onty Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Χαιρετώ την παρέα . Θέλω να αγοράσω το Nokia C5-03 White Alumin το οποίο λέει οτι έχει A-GPS . Απο τι είδα για να το έχω σαν GPS θα πρέπει να χρησιμοποιώ μια εφαρμογή που έχει αλλά είναι με χρέωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω επάνω χάρτες για να το δουλεύω χωρίς να χρεώνομαι ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Noμιζω ειναι δωρεαν πλεον οι ovi maps. Το λεει και στο link που εδωσες Χάρτες Ovi Το Nokia C5-03 έρχεται με δωρεάν χάρτες Ovi και δωρεάν πλοήγηση οδήγησης και πεζοπορίας για πάνω από 80 χώρες. Τώρα μπορείτε να πηγαίνετε σε μέρη και να ενημερώνετε τους φίλους σας που είσαστε ώστε να σας βρουν. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνετε την πρόβλεψη καιρού για κάθε τοποθεσία ή συμβουλές και προτάσεις από τα Trip Advisor και Lonely Planet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Αααα καλά η στραβομάρα μου περιορίζει τις δυνατότητες μου... ! Σευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα