Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκανα τη Δευτέρα αίτηση στη Cyta για στατική IP.

Μου είπαν ότι θα με καλέσουν ότι έγινε η αλλαγή αλλά δεν με χουν καλέσει ακόμα. Παρ' όλα αυτά, από σήμερα βλέπω πολλές καθυστερήσεις στο net. Να υποθέσω ότι έγινε η μετατροπή;

Δημοσ.

δεν επρεπε να εχεις καθυστερησεις.η αλλαγη σε static δεν αλλαζει κατι σε συγχρονισμο κτλ.για να δεις αν εχει αλλαξει απλα δες στο whatismyip.com ποια ip εχειςκαι μετα κλεισε το ρουτερ για κανα 10 λεπτο και ανοιξε το.αν εχεις παρει την ιδια ισως να εχει αλλαξει σε static πραγματι.δεν ξερω βεβαια αν σε 10 λεπτα θα αλλαξει αλλα σε forthnet και otenet στο δεκαλεπτο με κλειστο το ρουτερ αλλαζει.δεν ξερω ποσο lease time εχουν βαλει.αλλιως θα το δεις οταν σε καλεσουν η θα το δεις στην πορεια.κατι μου λεει οτι θα αλλαξει καποια στιγμη αλλα κανεις δεν θα σε παρει τηλ.

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξω κάτι στα network settings, να την "καρφώσω" δηλαδή;

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξω κάτι στα network settings, να την "καρφώσω" δηλαδή;

ειναι static wan οχι public ip's οποτε δεν αλλαζεις τιποτα στο Pc.στο ρουτερ μπροεις να την βαλεις καρφωτα μεσα αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος αφου στην δινει ο Provider No matter what.εκτος αν εχεις παρει κανα 8 αρι δικτυο οποτε εκει παμε αλλου.αλλιως δεν κανεις τιποτα.απλα θα εχεις static Που ειτε θα στην πουν ειτε οταν ενεργοποιηθει θα την δεις απο το whatismyip.com

Δημοσ.

Πάντως πολύ αργεί...Από τη Δευτέρα έχω στείλει το αίτημα...

Υπάρχει τρόπος μέσω κάποιας online υπηρεσίας να κάνω τη δουλειά μου για να γλυτώνω τα 6€ μηνιαίως;

Δημοσ.
www.dyndns.org αν και ειναι με πληρωμη τωρα.η www.no-ip.com και διαφορα τετοια services που αντικαθιστουν κατα καποιο τροπο την static.εξαρτατε για τη χρηση την θες.ειναι σαν να εχεις static.αν ειναι για webserver κτλ μετα οκ δεν κανει το Noip καλη δουλεια για διαφορους λογους.το ιδιο αμα ειναι και για mail server ,exchange Κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...