Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρετε θέλω να αγοράσω ένα σετ 2.1 για τον υπολογιστή μου είμαι ανάμεσα σε

1)Corsair Gaming Audio SP2500 2.1 Black

2) Logitech Z623 2.1 Black

3) edifer s730

θα ήθελα την γνώμη κάποιου ιδικού να μην Βάλη γνώμονα τα χρήματα απλά θέλω να μου πη πιο είναι το καλύτερο όχι ποια μάρκα του αρέσει απλά ποιο είναι το καλύτερο

Δημοσ.

Για την απόδοση ηχείων, μόνο υποκειμενικές γνώμες μπορείς να πάρεις. Υπάρχουν μεν «απόλυτα» χαρακτηριστικά, αλλά αν σ' εμένα π.χ. δεν αρέσει αυτό που ακούω από κάποια ηχεία, ό,τι και να λένε τα χαρακτηριστικά δεν πρόκειται να μου αλλάξει η γνώμη.

Από τα τρία που αναφέρεις, δεν έχω ακούσει τα corsair, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μεταξύ των edifier και των logitech, προσωπικά προτείνω τα edifier με κλειστά μάτια. Επαναλαμβάνω όμως: Άκουσε πριν αγοράσεις!

Δημοσ.

χαίρετε θέλω να αγοράσω ένα σετ 2.1 για τον υπολογιστή μου είμαι ανάμεσα σε

1)Corsair Gaming Audio SP2500 2.1 Black

2) Logitech Z623 2.1 Black

3) edifer s730

θα ήθελα την γνώμη κάποιου ιδικού να μην Βάλη γνώμονα τα χρήματα απλά θέλω να μου πη πιο είναι το καλύτερο όχι ποια μάρκα του αρέσει απλά ποιο είναι το καλύτερο

Φίλε μου είμαι στην ακριβώς ίδια κατάσταση εδώ και 1,5 βδομάδα. Πλέον έχω καταλήξει στα edifier μια και από παντού εισέπραξα οτί είναι εκτός συναγωνισμού των άλλων 2 που αναφέρεις. Εφόσον επίσης δεν σε ενδιαφέρουν τα λεφτά δες και αυτα που για μένα όσο τοχω ψάξει είναι κορυφή σε 2.1 αλλά αρκετά ακριβά μιας και είναι μόνο μέσω internet και online παραγγελεία : http://www.teufelaudio.com/pc/concept-d-500-thx-multimedia-certified-2.1-set-p1053.html

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ έχω logitech και έχω μείνει μαλ :X ς από την απόδοση και την ποιότητα των ηχείων. Εχουν ποιστοπίηση THX που σημαίνει ποιότητα και ψηφιακό ήχο. Πάρτα ανεπηφίλακτα. ^_^

Φίλε μου εγώ έχω logitech και έχω μείνει μαλ :X ς από την απόδοση και την ποιότητα των ηχείων. Εχουν ποιστοπίηση THX που σημαίνει ποιότητα και ψηφιακό ήχο. Πάρτα ανεπηφίλακτα. ^_^

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ έχω logitech και έχω μείνει μαλ :X ς από την απόδοση και την ποιότητα των ηχείων. Εχουν ποιστοπίηση THX που σημαίνει ποιότητα και ψηφιακό ήχο.

Ώστε αυτό σημαίνει THX! Μάθαμε και κάτι σήμερα!

Υ.Γ. Εγώ να δεις τι έχω μείνει μ' αυτά που διαβάζω...

Δημοσ.

Ώστε αυτό σημαίνει THX! Μάθαμε και κάτι σήμερα!

Υ.Γ. Εγώ να δεις τι έχω μείνει μ' αυτά που διαβάζω...

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Δικαολογημένα, πιστεύω...

Παρενθετικά, καμία σχέση το THX με οτιδήποτε σε ποιότητα ή ψηφιακό ήχο ή ότι άλλο θέλετε. THX σημαίνει απλά και μόνο ότι τα ηχεία συμορφούνται με τα πρότυπα που έθεσε ο George Loucas για την αναπαραγωγή ήχου των "διαστημικών" ταινιών του και τίποτε παραπάνω. Επί της ουσίας, σε μία προσπάθεια για προσιτό home-cinema, το πρότυπο THX θέλει όλα τα περιφερειακά ηχεία να είναι ίδιων τεχνικών και φυσικών χαρακτηριτικών και δυνατοτήτων.

ΧΩΡΙΣ να έχω ακούσω τα Corsair, θα πήγαινα στα Edifier με κλειστά τα μάτια. Τα Logi ασχολίαστα.

ΥΓ. Για τα Edi έχουν ειπωθεί τόσα πολλά σε αυτό το φόρουμ, ώστε μία σύντομα αναζήτηση μπορεί να παράσχει κάθε είδους πληροφορία γι'αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...