modechristo_13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 με τα χρήματα που διαθέτεις calculator με μιγαδικούς πίνακες (επίλυση κυκλώματος; ) δύσκολα θα βρεις, ή θα δώσεις περισσότερα για ένα σοβαρό calculator ή αν έχεις smartphone μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια δωρεάν εφαρμογή εξομοίωσης calculator που έχει μιγαδικούς πίνακες ναι φιλε μου για επιλυση κυκλωματος λεω! θα παρω μαλλον κατι μεχρι 35 ευρω ετσι κι αλλιως τελειωνω την σχολη οποτε δεν θα μου χρειαστει για πολυ καιρο ακομα!! ξερεις καποια τετοια εφαρμογη για symbian?
Downloadpercent Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Σχετικά με τα ολοκληρώματα, βγάζει κατευθείαν το αποτέλεσμα ή και τα βήματα πολύ καλό για τις εξετάσεις (αφού επιτρέπονται αριθμομηχανές)...
nvel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ναι φιλε μου για επιλυση κυκλωματος λεω! θα παρω μαλλον κατι μεχρι 35 ευρω ετσι κι αλλιως τελειωνω την σχολη οποτε δεν θα μου χρειαστει για πολυ καιρο ακομα!! ξερεις καποια τετοια εφαρμογη για symbian? όταν ήμουν στην θέση σου πριν από 20 χρόνια χρησιμοποιούσα για να λύνω κυκλώματα ένα HP48sx που μόλις είχε κυκλοφορήσει και έκανε τα πάντα. Δυστυχώς ακόμα και τώρα ως μεταχειρισμένο στο ebay εξακολουθεί να είναι ακριβό. Αυτό είχα στο μυαλό μου για εξομοιωτή σε smartphone αλλά για symbian δεν υπάρχει (και εγώ s60v3 έχω), το καλύτερο calculator σε symbian είναι το solution αλλά έχει μόνο πραγματικούς πίνακες. Οπότε το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι κάτι μεταχειρισμένο από ebay. Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις τα hiend μοντέλα της ΤΙ που σου προτάθηκαν παραπάνω, και με τα παλαιότερα και φθηνότερα μοντέλα θα κάνεις την δουλειά σου, πχ το ΤΙ-85 ή ΤΙ-86 έχουν μιγαδικούς πίνακες, δεν έχουν βέβαια την ποιότητα κατασκευής της HP
freedoom Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Θα με ενδιέφερε να αγοράσω ένα καινούριο κομπιουτεράκι, γιατί στο hp 9g που έχω κάποια χρόνια τώρα, έχει χαλάσει το κουμπί με το δεξί βελάκι στο joistic, το οποίο 2/3 φορές το καταλαβαίνει πλέον σαν enter, με αποτέλεσμα να χάνω την πράξη. Γενικά, δεν έχω εμπειρία στην αγορά, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν Casio χαμηλής τιμής, σε σχέση με κάτι τέρατα της hp και της ti, σίγουρα πολύ καλύτερα, αλλά και πολύ ακριβότερα. Δεν έχω θέμα με την τιμή, αλλά με την έννοια ότι δεν αξίζει να δώσω και €120+, για ένα κομπιουτεράκι, που δε θα χρησιμοποιώ, ούτε το 1/3 των δυνατοτήτων του. Εγώ θέλω, εκτός των άλλων, να λύνει εξισώσεις και να κάνει πράξεις με μητρώα (πολ/σμους, αντιστροφή, εύρεση ορίζουσας) Τώρα, αν υπολογίζει και (ορισμένα) ολοκληρώματα ή παραγώγους συναρτήσεων, ακόμα καλύτερα. Τι έχετε να προτείνετε; Για αγορά, να υποθέσω δεν υπάρχει κατάστημα εντός Ελλάδος έτσι;
modechristo_13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 παιδια επανερχομαι στο θεμα αν και λιγο αργα το θυμηθηκα...!! επειδη προσφατα αποκτησα κινητο με android τελικα ποια ειναι αυτη η εφαρμογη που λεγατε παραπανω οτι υπολογιζει πινακες με μιγαδικους??
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 δες αυτό και αυτό. εγω έχω το real calc αλλα νομίζω οτι δεν εχει πινακες. θα δοκιμασω αυτα τα δυο τωρα που τοπες... btw για κομπιουτεράκι όποιος το χρησιμοποιεί συχνά και κάνει δουλειά, το θέλει για πανεπιστημιο και θα του μείνει μια ζωή τα ΤΙ κανουνε παπαδες. μια φορά θα το παρεις και δε θα χρειαστει να παρεις αλλο. στις εξετάσεις επίσης "βοηθάνε"
nvel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 οι εξομοιωτές των HP48 TI85/86 TI89 υποστηρίζουν μιγαδικούς πίνακες
chris_k21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα απέκτησα το Τι85 ωστόσο αν κ πολύ καλό δε με κάλυψε ως προς τους μετασχηματισμούς Ζ. Γνωρίζετε αν υπάρχει κατι
andreapaog328 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ε ρε φιλαράκι μου μετασχηματισμούς z σε κομπιουτεράκι?
nvel Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 για μετασχηματισμό z πρέπει να ανέβεις κατηγορία στα TI89/92 ή HP/48/49/50
chris_k21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Όταν σπούδαζα.δεν είχα ξαναδεί μετασχηματισμούς και τώρα τους βρίσκω μπροστά μου. Νvel σ Ευχαριστώ πολύ. Κάτι σε βηματικη λύση μπα ε
Makaross Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδια, ενδιαφαιρομαι κι εγω για να αγορασω ενα επιστημονικο κομπιουτερακι και "ζαχαρωνω" το nspire. Ξερει κανεις τι διαφορα του με το nspire CAS? απο οτι κατάλαβα το παραπάνω που κάνει το CAS είναι να σου λύνει τα προβλήματα βήμα-βήμα, οπότε για στατιστικά τεστ που ενδιαφαίρομαι εγώ δεν μου προσφαίρει κάτι παραπάνω. Έχει κανείς να μου προτεινει κάτι που να είναι καλό για στατιστική ή κάποιο που είναι αποκλειστικά για στατιστική;
somebody:) Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 καλα ΑΝ ποτε καποιος βρει οικονομικη αριθμομηχανη που να λυνει μητρες με μιγαδικους, ας το πει και σε μας να προμηθευτουμε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα