algazg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Σημερα,για πρωτη φορα εδω και μηνες, αποφασισα να ασχοληθω λιγο με τα παιχνιδια που εχω στο pc.σε ολα τα παιχνιδια που δοκιμασα ομως(assassin's creed brotherhood και revelations,call of duty 4),οσες φορες και να τα δοκιμασα,μετα απο 5-10 λεπτα χανεται η εικονα και ο υπολογιστης σταματα να αντiδρα.φανταζομαι πως λειτουργει καθως λαμπακια,ανεμιστηρακια κλπ ειναι αναμμενα,αλλα δεν αντιδρα σε κανενα κουμπι εκτος απο αυτο που απενεργοποιει το τροφοδοτικο.δοκιμασα αφου παρουσιαστει το προβλημα να το αφησω 1 ωρα μηπως και γινει κατι,αλλα τζιφος... δε μου εχει συμβει,ουτε εχω ακουσει ποτε κατι παρομοιο.εχει ιδεα κανενας ποιο ειναι το προβλημα; ΥΓ:συγνωμη αν ειμαι σε λαθος τοπικ
ninos30 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καταρχάς καλώς ήρθες. 99% έχεις πρόβλημα θερμοκρασιών. Κατέβασε ένα πρόγραμμα σαν το HWMonitor, τρέξε το, μπες παίξε ένα παιχνίδι 2-3 λεπτά πριν κολλήσει και μετά πόσταρε ένα screenshot εδώ (αφού το κάνεις εικόνα, πατάς την Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου και το κάνεις attach)
algazg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 μετα απο ενα πενταλεπτο call of duty 4 αυτα μου βγαζει το hwmonitor
ninos30 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω ότι θέλεις κι άλλη απόδειξη, ε? Δες τις θερμοκρασίες της CPU σου. Βάρεσε 92 μετά από 5 λεπτα με Min τα 71 (εκεί έπρεπε να είσαι under load) Όχι ότι και η VGA σου πάει καλύτερα (βαράει και αυτή 90+) Το PC παραμάσχαλα σε ένα βενζινάδικο, το ανοίγεις από το πλάι και φυσάς, όχι πολύ κοντά στην ΜΒ (~20εκ), και από πίσω το τροφοδοτικό. Μετά αγοράζεις νέα πάστα για την CPU σου, βγάζεις ψύκτρα, καθαρίζεις καλά και απλώνεις καινούρια. Λογικά θα είσαι μια χαρά μετά Τσεκάρεις φυσικά, ΑΦΟΥ το καθαρίσεις, αν δουλεύουν και τα ανεμιστήρια φυσιολογικά. Μπορεί να θες και καινούριο CPU Cooler
algazg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω ότι θέλεις κι άλλη απόδειξη, ε? Δες τις θερμοκρασίες της CPU σου. Βάρεσε 92 μετά από 5 λεπτα με Min τα 71 (εκεί έπρεπε να είσαι under load) Όχι ότι και η VGA σου πάει καλύτερα (βαράει και αυτή 90+) Το PC παραμάσχαλα σε ένα βενζινάδικο, το ανοίγεις από το πλάι και φυσάς, όχι πολύ κοντά στην ΜΒ (~20εκ), και από πίσω το τροφοδοτικό. Μετά αγοράζεις νέα πάστα για την CPU σου, βγάζεις ψύκτρα, καθαρίζεις καλά και απλώνεις καινούρια. Λογικά θα είσαι μια χαρά μετά Τσεκάρεις φυσικά, ΑΦΟΥ το καθαρίσεις, αν δουλεύουν και τα ανεμιστήρια φυσιολογικά. Μπορεί να θες και καινούριο CPU Cooler ευχαριστω πολυ.θα το κοιταξω μεσα στην εβδομαδα
algazg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 η φυσιολογικη θερμοκρασια(χωρις τιποτα και φορτωμενο)που πρεπει να ειναι;με μονο τον chrome(1 καρτελα)ανοιχτο παρατηρω 55 cpu και gpu
panos2171 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Eγώ με τον firefox και 10 καρτέλες ανοιχτές έχω 45 cpu και 48 gpu oπότε πάλι είσαι ψηλά. Πόσον καιρό έχεις να το καθαρίσεις και σε τι θερμοκρασία βρίσκεται ο χώρος που είσαι??
algazg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Eγώ με τον firefox και 10 καρτέλες ανοιχτές έχω 45 cpu και 48 gpu oπότε πάλι είσαι ψηλά. Πόσον καιρό έχεις να το καθαρίσεις και σε τι θερμοκρασία βρίσκεται ο χώρος που είσαι?? o χωρος μου εχει κλιματισμο οποτε λειτουργει ο υπολογιστης(γενικα ειναι πολυ ζεστο το δωματιο).επειδη ουτε χρονο,ουτε γνωσεις(προς το παρον)δεν εχω,ο υπολογιστης ανοιξε τελευταια φορα οταν αλλαξε επεξεργαστη,μητρικη και καρτα γραφικων πριν δυο χρονια(οποτε απο οτι καταλαβαινω δεν πρεπει να εκπλησσομαι για τις θερμοκρασιες)
panos2171 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ναι τα ανεμιστηράκια έχουν γεμίσει σκόνη οπότε δεν κάνουν τη δουλειά που θα πρεπε. Με ένα καθάρισμα και πάστα στον επεξεργαστή θα είσαι ΟΚ.
algazg13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 λυθηκε το προβλημα.το εδωσα σε ενα φιλο.αφου το καθαρισε αλλαξε τον ανεμιστηρα της gpu που δε λειτουργουσε(εχει βαλει ανεμιστηρα για επεξεργαστη),εβαλε και εναν ανεμιστηρα στο κουτι και αλλαξε παστες.οι θερμοκρασιες ειναι πολυ πιο φυσιολογικες(50-55 cpu και gpu μετα απο 2 ωρες call of duty,35 idle) και υποθετω πως θα ειναι ενταξει τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα