Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν επιανε καλα στην ακρη του βυσματος ο φορτιστης δηλαδη επρεπε να παιξω με το βυσμα ωστε να πιασει καλα κ να φορτωνει το λαπτοπ μεχρι που ξαφνικα τωρα δεν φορτωνει καθολου κ ειναι κλειστος ,το τροφοδοτικο του πρεπει να ειναι οκ ,τι να κανω ? Καμια λυση ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

φιλε ειχα και εχω το ιδιο προβλημα!την λυση την εδωσε ο πατερας μου,τον ανοιξε δεν ξερω και εγω τι εκανε και ειναι μια χαρα τωρα σαν καινουργιος!στην δικια σου περιπτωση θα ελεγα να παρεις ενα καινουργιο :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδια δεν επιανε καλα στην ακρη του βυσματος ο φορτιστης δηλαδη επρεπε να παιξω με το βυσμα ωστε να πιασει καλα κ να φορτωνει το λαπτοπ μεχρι που ξαφνικα τωρα δεν φορτωνει καθολου κ ειναι κλειστος ,το τροφοδοτικο του πρεπει να ειναι οκ ,τι να κανω ? Καμια λυση ?

Πρέπει να το πας σε ηλεκτρονικό να δει τις κολλήσεις στην πλακέτα. 90% με μια καινούρια κόλληση θα γίνει σαν καινούριο. 10% με το κουν-κούνα το καλώδια για να πιάσει μέσα, έκανες ζημιά στην Mobo και κλάφτα Χαράλαμπε.

Αυτά δεν τα αφήνουν έτσι. Αν πήγαινες από την πρώτη στιγμή θα την έβγαζες καθαρή με 10-15 ευρώ. Τώρα μπορεί να φτάσει το 200αρι αν είναι μητρική (που ελπίζω πως όχι).

Δημοσ.

Παιδια καπου στην ενωση ειναι διοτι δεν φορτιζε αλλα δουλευε μεχρι να τελειωσει η μπαταρια οποτε η μητρικη ειναι οκ ,δηλαδη αν βαλω αλλη μπαταρια φορτισμενη θα δουλεψει ειναι σιγουρο ,κανας καλος ηλεκτρονικος?

Δημοσ.

Εννοείται. Δέκα βίδες είναι όλο κι όλο. Αν είχες κι εσύ κατάλληλο κατσαβίδι, το ανοίγεις και μόνος σου

Δημοσ.

φιλε ειχα και εχω το ιδιο προβλημα!την λυση την εδωσε ο πατερας μου,τον ανοιξε δεν ξερω και εγω τι εκανε και ειναι μια χαρα τωρα σαν καινουργιος!στην δικια σου περιπτωση θα ελεγα να παρεις ενα καινουργιο :mrgreen:

Πήγαινέ το στον πατέρα του thehacker7401 tongue.gif

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να το πας σε ηλεκτρονικό να δει τις κολλήσεις στην πλακέτα. 90% με μια καινούρια κόλληση θα γίνει σαν καινούριο. 10% με το κουν-κούνα το καλώδια για να πιάσει μέσα, έκανες ζημιά στην Mobo και κλάφτα Χαράλαμπε.

Αυτά δεν τα αφήνουν έτσι. Αν πήγαινες από την πρώτη στιγμή θα την έβγαζες καθαρή με 10-15 ευρώ. Τώρα μπορεί να φτάσει το 200αρι αν είναι μητρική (που ελπίζω πως όχι).

Μα καλα ρε παιδια,αμα δεν το κατεχετε μην τα πετατε ετσι τα τουβλα.

Τα προβληματα στα power jack τα οποια δεν φορτιζουν ,οφειλονται ειτε στα ελασματα του ιδιου του βυσματος οπου ξεχειλωνουν,ειτε στο καρφι του βυσματος το οποιο σπαει απο το μεταλλακι ,ειτε σπαει το ιδιο το πλαστικο κελυφος και χωριζεται στα δυο.

Για να πειραχτουν οι κολλησεις του βυσματος στην πλακετα,θα πρεπει ή να κανεις τραμπαλα πανω στο βυσμα ή να περασει ενας σκυλος οπως ακουσα προσφατα και πηρε μαζι του το καλωδιο.

Για τις κολλησεις του βυσματος χρησιμοποιουμε τα καλυτερα κολλητηρια και παλι βγαζουμε το βυσμα με πολυ υπομονη,και εσυ μας λες οτι θα σπασουν οι κολλησεις απο το κουνα κουνα?

Δημοσ.

Μα καλα ρε παιδια,αμα δεν το κατεχετε μην τα πετατε ετσι τα τουβλα.

.....,και εσυ μας λες οτι θα σπασουν οι κολλησεις απο το κουνα κουνα?

Καταρχάς άλλαξε λίγο το υφάκι σου. Αν τολμήσεις να συνεχίσεις έστω και μια κουβέντα σε αυτό το στυλ θα σε κάνω report με την μία. Δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω αλλά προτού κρίνεις έτσι εύκολα διάβασε μερικά από τα Post μου για να καταλάβεις αν γνωρίζω 5 πράγματα ή όχι.

Προχθές κιόλας έφτιαξα ένα laptop για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Κι εγώ δεν είπα ότι με το κούνα-κούνα το προξένησε όλο αυτό. Όταν κάποιος μου λέει ότι το κουνούσα δεξιά-αριστερά για να πιάσει, σημαίνει ότι πρότινος είχε φάει ένα καλό χτύπημα κι ας μην το παραδέχεται. Από μόνα τους δεν γίνονται αυτά. Τα υπόλοιπα απλά χειροτερεύουν το ήδη προβληματικό ΗW. Προφανώς κάτι έσπασε μέσα το οποίο θέλει αποκατάσταση και οι συνεχείς πιέσεις μπορούν να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα στην MB. Στο σρχικό στάδιο του προβλήματος ΝΑΙ με μια απλή κόληση θα μπορούσε και ίσως να σωθεί (έτσι έγινε με το προχθεσινό Laptop). Αν έχει προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά μπορεί να θέλει και αντικατάσταση.

Δημοσ.

Ποιο υφακι,ποιο report με την μια και τις δυο και τις τρεις,και γιατι να διαβασω τα posts σου,δεν με απασχολουν καν.

Δεν προσεβαλα κανενα,και κανε report και στον Αρειο Παγο.

Το κακο εδω μεσα ειναι οτι πολλοι εχουν ανοιξει ΕΝΑ λαπτοπ,ΕΝΑ desktop,ENA ups,εναν εκτυπωτη,και δινουνε συμβουλες αβερτα κουβερτα.

Το οτι σου ετυχε εσενα ενα λαπτοπ που ειχε σπασει η κολληση δεν ειναι ο κανονας.

Τα βυσματα αρχιζουν και καταστρεφονται εσωτερικα απο την συνεχη χρηση.

Όταν κάποιος μου λέει ότι το κουνούσα δεξιά-αριστερά για να πιάσει, σημαίνει ότι πρότινος είχε φάει ένα καλό χτύπημα κι ας μην το παραδέχεται

Και φυσικα αυτη η προταση μου δειχνει οτι οχι απλα δεν το κατεχεις,αλλα πετας κουβεντες να βρισκονται.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟ POWER JACK.

Ειπαμε,χαλαρωνουν οι επαφες,ή σπαει το καρφι.

Δημοσ.

οποτε θελει αλλαγη αυτο ? δεν το εχω χτυπησει απλα δεν επιανε απο μονο του κ οταν πχ εβαζα πανω στην ακρη του τροφοδοτικου κατι ψιλοβαρυ η το κουναγα σε θεση ωσπου η ακρη του τροφοδοτικου να δωσει παλι το ρευμα τοτε επιανε ,τελικα να ειναι το βυσματακι αυτο της μητρικης?

Δημοσ.

Ναι 99% αυτό είναι το πρόβλημα & όπως κατάλαβες τα παιδιά αρπαχτήκανε όχι για την ουσία αλλά για τον τρόπο που χάλασε... grin.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...