megaklhs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε εαν ειναι καλη προσφορα να αγορασω αυτα εδω τα ηχεια απο ενα ατομο εδω στο insomnia στα 33 ευρω μαζι με τα μεταφορικα τι λετε αξιζει? http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=7170D3841C6CE748908FC6AA069CC499&pa=2855D28B6BE78840916A025C2A558770 α και κατι αλλο ξερει καπιος εαν απο πισω το μεγαλο WOOFER Η ΚΑΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΗΧΕΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SET ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PS3 ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΗΧΟ???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Aφού τα βρίσκεις καινούρια με 37 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/315395/Logitech-Speaker-System-Z323.html, είναι μάλλον πάρα πολλά τα 33 για μεταχειρισμένα. Ίσως στα 15-20 να είχε ένα νόημα, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει.
panos2171 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Κλεψιά είναι τα 33€, σίγουρα δεν αξίζει τέτοια αγορά. Όσο για το άλλο που λες δεν έχουν καμία είσοδο. Το PS3 με HDMI το συνδέεις ή με SCART??
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 φιλε να σου πω προσωπικα αμα θελεις καλα ηχεια σε φτηνη τιμη σου προτεινω ανεπιφυλακτα http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Turbo-X-Speakers-D-400-2-1-M200.htm ειναι οτι καλυτερο σε ποιοτητα για την τιμη τους!
megaklhs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 σας ευχαριτω ολους που μου ανιξατε τα ματια ρε παιδια λοιπον για να τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη θα ηθελα να μου πειτε ποια ηχεια πρεπει να παρω ωστε να συνδεσω το ps3 μου κια να εχω ηχο το εχω κανει συνδεση στην οθονη του pc μου με hdmi ειναι αυτο εδω το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=AbeHOrXNnww πειτε μου ηχεια τα οποια απο πισω θα εχουν εισοδο ωστε να μπορω να συνδεσω τα καλωδια που λεει και στο βιντεο στο λεπτο 3:10 και μετα. τα ηχεια δεν θελω να ξεπερασουν την τιμη των 35 ευρω εαν γινεται.
panos2171 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Mε οποιαδήποτε ηχεία μπορείς να το κάνεις παίρνοντας αυτό
megaklhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 φιλε πανο εγω εχω παρη εκεινο εκει το χρυσαφι δεν κανει?
panos2171 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Που δείχνει στο βίντεο?? Κάνει, το ίδιο είναι βασικά.
megaklhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ωραια τοτε μονο που εμενα τα ηχεια απο πισω δεν εχουν καμια θυρα γιατι εινια φτηνιαρικα καιειναι 2 σπεακερσ τι ηχεια τωρα θα πρεπει να παρω ωστε απο πισω να μπορω να συνδεσω αυτα τα καωδια που λεει το βιντεο? θελω να μου προτινεται ηχεια οπου στα οποια απο πισω θαεχει αυτην την θυρα που διχνει στο βιντεο και θα ηθελα η τιμη να μην ξεπερασει τα 35 ευρω εαν γινεται.
Navu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Χρειάζεσαι ένα οποιοδήποτε σετ ηχείων με θύρα ΑUX (βοηθητική). Πάρτα με τη σειρά στα λεφτά που θες και όποιο βρεις με τέτοια είσοδο, σου κάνει. Υποθέτω ότι όλο αυτό το νταβαντούρι γίνεται γιατί θες να συνδέσεις τα ηχεία ΚΑΙ με τον/κάποιον υπολογιστή, αν όχι οποιοδήποτε σετ ηχείων σου κάνει (με τόσους αντάπτορες που υπάρχουν στην αγορά, όλες οι συνδέσεις είναι εφικτές).
megaklhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ναι θελω να το συνδεσω ωστε να ακουω ηχο και απο το pc και απο το ps3 τι ηχεια θα πρεπει να παρω????θελω εαν γινεται να μου πειτε κανα μοντελο ωστε να παρω θα ηθελα η τιμη να μην ξεπερασει τα 35 ευρω
Navu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εύχομαι να γνωρίζει κάποιο άλλο μέλος και να σου συστήσει κάποιο σετ. Αλλιώς, πάρτα με τη σειρά και ψάξε, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ηχεία των 35€. Για κάποιον με παιχνιδομηχανή των 200+ ε και PC είναι λίγο decadent η όλη ιστορία με τα ηχειάκια... Στη θέση σου, θα προμηθευόμουν από ένα σετ για κάθε πηγή ήχου, έστω κι αν έβγαιναν και 5€ ακριβότερα. Εξάλλου και τα σετ των 35€ για μπάτσες είναι. Φιλικά, Ε.
megaklhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ρε φιλε να σου πω κοιτα επειδη εχω μπερδευτη κιολας λιγο λοιπον στον υπολογιστη μου εχω ηχεια τωρα θελω να εχω και ηχο στο ps3 το θεμα μου ειναι οτι απο οτι βλεπω στο βιντεο απο πισω τα ηχει αυτηνου εχουν κια μια πρασινη θυρα εγω τα ηχεια που βλεπω στο internet που λεω να αγορασω εχουν μονο κοκινη και ασπρη θυρα εαν τα αγορασω θα μπορω να εχω ηχο στο ps3????????? ή για να εχω ηχο στο ps3 θα πρεπει να αγορασω αναγκαστηκα 5.1 speakers??εαν αγορασω 2.1 speakers και απο πισω εχουν θυρα κοκκινη και ασπρη μετα δεν θα μπορω να εχω ηχο στο ps3?
Navu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ρε φιλε να σου πω κοιτα επειδη εχω μπερδευτη κιολας λιγο λοιπον στον υπολογιστη μου εχω ηχεια τωρα θελω να εχω και ηχο στο ps3 το θεμα μου ειναι οτι απο οτι βλεπω στο βιντεο απο πισω τα ηχει αυτηνου εχουν κια μια πρασινη θυρα εγω τα ηχεια που βλεπω στο internet που λεω να αγορασω εχουν μονο κοκινη και ασπρη θυρα εαν τα αγορασω θα μπορω να εχω ηχο στο ps3????????? ή για να εχω ηχο στο ps3 θα πρεπει να αγορασω αναγκαστηκα 5.1 speakers??εαν αγορασω 2.1 speakers και απο πισω εχουν θυρα κοκκινη και ασπρη μετα δεν θα μπορω να εχω ηχο στο ps3? Όλα ξεκινάνε από το PS3: αν ξέρεις αυτό τι εξόδους ήχου έχει πρέπει απλώς να διαθέτεις το κατάλληλο καλώδιο ή τον κατάλληλο αντάπτορα για να το συνδέσεις με τα ηχεία. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με PS, δεν έχω ιδέα τι έχουν και τι δεν έχουν πάνω. Τα ηχεία του τύπου στο βίντεο διαθέτουν πέρα από τις 5.1 εισόδους και κάποια AUX, απ'ότι φαίνεται είναι μία κλασική είσοδος με mini-jack 3,5mm.
megaklhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 λοιπον φιλε μου εγω εχω ακριβως τα ιδια πραγματα που εχει και αυτο το ατομο στο βιντεο το μονο που μου λιπει ειναι τα ηχεια αλλα δεν θελω να παρω 5.1 speakers θελω να παρω 2.1 speakers αλλα δεν ξερω εαν παρω 2.1 θα εχω ηχο στο ps3 μετα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα