GT-MAN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Γεια χαρα θελω να συνθεσω ενα pc πολυ ισχυρο για gaming αλλα και γενικα για φοβερες απαιτησεις!!!!! Ποσό που διαθέτουμε : μεχρι το πολυ 1450-1500 ευρω Χρήση υπολογιστή :gaming και γενικα ισχυρες απαιτησεις Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? εχω μια τηλεοραση 40 ιντσων (smart tv ) ( γινεται να μην παρω οθονη και να συνδεσω το pc σε αυτην για να την εχω αυτη ως οθονη του υπολογιστη μου??????) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι και κατα προτιμηση wirelless( to ποντικι και το πληκτρολογιο εννοω, για ηχεια σκευτομαι να χρησιμοποιω to home cinema που ηδη εχω ( γινεται? ) Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλυτερα απο το ιδιο γιατι δεν ξερω να τον συναρμολογω ... Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?η συναρμολογιση θα γινει στο καταστημα γιατι εγω δεν ξερω... Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. εχω τα windows 7 ultimate 64 bit περιμενω τις γνωμες σας !!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Διευκρίνισε τι εννοείς με το "γενικά ισχυρές απαιτήσεις", αν θέλεις. Ποιά προγράμματα χρησιμοποιείς? Τι θα κάνεις συγκεκριμένα εκτός από το gaming?
GT-MAN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Διευκρίνισε τι εννοείς με το "γενικά ισχυρές απαιτήσεις", αν θέλεις. Ποιά προγράμματα χρησιμοποιείς? Τι θα κάνεις συγκεκριμένα εκτός από το gaming? οταν λεω ''γενικά ισχυρές απαιτήσεις'' εννοω οτι εκτος απο το να ειναι τελειο το pc στο gaming να ειναι και γενικα ισχυρο σε ολες τισ χρησης που θα κανω για παραδειγμα ( ιντερνετ κτλπ ) .... με λιγα λογια να πεταει το συστημα!!!!!
GT-MAN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 καλη μου φενεται αυτη η συνθεση φιλε μου! θα το σκευτω, ωστοσο αν καποιο αλλο ατομο στειλει και αλλη συνθεση να εχω αρκετες υποψην μου καλο θα ηταν για να επιλεξω σιγουρα τον καλυτερο συνδιασμο!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ποντικι και πληκτρολόγιο διάλεξε της αρεσκείας σου, αλλά όχι ασύρματα. Δεν κάνουν για gaming.
GT-MAN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ποντικι και πληκτρολόγιο διάλεξε της αρεσκείας σου, αλλά όχι ασύρματα. Δεν κάνουν για gaming. ειπα για ασυρματα επειδη θα εχω ως οθονη την τηλεοραση μου και θα εχω μια αποσταση .... οποτε πως θα αγορασω μη ασυρματα? εκτος αν υπαρχει καποιος τροπος να αγορασω μη ασυρματα αλλα να φτανει το καλωδιο σε αποσταση 2-2,5 μετρα ξερω γω....
baskon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καλυτερα ασυρματο . Σε ιδια κατασταση με ΤV στα 3 μετρα κ ενσυρματο χειριστηριο μρσα σε πεντε μερες λογω βιασυνης κ απροσεξιας παρασυρθηκε το καλωδιο απτο ποδι μου. Εσπασε η θυρα usb του κουτιου.Οποτε αν το καλωδιο ειναι μπροστα σου αστο καλυτερα.Δε μπορεις να εισαι προσεκτικος.Και σιγουρα οχι οταν πανω που εισαι σε κρισιμο σημειο στο παιχνιδι σε παιρνουν τηλ η σου χτυπαν το κουδουνι..
k_dinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Πολύ δυνατή η σύνθεση που πρότεινε ο φίλος, αν και εγώ θα πρότεινα μια πιο οικονομική 7850 για κάρτα γραφικών και θα επέλεγα έναν πιο δυνατό i7 επεξεργαστή. Και οι 2 κάρτες θα σε καλύψουν άνετα για τα επόμενα χρόνια, αλλά πιστεύω πως η 7850 είναι πιο vfm (value for money). Τέλος μην ξεχνάς πως οι κάρτες γραφικών χάνουν πολύ πιο γρήγορα την αξία τους σε σχέση με τους επεξεργαστές, οπότε καλύτερα να μην 'επενδύσεις' εκεί.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αυτό που τον ενδιαφέρει πρωταρχικά στο gaming είναι η κάρτα, οπότε εφόσον μπορεί να την πάρει τώρα, θα ήταν καλό. H 7850 με την 670 έχουν αρκετή απόσταση, δεν θα καλύψουν το ίδιο χρονικό διάστημα. Ο i7 είναι πραγματικά αχρείαστη υπερβολή κατά την άποψή μου. Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο θα κωλώσει ο i5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα