Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, ξέρω ότι έχει αναρτηθεί παρόμοιο πρόβλημα, απλά ό,τι κι αν έψαξα δε βρήκα λύση, οπότε σας λέω και τη δική μου κατάσταση ακριβώς.

Έκανα φορμάτ (windows 7 ultimate), τα ξανάβαλα, όλα τέλεια με drivers καρτας γραφικών, motherboard κλπ (το επιβεβαίωσε και το driver checker). Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχω καθόλου ήχο. Αρχικά μετά το φορμάτ δεν είχα καθόλου ένδειξη κάτω δεξιά για το αν υπάρχουν ηχεία και όταν πάταγα με πήγαινε σε troubleshoot (λογικό, δεν είχα drivers). Μετά που έβαλα κάτι drivers της motherboard για το ενσωματωμένο audio interface (ένα realtek ac/97) βρίσκει το output και όταν παίζει μουσική ή οτιδήποτε στέλνει σήμα, η μπάρα στο εικονιδιάκι των ηχείων στο taskbar ανεβοκατεβαίνει ανάλογα...

Από το mixer δεν υπάρχει πρόβλημα, όλες οι εφαρμογές δίνουν ήχο. Τι φταίει; Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μετά που έβαλα κάτι drivers της motherboard για το ενσωματωμένο audio interface (ένα realtek ac/97) βρίσκει το output και όταν παίζει μουσική ή οτιδήποτε στέλνει σήμα, η μπάρα στο εικονιδιάκι των ηχείων στο taskbar ανεβοκατεβαίνει ανάλογα...

Από το mixer δεν υπάρχει πρόβλημα, όλες οι εφαρμογές δίνουν ήχο. Τι φταίει; Ευχαριστώ

Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου...αφού πλέων έχεις και το εικονίδιο και όλες οι εφαρμογές στέλνουν σήμα...

Δημοσ.

Στις (συσκευές αναπαραγωγής) σε βγάζει το εικονιδιο ηχεια ?? κανεις δεξι κλικ στο ηχειο,και επιλέγεις δοκιμή, έχεις ήχο ? διαφορετικά πας διαχείριση συσκευών βρίσκεις το realtek ac/97

δεξί κλικ ιδιότητες και καταργείς τον οδηγό,προσοχη δεν τον διαγραφεις !! και κανείς ανίχνευση !!

Δημοσ.

Control Panel- Sound- Playback .

Ποσες συσκευες σου βγάζει? Αν ειναι πάνω απο μια πες μας εδω ποιες ειναι καθως και ποια ειναι η ενεργη-default.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άκυρο παιδιά λύθηκε μόνο του για κάποιο λόγο... ευχαριστώ

Επεξ/σία από Gbax13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...