Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαγκες σκεφτομαι και εγω για κανενα λαπτοπακι...Εγω το θελω για σερφαρισμα κανενα photoshop,office κτλ. Θελω και εγω να πεζει τα τωρινα παιχνιδια και τις επομενες γενιες παιχνιδιων..Δινω μεχρι 1100 ευρα το σκεφτομαι ομως και παραπανω...τι λεται θα βρουμαι κανενα κλω μηχανιμα?

Δημοσ.

Ρε μαγκες σκεφτομαι και εγω για κανενα λαπτοπακι...Εγω το θελω για σερφαρισμα κανενα photoshop,office κτλ. Θελω και εγω να πεζει τα τωρινα παιχνιδια και τις επομενες γενιες παιχνιδιων..Δινω μεχρι 1100 ευρα το σκεφτομαι ομως και παραπανω...τι λεται θα βρουμαι κανενα κλω μηχανιμα?

Ανοιξε καλυτερα νεο θεμα.

Επισης ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/topic/449052-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-laptop-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/

Θα παρεις μια μυρωδια. Μετα τα λεμε (αυτο που εχω υπογραμμισει εχει πολυ ψωμι(μη ξεχασεις να πεις ποια παιχνιδια εννοεις).

Δημοσ.

Πρόσφατα με τις ίδιες απαιτήσεις πήρα ένα i5 HP Pavilion με την μεταλική επένδυση. Τώρα είναι κάτω από 600.

Ο λόγος... όλα παλιώνουν ,ένας i5 είναι αρκετά καλός. Σε ένα χρόνο οτιδήποτε άλλο (μη μεταλικό) θα είναι πολύ φτηνό θολό πολυμερισμένο γρατζουνισμένο φτηνο πλαστικο παλιό πραγμα. Δεν συμφωνούν όλοι αλλά είναι σημαντικό. Θα σου έλεγα μην πας σε extreme edition με ι7 και 4 κάρτες γραφικών. laptop είναι, με μπαταρία δουλεύει , και αν το έχεις και πάνω σου καλό είναι να μην σου θυμίζει τοστιέρα.

Δημοσ.

Ας ρωτήσω κι εγώ σε αυτό το θέμα αφού ψάχνω κι εγώ κοντά σε αυτή την κατηγορία (500-650€) Έχω αρχίσει να ασχολούμαι με σχεδίαση ιστοσελίδων (το αν όμως τελικά ασχοληθώ σοβαρά δεν το ξέρω ακόμη) οπότε θα ήθελα να μπορώ τουλάχιστο να κάνω αυτό, αν και δε νομίζω ότι απαιτείται πολύ δυνατό μηχάνημα αφού στον desktop (3ετίας-αναβαθμισμένος) δεν έχω πρόβλημα. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε παιχνίδια (έχω το desktop για αυτό το λόγο) και το laptop το αγοράζω για λόγους φορητότητας, αν και καλό θα ήταν να μπορώ να παίζω παιχνίδια ικανοποιητικά (όχι extreme καταστάσεις σαν crysis όλα στο high). Επίσης μπορεί να χρειαστεί να τρέξω Photoshop οπότε η Ram πρέπει να είναι 3GB+. Σκληρός δίσκος 500gΒ είναι υπεραρκετός.

Άρα αυτά που με ενδιαφέρουν κατά σειρά προτεραιότητας είναι

1. να μπορεί να κάνει αυτά που προανέφερα

2. η εταιρεία να είναι αξιόπιστη και να μη με ταλαιπωρεί έαν συμβεί κάτι (After Sales Support)

3. ο χρόνος λειτουργίας μεταξύ φορτίσεων να είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερος

4. όσο το δυνατό ελαφρύτερο

Σε κάποιο άλλο θέμα είδα ότι προτάθηκε το Lenovo IdeaPad Z570Am i7-2670QM

το οποίο φαίνεται αρκετά καλό (αν και κατα τι ακριβότερο από τα ποσά που προανέφερα). Δεν ξέρω αν είναι "too much" για αυτά που ζητάω, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό ή ακόμη και άλλες εναλλακτικές προτάσεις.

Δεν έχω καμία εμπειρία απο Lenovo ή το συγκεκριμένο κατάστημα. Ποιά είναι η άποψή σας και για τα δύο; Έχει κανείς εμπειρία από τη σειρά HP Pavilion; Φίλος μου είπε να αποφύγω την HP αφού έχει άσχημες αναμνήσεις. Να τον ακούσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να ψάξεις για βλάβες στο ιντερνετ για τα μοντέλα που θα καταλήξεις. Προσωπικά έχω καλές εμπειρίες από lenovo (kai ibm) και από hp. Αντιθέτος σε 2 γνωστούς μου με toshiba sat τα έφτυσαν πολύ γρηγορα.

Δημοσ.

Ναι, δεν τα υπολόγιζα τα Toshiba. Υπάρχει κανεις με παρόμοιες απαιτήσεις που μπορεί να δώσει τη γνώμη του; Έχω δεύτερες σκέψεις για το Lenovo, μήπως μπορώ να έχω όσα θέλω με χαμηλότερη τιμή. Τι παίζει με την αυτοδυναμία (ώρες); Κινουνται σε παρόμοια επίπεδα όλοι τησ κατηγορίας ή θα πρέπει να αποφύγω κάποιους αφού αυτό το στροιχείο με ενδιαφέρει αρκετά;

Σκεφτόμουν το Acer Aspire V3-571G-52454G32Mass (i5-2450/4GB/320GB). Τι παίζει με τα Αcerq

Δημοσ.

αυτο αξιζει?http://www.skroutz.gr/s/444716/Toshiba-Satellite-L750-1L9-i5-2430M-4GB-640GB.html

Μια χαρα ειναι αλλα πριν απο λιγο εγραψες:

παιδια αλλαγη σχεδιων max budget 600

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι αλλα πριν απο λιγο εγραψες:

ε αμα ειναι να κανω λιγο υπομονη και να παρω αυτο αν ειναι καλυτερο

Δημοσ.

ε αμα ειναι να κανω λιγο υπομονη και να παρω αυτο αν ειναι καλυτερο

Στο μοναδικο πραγμα που υπερεχει το τοσιμπα ειναι η βασικη εγγυηση που εχει καλυτερη εξυπηρετηση.

Κατα τα αλλα το acer εχει λιγο καλυτερη καρτα γραφικων και επεξεργαστη.

Δημοσ.

εγω παντως θα σου ελεγα αν δεν βιαζεσαι να παριμενεις και τις εκπτωσεις που φανταζομαι θα πεσουν οι τιμες και θα γινουν προσφορες οποτε με το ιδιο budget μπορει να παρεις καλυτερο μοντελο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...