Near Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Θα επιθυμούσα να με βοηθήσετε σε κάτι που έχω πρόβλημα. Είχα το laptop ενός φίλου μου το οποίο, ενώ λειτουργούσε κανονικά, έκλεινε ξαφνικά μόνο του χωρίς καμία προειδοποίηση. Ακόμα και ο χρόνος κλείσιματος δεν ήταν σταθερός. Μπορούσε να κλείσει σε 5', σε 10', ακόμα και σε 15'. Αποφάσισα λοιπόν χθες να το ανοίξω, να το καθαρίσω από τις σκόνες και να του βάλω καινούργια πάστα τόσο στην CPU όσο και στην GPU. Δεν μπορώ να περιγράψω τι αφαιρέσα από μέσα του. Όσο για την πάστα του, ήταν τελείως ξερή... Το δούλεψα χθες αρκετές φορές και δεν παρουσίασε ξανά το ίδιο πρόβλημα. Χθες το βράδυ λοιπόν, το χρησιμοποίησα για 2-2,5 ώρες συνεχόμενα χωρίς να παρουσιάσει απολύτως τίποτα. Εδώ, θα επιθυμούσα να επισημάνω ότι κλείνοντάς το μου εμφάνισε μήνυμα "installing 1 of 29 updates, installing 2 of 29 updates, κ.ο.κ μέχρι που ολοκληρώθηκε και έκλεισε από μόνο του. Πιθανότατα, ο φίλος μου είχε ενεργοποιήσει το automatic updates των windows, αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι για να το απενεργοποιήσω ή έστω να επιλέξω το τι να εγκαταστήσει. Τέσπα. Σήμερα λοιπόν το πρωί που το άνοιξα ξανά για να του κάνω format -απαραιτήτως- μου παρουσίασε ακριβώς το αρχικό πρόβλημα. Δεν μπορούσα να προχωρήσω στην διαδικασία εγκαταστάσης του λειτουργικού. Θα ήθελα να επισημάνω εδώ ότι, προτού ξεκινήσω το format, επεδίωξα να μπω για τελευταία φορά στο λειτουργικό, αλλά ποτέ δεν ξαναμπήκε. Κολλούσε. Εμφάνιζε μήνυμα για "mac address client" και κολλούσε κάπου εκεί. Δεν μπορούσε να συνεχίσει στην είσοδο του λειτουργικού συστήματος. Λες και κάτι συνέβει με τα updates. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, μιας και θα προχωρούσα στην διαδικασία του format, αλλά και όπως προανέφερα έκλεινε. Α, επίσης να αναφέρω ότι και στην περίπτωση που ήθελα να εισέλθω στο λειτουργικό εμφάνιζε το μήνυμα για "mac address client", έκανε κάτι για "DHCP..." και μετά από λίγο έκλεινε μόνο του. Μπορεί κάποιος να καταλάβει τι συνέβει; Μήπως το πρόβλημα δεν ήταν μόνο με την θερμοκρασία; Τι άλλο μπορεί να είναι; Motherboard; Processor; Και, πως δούλευε χθες το βράδυ συνεχόμενα για 2-2,5 ώρες; Συγκιριακά; Μπορεί να συνέβει κάτι με τα updates; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ. Πρόκειται για ένα Toshiba A200-1J3. Δεν ακούγονται, κατά την διαδικασία εκκίνησης του laptop, ήχοι τύπου "beep". Αυτό, όσο γνωρίζω, το παρουσίαζει όταν πρόκειται για πρόβλημα μνήμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα