topaz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Εχω φάει κλήση επειδή πάρκαρα σε γωνία. Σε ένα δρόμο που δεν πέρναγε κουνούπι. Αλλά ήμουν στο Θησειο και πως θα ζήσουν ρε φιλε τα παρκινγκ; Οποτε δίνουν χαρτζιλικι στους μπάτσους και βγαίνουν και γράφουν το παραμικρό που αφορά παρκάρισμα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 39 λεπτά πριν, topaz είπε Εχω φάει κλήση επειδή πάρκαρα σε γωνία. Τα υπόλοιπα είναι ναι μεν αλλά ,δικαιολογίες. 7
topaz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τα υπόλοιπα είναι ναι μεν αλλά ,δικαιολογίες. ...που ισχύουν όμως γιατί ήμουν 3 μέτρα απ τη γωνία. Χώρια που έχω ξαναπαρκάρει σε παρόμοιο σημείο και δεν πήρα κλήση. Τεσπα.
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, topaz είπε Εχω φάει κλήση επειδή πάρκαρα σε γωνία. Σε ένα δρόμο που δεν πέρναγε κουνούπι. Αλλά ήμουν στο Θησειο και πως θα ζήσουν ρε φιλε τα παρκινγκ; Οποτε δίνουν χαρτζιλικι στους μπάτσους και βγαίνουν και γράφουν το παραμικρό που αφορά παρκάρισμα. Ε ναι, ως γνωστόν τα όργανα βγαίνουν και μοιράζουν κλήσεις μόνο αν τους χαρτζηλικώνουν τα πάρκινγκ, ποτέ δεν τους στέλνουν οι προϊστάμενοι τους. 6
topaz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε ναι, ως γνωστόν τα όργανα βγαίνουν και μοιράζουν κλήσεις μόνο αν τους χαρτζηλικώνουν τα πάρκινγκ, ποτέ δεν τους στέλνουν οι προϊστάμενοι τους. Πραγματικά, τώρα που πάω μια γύρα στις γωνίες των δρόμων, έχει παντού κλήσεις.
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Στην περιοχή μου αφήνουν, αλλά παρόλα αυτά αποφεύγω να παρκάρω σε γωνίες. Το αυτοκίνητο πάντα εκεί κινδυνεύει να χτυπηθεί-γρατζουνιστεί αλλά εμποδίζει και την ορατότητα των άλλων οδηγών που περνάνε από την γωνία ή διασταύρωση στα τυφλά. 7
LongTom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, The_Judas είπε Στην περιοχή μου αφήνουν, αλλά παρόλα αυτά αποφεύγω να παρκάρω σε γωνίες. Το αυτοκίνητο πάντα εκεί κινδυνεύει να χτυπηθεί-γρατζουνιστεί αλλά εμποδίζει και την ορατότητα των άλλων οδηγών που περνάνε από την γωνία ή διασταύρωση στα τυφλά. +1000 Το παρκάρισμα σε γωνία στην Ελλάδα είναι καλός τρόπος γρήγορης παλαίωσης του αμαξιού. Πέρα του παράνομου του πράγματος.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Στην περιοχή μου αφήνουν, αλλά παρόλα αυτά αποφεύγω να παρκάρω σε γωνίες. Το αυτοκίνητο πάντα εκεί κινδυνεύει να χτυπηθεί-γρατζουνιστεί αλλά εμποδίζει και την ορατότητα των άλλων οδηγών που περνάνε από την γωνία ή διασταύρωση στα τυφλά. Εγω αναρωτιεμαι, τωρα πια που οι ασφαλιστικες "μοιραζουν" νομικη υποστηριξη με το κιλο, τι εμποδιζει καποιον να σε κυνηγησει που το παρκαρες παρανομα στη γωνια και του εκοβες την ορατοτητα? (Σχημα λογου, δεν εννοω εσενα προσωπικα) Κλαιγεται ο αλλος που φαγε κληση 20 50 ευρω ποσα ειναι και δε σκεφτεται πως παιζει να πληρωνε κανα δυο χιλιαρικα αμα γινοταν μακακια Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
Salvation81 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι να μας πειτε και εσεις, γατακια; Το αστειο ειναι πως αν τους πεις τιποτα σε βριζουν και απο πανω... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από Salvation81 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τι να μας πειτε και εσεις, γατακια; Το αστειο ειναι πως αν τους πεις τιποτα σε βριζουν και απο πανω... καλα ο τελευταιος ενα σαραβαλο εχει, οι δυο πρωτοι "φωναζουν" να ρθει καποιος με κανα αγροτικο χωρις πινακιδες και να τους κανει "καινουργιους" 😂 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
