Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Το είδα χτες το βραδύ... παρκαρισμένο ... και έπαθα πλακά!!! Το μηχανάκι είναι πανέμορφο... και από ότι είδα στο google δεν υστερεί σε απόδοση... το έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις???
theo93 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 δεν το εχω φιλε , αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα Link, επειδη ειναι καινουργιο δεν κυκλοφορουν πολλα μεταχειρισμενα στην αγορα αλλα εχει πολυ χαμηλη τιμη και καινουργιο 3.700 αν θυμαμαι καλα,πιστευω πως σε αυτα τα κυβικα σε γυμνο δεν υπαρχει πιο ωραιο μηχανακι..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 δεν το εχω φιλε , αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα Link, επειδη ειναι καινουργιο δεν κυκλοφορουν πολλα μεταχειρισμενα στην αγορα αλλα εχει πολυ χαμηλη τιμη και καινουργιο 3.700 αν θυμαμαι καλα,πιστευω πως σε αυτα τα κυβικα σε γυμνο δεν υπαρχει πιο ωραιο μηχανακι.. Πραγματικα ειναι πανεμορφο... Και απο καταναλωση που ρωτησα παει καλα...
wolf 125 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 παλικαρια εγω τωρα παρειγγκειλα την sym 125 wolf ειναι η καλυτερη μηχανη που εχω δει ποτε στην κατηγορια πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω κανει ως τωρα την πρωτη μου βολτα θα την κανω μεσα στην εβδομαδα ειναι σε λευκο χρωμα με καρινα 16λιτρο και οικονομικο......................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα