flogerakos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καλό μήνα σε όλους! Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία σχέση με αρχιτεκτονική, απλά σας παραθέτω την ερώτηση που μου έκανε φίλος μου που ασχολείται: "ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ DWG. FILE ΤΟΥ AUTOCAD ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΕΙΟ BMP η PDF ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ABViewer 8. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Camtasia Studio 8. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ" Μπορείτε να βοηθήσετε..???
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πρωτον ....Μην γραφεις κεφαλεια γιατι ειναι σαν να φωναζεις .... Δευτερον.... εδω εδω
flogerakos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Τα κεφαλαία είναι copy - paste, δεν το έγραψα εγώ... Ποιο από τα 2 προτείνεις εσύ...?
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δεν εχω δοκιμασει ακομα κανενα... Ποιο πολυ μετατρεπω εικονα σε σχεδιο και οχι το αντιθετο.. Το πρωτο ειναι και δωρεαν...
kakofonixx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 επισης μπορεις εχοντας εγκατεστημενο εναν οποιονδηποτε εικονικο εκτυπωτη για εκτυπωση σε pdf. μεσα απο το autocad επιλεγεις plot κλικ στο κουμπι window για να επιλεξεις σε ενα παραθυρο το σχεδιο προς εκτυπωση και τελος εκτυπωση 1000(mm) : 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα