Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε Παιδια χρειαζομαι βοηθεια!αγορασα εναν υπολογιστη TURBO-X αλλα χωρις λειτουργικο ακομα επειδη περιμενω να μου ερθει σπασμενο την τριτη απο τον κουμπαρο μου!και που λετε συνδεω το PC ΜΕ ΤΟ HDMI(TURBO-X 1.4) στην τηλεοραση μου LG 27'' και μολις επιλεγω στην εισοδο HDMI μου λεει συνδεση και μετα οτι δεν υπαρχει σημα...ΤΟ HDMI το συνδεω και στις 2 θυρες που εχει το pc μου αλλα τιποτα!

ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ!

Δημοσ.

Και τι περιμένεις να δεις στην τηλεόραση, το μενού των BIOS?? Ίσως θέλει κάμια ρύθμιση μέσα από τα windows, να αναγνωρίσουν την TV δηλαδή οπότε βάλε πρώτα το λειτουργικό και μετά βλέπεις πως θα πάει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδη μολις τα παρω να τα βαλω μεσα να κανω ενα reboot το pc και μετα λογικα θα δω διοτι πως θα κανω την εγκατασταση !!!

Δημοσ.

Εάν συνδέσεις την TV με καλώδιο DVI, θα δεις την αρχική οθόνη του BIOS, αλλά με καλώδιο HDMI πρέπει να ρυθμίσεις τη λειτουργία κλώνου οθόνης από την κάρτα γραφικών σου. Το δεύτερο φυσικά προϋποθέτει να έχεις και Windows στο pc :rolleyes:

Επισκέπτης
Δημοσ.

μπορειτε ρε παιδια να μου συστησετε ενα καλωδιο dvi για τον υπολογιστη μου???το πιο φτηνο

Δημοσ.

Tι να το κάνεις το DVI αφού έχεις HDMI??

Δεν θυμάμαι αν απο την HDMI δίνει πρωτεύουσα οθόνη ή αν από default είναι απενεργοποιημένη και να πρέπει να την ορίσεις εσύ από την καρτα γραφικών. Δεν είμαι σίγουρος....πάντως το πιο στάνταρ είναι αν σου έχουν δώσει μετατροπέα από DVI σε HDMI να κουμπώσεις αυτό πάνω στην κάρτα γραφικών και στη συνέχεια να βαλεις πάνω κει το καλώδιο HDMI που έχεις.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι του λέτε του ανθρώπου? :confused: Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

ΔΛΔ αν πάρει ένα απλό monitor και το συνδέσει με HDMI δεν θα παίξει??? H HDMI ηλεκτρονικά είναι ακριβώς ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ με την DVI μόνο που στην δεύτερη (DVI) είναι κομμένο το audio λόγω πατέντας (του HDMI):shifty: Η ΤV του δεν παύει παράλληλα να είναι ένα ψηφιακό monitor και δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση για να την αναγνωρίσει.

Κανονικά θα έπρεπε να το συνδέσεις και να παίξει. Καλή συναρμολόγηση κάναν οι φωστήρες του Πλαισίου! Πες λίγο τι κάνει το PC μόλις πατήσεις το κουμπί. Βγάζει κανα ήχο? Το ακούς από πίσω να μπαίνει στα Windows ή είναι απλά νεκρό?

Εγώ εικάζω πως με την μεταφορά κουνήθηκε η VGA. Αλλά ΑΝ ανοίξεις το κουτί για να πατήσεις την VGA στο slot της θα χάσεις την εγγύηση (λογικά θα έχουν ένα αυτοκολλητάκι που θα κόβεται όταν ανοίγεις το case). Οπότε βρες ακόμα μία οθόνη να το δοκιμάσεις κι αν δεν, Δευτέρα στα "τσακάλια"...

Επισκέπτης
Δημοσ.

ρε συ το pc δεν κανει κανενα θορυβο περιεργο κανονικα αλλα ανεφερα και πριν οτι δεν εχει windows ακομα

Δημοσ.

Πες λίγο τι κάνει το PC μόλις πατήσεις το κουμπί. Βγάζει κανα ήχο? Το ακούς από πίσω να μπαίνει στα Windows ή είναι απλά νεκρό?

Δεν έχει Windows μέσα για αυτό επικρατεί μια σύγχυση.... ^_^

Επισκέπτης
Δημοσ.

λολ το καταλαβα!αλλα ρε σεις δεν πανε ολοι και παιρνουν pc με τα windows μεσα!οποτε οταν τα βαζεις εσυ δηλαδη πως πρεπει να το κανεις???στα τυφλα!!!!!???απλα ρωταω τοσα πολλα επειδη απο τεχνικο μερος ειμαι ασχετος!!τωρα εγω πχ αμα αγορασω ενα καινουργιο dvi και το συνδεσω και κανω εγκατασταση τα windows θα μπορω να βαλω το hdmi?

Δημοσ.

ρε συ το pc δεν κανει κανενα θορυβο περιεργο κανονικα αλλα ανεφερα και πριν οτι δεν εχει windows ακομα

Δεν έχει Windows μέσα για αυτό επικρατεί μια σύγχυση.... ^_^

Α σωστό κι αυτό...

Παρ' όλα αυτά θα έπρεπε να βλέπει το post του BIOS και να σταματάει σε κάποιο μήνυμα του στυλ "No Boot disk found". Κι αν τίποτα από αυτά δεν φαίνεται θα έπρεπε να (a) βαράει το speaker της MB (αν έχει) ή (β) να δείχνει πάνω στην MB με LEDs που είναι το πρόβλημα. Το (β) δεν μπορεί να το τσεκάρει πάλι λόγω εγγύησης.*

Επιμένω σε αυτό που σου είπα λοιπόν. Κάπου έχεις θέμα με την συναρμολόγηση και να τους το πας πίσω την Δευτέρα. Για να είσαι 100% σίγουρος πάνε αύριο σε έναν φίλο σου να το συνδέσει σε κάποιο Monitor για 2η δοκιμή.

* Εκεί που ανοίγει το side panel έχουν κάποιο αυτοκόλητο?

λολ το καταλαβα!αλλα ρε σεις δεν πανε ολοι και παιρνουν pc με τα windows μεσα!οποτε οταν τα βαζεις εσυ δηλαδη πως πρεπει να το κανεις???στα τυφλα!!!!!???απλα ρωταω τοσα πολλα επειδη απο τεχνικο μερος ειμαι ασχετος!!τωρα εγω πχ αμα αγορασω ενα καινουργιο dvi και το συνδεσω και κανω εγκατασταση τα windows θα μπορω να βαλω το hdmi?

Είπαμε ξέχνα τα αυτά. Με HDMI πρέπει να παίζει κανονικά. Αλλού είναι το πρόβλημά σου...

Επισκέπτης
Δημοσ.

οχι δεν βλεπω καποιο αυτοκολλητο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...