wgibson Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Σήμερα αγόρασα αυτό MLS Destinator Talk&Drive 43TSP - Χάρτες Ελλάδας & Ευρώπης http://www.multirama.gr/products/product?pid=0680772&catid=010400 Το εχει κανεις καμία παρατήρηση? Μήπως επρεπε να κινηθώ σε κάποιο software για το galaxy s που εχω? ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μια χαρα ειναι ...Προσωπικα αν και εχω κινητο με android δεν με βολευει το gps σε κινητο
weber122 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 είναι πολύ καλό το gps που πήρες. το talk&drive και η εκφώνηση των αγαπημένων είναι από τα πιο βολικά πράγματα
krypton Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 η εκφώνηση των αγαπημένων είναι καινούριο feature. πες μας εντυπώσεις. πάλι καινοτόμησε η MLS
kabouris72 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ολα τα μηχανακια μλς ειναι μπόμπα.Αν το διαβαζουν στην μλς ας με προσλάβουν να τους προοθήσω μιας και είμαι ανεργος
wgibson Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εχω ομως την εντυπωση οτι ο χαρτης καθυστερει σε σχεση με την φωνη.πρεπει δηλαδη να ακολουθεις ευλαβικα τι λεει... Α και αρκετα αργο επαναυπολογισμο διαδρομης αμα χασεις καμια στροφη...
krypton Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αντιθέτως. ο επανυπολογισμός μιας διαδρομής σε εμένα γίνεται πολύ γρήγορα (σε 1-2 δευτερόλεπτα) και έχω ένα πιο παλιό μηχάνημα της MLS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα