pc_admin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ...και δουλευουν τα παντα άψογα Ειναι βασισμενο στην CM7 , και την τελευταία joyos rom οποιος θελει να το δωσω να το ανεβασω σε καποιο link Εδω σχετικο βιντεο για οσους δεν ξερουν τιν ειναι το joyos (android αλα Iphone) http://www.youtube.com/watch?v=c25dIdvblDY&feature=player_embedded Αλλα εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι ποσο απαλα πηγαινουν ολα !! Σα βουτυρο παει!! Γλωσσα τυπικα Αγγλικα - Κινεζικα (δεν εχει ελληνικη ακομα) ,γιαυτο θα χρειαστειτε εφααρμογη οπως το smart keyboard pro που εβαλα εγω για να γραφετε Ελληνικα ΠΡΟΣΟΧΉ! Την rom την εγκαθιστάτε με ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΕΥΘΎΝΗ!!! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2012 από pc_admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ναι θα με ενδιέφερε !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 σε ποιες αλλες συσκευες μπαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Θεωρητικα σε ολες ,αφου βασιζεται στο CM7 ! Ειναι οπως οι miui roms , που μπαινουν σε διαφορα μοντελα τηλεφωνου. Απλως καθε ενα πρεπει να εχει γινει root ,και πρεπει να εχει γινει port της rom, δηλαδη "προσαρμογη" της στο εκάστοτε τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ok καταλαβα φιλε μου σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα