christiana78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 προσπαθώ να ορίσω στατιική ip , στο cmd μου εμφανίζει ίδιο default gataway με dsn server και χωρίς δευτερη γραμμή για να βαλω ως alternate dsn server.Τί να κάνω στο internet protocol να βάλω και στα 3 πεδία το ίδιο;
SpirosLouis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ναι αυτό σημαίνει ότι παίρνεις DNS από το modem/router. Για alternative βάλε το 8.8.8.8 της google αν θες ή κάποιο που δίνει ο provider σου.(δεν είναι απαραίτητο)(δεν νομίζω να αφήνει να βάλεις στο DNS 2 φορές το ίδιο) (μόλις συνειδητοποίησα ότι το ipconfig -all στα bugindows έχει εξελιχθεί Οο)
christiana78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ.Οπότε στο alternate τί να βάλω;
christiana78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 α οπότε βάζω την ίδια default και dsn και τα οχτάρια στην εναλλακτική. ΟΚ κατάλαβα, ευχαριστώ!
christiana78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 έκανα restart αλλα όταν τσέκαρα το internet protocol ήταν πάλι επιλεγμένο το obtain ip adress automatically, οπότε δεν τα δέχτηκε.. κάτι κανω λάθος ρε γμτ
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 στο Ip v4 τα βαζεις οχι στο Ipv6. πχ Ip 192.168.1.100 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 dns η την Ip του ρουτερ η πες μας εταιρεια να σου πουμε τα dns. η δες τα dns Εδω http://www.satspot.gr/communications/internet/70-dns-internet-providers
christiana78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μπήκα στο status του router μου τα εγραψα απο εκει πάλι τίποτα, μετα είδα οτι στο iterface setup ειχε επιλεγμένο dynamic ip , το άλλαξα και εκεί , έβαλα και στα πεδία που μου ζητούσε 192 168 1 2 δεν το δεχτηκε, έβαλα 192 168 1 5 τίποτα μου βγαζει error due to lan duplicate .... ουφ και είμαι και άσχετη και έκανα 6 ώρες για ώρες για να τα βρω αυτα ... τα παρατάω κάποια στιγμή θα έρθουν κάτι φίλοι μου και θα το δουν , εγω δεν ξέρω τί άλλο να κάνω
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εχω την εντυπωση ότι εχεις μπερδευτει και μας εχεις μπερδεψει και μας αρκετα. Γιατι δεν το παμε απο την αρχη; Οπως ας πουμε τι ακριβως θελεις να κανεις; Ποιο ήταν το αρχικό προβλημα που σε οδηγησε να θελεις να βαλεις στατικη IP και ποιο router εχεις;
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Για static στον υπολογιστή δώσε την IP 192.168.1.30. Αυτό το πρόβλημα που σου βγάζει σημαίνει ότι αυτή η IP έχει δοθεί σε κάποιο άλλο μηχάνημα. Πρόσεξε μην μπερδέψεις κάτι. Μην βάλεις από το router/modem να δίνει π.χ. 192.168.1.5 στον υπολογιστή σου στατική και μέσα στον υπολογιστή έχεις ρυθμίσει να παίρνει μια άλλη IP π.χ. 192.168.1.6. Πρέπει να είναι ίδιες.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μπήκα στο status του router μου τα εγραψα απο εκει πάλι τίποτα, μετα είδα οτι στο iterface setup ειχε επιλεγμένο dynamic ip , το άλλαξα και εκεί , έβαλα και στα πεδία που μου ζητούσε 192 168 1 2 δεν το δεχτηκε, έβαλα 192 168 1 5 τίποτα μου βγαζει error due to lan duplicate .... ουφ και είμαι και άσχετη και έκανα 6 ώρες για ώρες για να τα βρω αυτα ... τα παρατάω κάποια στιγμή θα έρθουν κάτι φίλοι μου και θα το δουν , εγω δεν ξέρω τί άλλο να κάνω απο τον ρουτερ δεν πειραζεις τιποτα.εσυ πας να πειραξεις απο οτι καταλαβα την wan ip και οχι την Lan. Εχω την εντυπωση ότι εχεις μπερδευτει και μας εχεις μπερδεψει και μας αρκετα. Γιατι δεν το παμε απο την αρχη; Οπως ας πουμε τι ακριβως θελεις να κανεις; Ποιο ήταν το αρχικό προβλημα που σε οδηγησε να θελεις να βαλεις στατικη IP και ποιο router εχεις; μαλλον παει να πειραξει την wan οχι την lan για αυτο μπηκε στο ρουτερ.γιατι λεει οτι πηγε interface setup. Για static στον υπολογιστή δώσε την IP 192.168.1.30. Αυτό το πρόβλημα που σου βγάζει σημαίνει ότι αυτή η IP έχει δοθεί σε κάποιο άλλο μηχάνημα. Πρόσεξε μην μπερδέψεις κάτι. Μην βάλεις από το router/modem να δίνει π.χ. 192.168.1.5 στον υπολογιστή σου στατική και μέσα στον υπολογιστή έχεις ρυθμίσει να παίρνει μια άλλη IP π.χ. 192.168.1.6. Πρέπει να είναι ίδιες. Lan duplicate δεν νομιζω να της εβγαζε μυνημα ,αν εβαζε στην καρτα δικτυου μια ιδια θα της ελεγε λογικα conflict η οτι αυτη η ip χρησιμοποιειται ηδη απο αλλον adapter. οπως ειπαν τα παιδια ας μας πει τι θελει να κανει γιανα δουμε τι γινεται.θελει Port forward να κανει η θελει wan static οποτε παμε αλλου?και στην χειροτερη το κανουμε με team viewer στο pc της.
christiana78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εχω baudtec T263RIU A1/B1. Ολο το θεμα ξεκίνησε επειδή τα torrents κατεβαίνουν αργα, έκανα το τεστ ταχύτητας και σύνδεσης που έχει μέσα το μtorrent και είδα οτι η θήρα είναι κλειστή μετά πήγα για port forward και εκεί έλεγε οτι χρειαζόταν στατική ip. Α, μου είπε ένας φίλος μου οτι στο network connections στο pc μου θα έπρεπε να υπάρχουν τουλαχιστον 2 εικονίδια ενα lan και ένα δεύτερο, εγώ έχω ένα.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εχω baudtec T263RIU A1/B1. Ολο το θεμα ξεκίνησε επειδή τα torrents κατεβαίνουν αργα, έκανα το τεστ ταχύτητας και σύνδεσης που έχει μέσα το μtorrent και είδα οτι η θήρα είναι κλειστή μετά πήγα για port forward και εκεί έλεγε οτι χρειαζόταν στατική ip. Α, μου είπε ένας φίλος μου οτι στο network connections στο pc μου θα έπρεπε να υπάρχουν τουλαχιστον 2 εικονίδια ενα lan και ένα δεύτερο, εγώ έχω ένα. Ο καθενας οτι να νε.οχι για σενα για τον φιλο σου.λοιπον τα παμε ενα ενα. α.πρεπει να κανεις port forward Μια θυρα πχ την 4444 στην Ip που εχει το pc σου την οποια θα την δεις καταρχην απο το Ipconfig πχ οταν κανεις Ipconfig θα δεις κατι σαν αυτο C:\Documents and Settings>ipconfig Windows IP Configuration Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.4 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP Address. . . . . . . . . . . . : fe80::226:b6ff:fe10:dba1%4 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254 το πρωτο νουμερο λεει την Ip που εχεις .εγω εχω την 4.οποτε για αρχη κανεις port forward την θυρα πχ 4444 στην 192.168.1.4 τελειωνει το πρωτο βημα. β.αν εχεις οτενετ καλο θα ηταν να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια που κοβει ports>παραθετω την διαδικασια http://www.otenet.gr/hd/abuse/abuse_ports.htm γ.τωρα πρεπει να δωσουμε και την 192.168.1.4 καρφωτα στην καρτα δικτυου σου. αν εχεις windows xp πας control panel network connections μετα βρισκεις την lan connection η την wireless connection Και κανεις δεξι κλικ Properties.πας στο Tcp ip και παλι Properties.δινεις Ip 192.168.1.4 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.254 (αυτα ειναι για μενα.τα αντιστοιχα για σενα) dns της otenet ειναι 195.170.0.2 και 195.170.2.1 πατας οκ και πρεπει να εχεις internet.ανοιγεις το mtorrent και μετα ανοιγεις το www.canyouseeme.org και βαζεις την πορτα 4444.θα πρεπει να σου βγαλει οτι ειναι ανοιχτη.αν οχι τοτε σε κοβει firewall ειτε στο ρουτερ ειτε στο pc σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα