γιατι εχει εξυπνο shutdown softwarιστικο και ενω ειναι στο OFF και δεν τον βλεπει κανεις και τιποτα.ΤΖΟΥΠ ! πεταγετε στα windows...τι βλακεια ειναι αυτη..οταν το εχω με ethernet στο ΟΝ νομιζω ανοιγει κανονικα και τον βλεπει το δικτυο, οταν το εχω στο usb τον βλεπει στο ON μετα απο καποια λεπτα εκτος αν το γυρισω στο OFF..ιστορια μπερδεμa.....
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Στο site της lacie έχει ένα update 2.2 και ένα πρόγραμμα network assistand (http://www.lacie.com/support/support_manifest.htm?id=10476). Τα δοκίμασες; Μήπως το πρόβλημα με το ON/OFF είναι γιατί δεν πρέπει να τον πας στο ΟΝ όταν τον συνδέεις με USB; Μπορεί στο ΟΝ να δουλεύει μόνο σαν ΝΑSκαι να μην υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων από usb και όταν πατάς OFF κάνει shutdown τον NAS και σου εμφανίζει τον δίσκο. Πάντως, αφού πήρες τέτοιο σύστημα γιατί το συνδέεις με USB; Το υποβαθμίζεις. Βάλτο μόνιμα στο router και ξέχνα ότι υπάρχει. Θα το δουλεύεις σαν δίσκο δικτύου, κάνε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.
discoboyminimal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 εχω κανει update στο 2.2 και ειχα ηδη το network assistant.απλα ξερεις τι γινετε οταν το ανοιγω ΟΝ αναβοσβηνει το λαμπακι μπροστα που σιμενει οτι ειναι ακομα στο boot . και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει 2-5 λεπτα boot .μετα τρεχει κανονικα(σε usb).ενω στο ethernet κανει boot μεσα σε 1 λεπτο το πολυ.εκτος κ αν ειναι ιδιοτροπια του nas αυτο..
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Έχω στήσει στο σπίτι ένα παλιό Pc με p4 1800mhz και 196ΜΒ ram και του έχω φορτώσει Freenas. Σηκώνω μόνο NFS server και SAMBA και κάνει 2 λεπτά για να ολοκληρώσει το boot και να εμφανίσει το web interface του. Οπότε μου φαίνεται λογικό να κάνει κάποιο χρόνο (ανάλογα πάντα με το πόσες υπηρεσίες ξεκινάνε). Μπορεί το δικό σου να σηκώνει πρώτα smb, οπότε εμφανίζει αμέσως τα στοιχεία μέσω lan και να αργεί πρερισσότερο για την υποστήριξη usb.
discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μαλλον θα ειναι αυτο.εχω φορτωσει πολλες υπηρεσιες που δεν θα μου χρειαστουν καν στο φιναλε..ασε που εχει 400Mhz επεξεργαστη 256Mb Ram απ οτι θυμαμε..θα κανω κατι δοκιμες και θα σου πω. ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα