Gyrteroth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Έχω στο pc Linux και Windows ,χρειάστικε να κάνω format και τώρα δεν μου βγάζει την επιλογή σε πιο από τα δύο λειτουργικά να μπω παρά μπαίνει windows.. Πώς μπορώ να το φτίαξω αυτό τώρα? Να μου βγάζει και τα δύο λειτουργικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ποια διανομη λινουξ εχεις και ποια εκδοση αυτης, για να δουμε αν εχει grub ή grub2, οποτε να σου πουμε αναλογα τι πρεπει να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gyrteroth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Fedora 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos686 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν πρόκειται για windows 7 προτείνω easybcd,τη non-commercial έκδοση εννοείται.Αν έχεις xp πες γιατί το easybcd δε δουλεύει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 H fedora 11 εχει τον παλιο grub, τον σκετο χωρις 2 διπλα, οποτε η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις ειναι αυτη. http://www.terabyteunlimited.com/kb/article.php?id=232 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gyrteroth Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ευχαριστ'ώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα