Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ανεμιστηρακι για fujitsu siemens amilo xi2428?

κοίταξε στις αγγελίες εδώ στο φόρουμ.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,προσπαθησα να ξεκουμπωσω το packard bell και χαλασα 2 πληκτρα,τωρα πρεπει να αγορασω ολοκληρο πλκτρολογιο?πολυ δυσκολο να λυθει το packard bell......θελει τεχνικο μαλλον....

Δημοσ.

ακομα μια βοηθεια,προσπαθω να φτιαξω λογ/μο στο paypal για να παραγγειλω αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/DC-Power-Jack-DC061-Packard-Bell-Easynote-TJ66-TJ75-TJ71/251126973479/item αλλα εκτος απο το οτι μου ζηταει τηλεφωνο και δε θελω να το δωσω ο αριθμος τς καρτας που πληκτρολογω λεει οτι δεν ειναι εγκυρος! ειναι χρεωστικη maestro ουτε visa ουτε master, θελει δλδ οπωσδηποτε πιστωτικη?δεν εχω παραγγειλει ξανα απο το ebay και χρειαζομαι μια βοηθεια....

ευχαριστω παρα πολυ για το manual,τωρα πρεπει να αγορασω καινουριο πληκτρολογιο  η μπορω καποια πληκτρα μονο να αντικαταστησω?

Δημοσ.

:unsure: ευχαριστω,μπηκα να κανω τν παραγγελια αλλα δε μπορεσε να γινει η συναλλαγη....στο paypal στο status payment μου βαζει denied και δε ξερω γιατι..... :blink:

Δημοσ.

:unsure: ευχαριστω,μπηκα να κανω τν παραγγελια αλλα δε μπορεσε να γινει η συναλλαγη....στο paypal στο status payment μου βαζει denied και δε ξερω γιατι..... :blink:

έχεις ελέγξει όλα τα στοιχεία σου τα θέλει ακριβώς όπως είναι στον λογαριασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...