Salvation81 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 16 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε καλα ο τελευταιος ενα σαραβαλο εχει, οι δυο πρωτοι "φωναζουν" να ρθει καποιος με κανα αγροτικο χωρις πινακιδες και να τους κανει "καινουργιους" 😂 Στις 2 πρωτες ειναι ο ιδιος, πηγαινα για να κανω μια δουλεια και μετα γυρισα και ηταν ακομα εκει (ωρες διαφορα). 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Εγω αναρωτιεμαι, τωρα πια που οι ασφαλιστικες "μοιραζουν" νομικη υποστηριξη με το κιλο, τι εμποδιζει καποιον να σε κυνηγησει που το παρκαρες παρανομα στη γωνια και του εκοβες την ορατοτητα? (Σχημα λογου, δεν εννοω εσενα προσωπικα) Κλαιγεται ο αλλος που φαγε κληση 20 50 ευρω ποσα ειναι και δε σκεφτεται πως παιζει να πληρωνε κανα δυο χιλιαρικα αμα γινοταν μακακια Αναρωτιέσαι επειδή κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Ο κοκ λέει πως αν δεν έχεις ορατότητα για οποιοδήποτε λόγο τότε πρέπει να κατέβεις και να ελέγξεις το δρόμο, δεν λέει πως σε πιθανό ατύχημα την ευθύνη την φέρει το εμπόδιο που εμποδίζει την ορατότητα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αναρωτιέσαι επειδή κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Ο κοκ λέει πως αν δεν έχεις ορατότητα για οποιοδήποτε λόγο τότε πρέπει να κατέβεις και να ελέγξεις το δρόμο, δεν λέει πως σε πιθανό ατύχημα την ευθύνη την φέρει το εμπόδιο που εμποδίζει την ορατότητα. αυτο το γραφει αλλα ποιος με εμποδιζει να ισχυριστω πως κατεβηκα ελεγξα και μεχρι να ξαναμπω στο οχημα, βαλω ζωνη, εκκινησω το κινητηρα (απαγορευονται τα κλειδια παρατημενα χωρις τον οδηγο), και ξεκινησω ηρθε καποιος που πριν δεν ηταν οταν ελεγξα? (υπαρχει στροφη κοντα, μπηκε απο αλλο στενο, κλπ) ασχετα με το ποιος θα "κερδισει/εχει δικιο" εφοσον ειναι τζαμπα για μενα ποιος με εμποδιζει να τον φοβερισω/τρεξω? ασχετο-σχετικο. αυτος αν εχει νομικη προστασια, θα του καλυψει τα εξοδα δικηγορου η ασφαλιστικη ή επειδη δεν ηταν μεσα δεν τον πιανει? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε αυτο το γραφει αλλα ποιος με εμποδιζει να ισχυριστω πως κατεβηκα ελεγξα και μεχρι να ξαναμπω στο οχημα, βαλω ζωνη, εκκινησω το κινητηρα (απαγορευονται τα κλειδια παρατημενα χωρις τον οδηγο), και ξεκινησω ηρθε καποιος που πριν δεν ηταν οταν ελεγξα? (υπαρχει στροφη κοντα, μπηκε απο αλλο στενο, κλπ) Κανένας, έλα όμως που ο ισχυρισμός αυτός δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες σου, σε καμία περίπτωση δεν περνάς stop χωρίς ορατότητα. 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εφοσον ειναι τζαμπα για μενα ποιος με εμποδιζει να τον φοβερισω/τρεξω? Και αυτό λάθος το έχεις καταλάβει, νομική προστασία δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα φοβερίσουν/τρέξουν όποιον εσύ κάνεις κέφι και για όποιον λόγο γουστάρεις. Μόνο στην περίπτωση που εσύ δεν ευθύνεσαι θα κινηθούν νομικά εναντίον του υπαίτιου ώστε να σε αποζημιώσει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κανένας, έλα όμως που ο ισχυρισμός αυτός δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες σου, σε καμία περίπτωση δεν περνάς stop χωρίς ορατότητα. Και αυτό λάθος το έχεις καταλάβει, νομική προστασία δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα φοβερίσουν/τρέξουν όποιον εσύ κάνεις κέφι και για όποιον λόγο γουστάρεις. Μόνο στην περίπτωση που εσύ δεν ευθύνεσαι θα κινηθούν νομικά εναντίον του υπαίτιου ώστε να σε αποζημιώσει. αρα καθεσαι εκει και περιμενεις, sic. περιμενω το δικαστηριο που θα βγαλει τετοια αποφαση κανεις λαθος και εχω παραδειγμα, εφταιγε σε τρακαρισμα η μανα μου αλλα κυνηγησαν τον αλλο οδηγο (δεν εφτασε δικαστηριο) και κερδισαν 50/50 συνυπαιτιοτητα. δε ξερω αμα πηγαινε σε δικη ποιος θα κερδιζε ποιος θα εχανε, παντως μια χαρα κινηθηκαν και ας ειχε υπαιτιοτητα η μανα μου α και ξαναβαζω γιατι δε σε προλαβα να το δεις να μου πεις αν ξερεις. ασχετο-σχετικο. αυτος (που χει παρκαρει στη γωνια) αν εχει νομικη προστασια, θα του καλυψει τα εξοδα δικηγορου η ασφαλιστικη ή επειδη δεν ηταν μεσα δεν τον πιανει? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα