Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι δεν βλεπω καποιο αυτοκολλητο!

Τότε πάρε κατσαβίδι, άνοιξε το πλαινό και πάτα λίγο την VGΑ και τις μνήμες (εκτός ρεύματος εννοείται!).

Μετά όπως το έχεις ανοικτό, δες αν έχει τίποτα LEDs η μητρική σου που να δείχνει δεκαεξαδικούς αριθμούς.

Δες τέρμα αριστερά προς τα κάτω στην εικόνα ένα μικρό display που έχει με 2 ψηφία:

Z77%20Extreme4%28m%29.jpg

Έχεις να μας πεις to ΗW του PC σου? Κυρίως η MB με ενδιαφέρει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ρε συ εχω τον τεχνικο ελεγχο ολων μερων μπροστα μου και ειναι ολα ενταξει τσεκαρισμενα απο τον μηχανικο!ετσι λεει τουλαχιστον!

led ενδιεξη τροφοδοσιας:οκ

οπτικες συσκευες:οκ

σκληρος:οκ

γραφικων:οκ

ηχου:οκ

εξοδοι:οκ

δικτυου:οκ

αλλες συσκευες:οκ

λειτουργικο και drivers:ok

θερμοκρασια:οκ

συνοδευτικα:οκ

διαγνωστικο τεστ:οκ

case:turbo-x W1-ATLAS III FULL TOWER

cpu:i5-3550 3.3

ram:8 gb ddr3 1600 mh

hard drive:1 tb sata iii 5400 rpm

graphics card:ati hd 7750 1 gb

mb:msi B75A-G43

psu:turbo-x real series 750w

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμος...

Το τσακάλι λοιπόν που το συναρμολόγησε τσέκαρε τα:

led ενδιεξη τροφοδοσιας:οκ

οπτικες συσκευες:οκ

σκληρος:οκ

γραφικων:οκ

ηχου:οκ

εξοδοι:οκ

δικτυου:οκ

αλλες συσκευες:οκ

λειτουργικο και drivers:ok

θερμοκρασια:οκ

συνοδευτικα:οκ

διαγνωστικο τεστ:οκ

(για να μην τα κοκκινίσω όλα, σημειώνω τα πιο χτυπητά)

σε ένα PC χωρίς λειτουργικό... Κι εγώ είμαι ο Barak Obama που δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω στον λευκό οίκο από το να βοηθάω κάποιους αγνώστους σε ένα forum...

Προφανώς φίλε μου δεν ξέρεις τι σημαίνει Πλαίσιο, ε? Γιατί αν καταλάβω ότι εννοείς ότι μπήκε με κάποιο Linux Live-CD και τα τσέκαρε όλα αυτά, εγώ θα πηδηχτώ από το παράθυρο :)

Τεσπά, αφού εσύ είσαι σίγουρος ότι όλα είναι καλά, εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Άκου την πρώτη συμβουλή μου, πάνε αύριο σε έναν άλλο φίλο σου να το δοκιμάσεις κι εκεί, κι αν σου κάνει τα ίδια από Δευτέρα Πλαίσιο. B)

Επισκέπτης
Δημοσ.

φιλε και εγω το παρατηρησα καπως περιεργο στην αρχη αλλα λεω τι στο καλο ισως εγκατεστησαν κατι και μετα το εβγαλαν!θα παω ομως την δευτερα το πρωι να ρωτησω τι και τι και αμα δεν γινει τιποτα θα τους τον παω την τριτη

Δημοσ.

πανω στο πισι μου εχω δυο οθονες.μια με dvi και αλλη μια με hdmi.η καρτα γραφικων (GTS450) δινει σημα πρωτα στην οθονη με το dvi και μετα στη οθονη με το hdmi.πρεπει να αλλαξω κατι????????

Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ παιδια βρηκα την λυση!εφταιγαν τα drivers που δεν ειναι εγκατεστημενα και δεν αναγνωριζαν το Hdmi..η λυση ηταν ενα απλο vga!ευχαριστω παντως για τις ιδεες σας...ελπιζω αυτο να αποτελεσει λυση και σε αλλους με παρομοιο προβλημα!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ!

Δημοσ.

Εικόνα έπρεπε να σου δώσει το HDMI απλά όχι ήχο. Μετά την προσθήκη Drivers θα είχες και ήχο απο το HDMI.

Εικάζω ότι αν είναι τηλεόραση η οθόνη που έχεις, θα ήρθε μαζί με ένα τηλεκοντρόλ. Εχει πάνω ένα κουμπί που επιλέγεις από που θα σου δώσει ένδειξη. Βέβαια αυτό γίνεται και μέσα απο το μενού της τηλεορασης. Στην περίπτωσή σου μάλλον ήταν γυρισμένη στο VGA καλώδιο και γι' αυτό σου λειτούργησε μετά την προσθήκη VGA καλωδίου.

Λες ότι λύθηκε με drivers αλλά προσωπικά δεν την θεωρώ λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...