giannis22k Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 συνδεω το κινητο με usb στο pc αλλα μου φορτιζει μονο,,δεν μου δεινει επιλογες για pc comparsion και τετοια,ουτε το βλεπει το pc σαν φλασακι
nikoskon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 συνδεω το κινητο με usb στο pc αλλα μου φορτιζει μονο,,δεν μου δεινει επιλογες για pc comparsion και τετοια,ουτε το βλεπει το pc σαν φλασακι Ποιά ROM έχεις;
The-Doctor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τραβηξε κατω το τασκμπαρ και δες τι ειδοποιησεις εχει βγαλει! Λογικα αν δεν εχεις πειραξει τπτ θα εχει μονο μια! Πατα εκει πανω και πατα προσαρτηση
giannis22k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 απανταω και στους 2 φιλους....τι ενοεις ποια ROM ?στο taskbar λεει μονο κινηση δεδομενων απενεργοποιημενη,πως παταω προσαρτιση,,επισης στο μενου που λεει σχετικα με το τηλεφωνο "εκδοση βασικου φασματος "λεει αγνωστο
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Κλειστα μια και ξανανοιξετα.... Και τον υπολογιστη και το κινητο..
giannis22k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 μπα τιποτα..εχει 2 μερες που αλαξα συστημα φορτισης στο κινητο,,φορτιζει κανονικα παντως
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ο τιτλος του thread τροποποιηθηκε. Παρακαλω να ειστε περιγραφικοι και to the point στους τιτλους. Βοηθα να παρετε απαντηση γρηγοροτερα αλλα βοηθα και στην αναζητηση απο αλλα μελη. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα