Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ψαχνω για μια καινουργια αριθμομηχανη που να υπολογιζει εκτως απο τις κλασσικες λειτουργιες ολοκληρωματα, συστηματα , οριζουσες και αν γινεται να υπολογιζει οριζουσες και με φανταστικους αριθμους!!

εχω καταληξει σε κατι τετοιο:

http://www.elmisystems.gr/product/fx-991esplus

απλα δεν ξερω αν μπορω να βαλω φανταστικους αριθμους σε πινακες που με ενδιαφερει αρκετα!

καμια αλλη προταση με budjet μεχρι τα 35 ευρω?

Δημοσ.

Το εχω αυτο το κομπιουτερακι. Για φανταστικους αριθμους σε πινακες δε ξερω.

Αλλα το πλεονεκτημα των Casio στην Ελλαδα ειναι οτι ολα αυτα χρησιμοποιουν(καθηγητες-φοιτητες)

οποτε εχεις καποιον να σου δειξει αν θες να κανεις κατι :P

Δημοσ.

με τα χρήματα που διαθέτεις calculator με μιγαδικούς πίνακες (επίλυση κυκλώματος; ) δύσκολα θα βρεις, ή θα δώσεις περισσότερα για ένα σοβαρό calculator ή αν έχεις smartphone μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια δωρεάν εφαρμογή εξομοίωσης calculator που έχει μιγαδικούς πίνακες

Δημοσ.

texas instruments ti-89 platinum... απο ebay θα το βρεις κανα 80άρι σε δημοπρασια... ειναι ομως το πιο αρτιο απο όλα και κανει τα πάντα και ακομη παραπάνω :P

Δημοσ.

texas instruments ti-89 platinum... απο ebay θα το βρεις κανα 80άρι σε δημοπρασια... ειναι ομως το πιο αρτιο απο όλα και κανει τα πάντα και ακομη παραπάνω :P

One word θα πω: WordRider και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε. Ti 89 Rocks λέμε!

Δημοσ.

One word θα πω: WordRider και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε. Ti 89 Rocks λέμε!

Βασικα απο την Texas instrument Ti nspire cas. Φορητο Mathematica

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

το ti-89 platinum είναι μακράν το πιο πολύτροπο και ολοκληρωμένο από οποιοδήποτε άλλο της συγκεκριμένης εταιρίας και γενικά.. έβγαλε τώρα πρόσφατα ένα έγχρωμο το οποιο έχει πλεονέκτημα στις γραφικές παραστάσεις και γενικά πιο ισχυρό hardware.. αλλα πάλι λόγω του firmware του το βάζω στην θέση 2 και επιμένω να έχω στην πρώτη θέση το ti-89 P.. :)

αν βγει μια έγχρωμη έκδοση του με μεγαλύτερη ram λίγο καλύτερο επεξεργαστη (οχι οτι αυτος που εχει δεν αρκει.. απλα για να κάνει ακόμη πιο πολύπλοκους υπολογισμούς και γραφικές παραστάσεις σε λιγότερο χρόνο) και επαναφορτιζόμενο τότε θα άλλαζα.. μέχρι τότε όμως no thanks :)

Δημοσ.
το ti-89 platinum είναι μακράν το πιο πολύτροπο και ολοκληρωμένο από οποιοδήποτε άλλο της συγκεκριμένης εταιρίας και γενικά.. έβγαλε τώρα πρόσφατα ένα έγχρωμο το οποιο έχει πλεονέκτημα στις γραφικές παραστάσεις και γενικά πιο ισχυρό hardware.. αλλα πάλι λόγω του firmware του το βάζω στην θέση 2 και επιμένω να έχω στην πρώτη θέση το ti-89 P.. :)

αν βγει μια έγχρωμη έκδοση του με μεγαλύτερη ram λίγο καλύτερο επεξεργαστη (οχι οτι αυτος που εχει δεν αρκει.. απλα για να κάνει ακόμη πιο πολύπλοκους υπολογισμούς και γραφικές παραστάσεις σε λιγότερο χρόνο) και επαναφορτιζόμενο τότε θα άλλαζα.. μέχρι τότε όμως no thanks :)

Αυτο που λες ειναι το ιδιο με αυτο που λεω, και ειναι αρκετα ισχυρο για να κανει Emulation το Ti 89. Ασε που θα το μαθει και πιο γρηγορα γιατι ολα τα γραφει οπως στο χερι. Και το CAS του ειναι απειρως ανωτερο.

Δημοσ.

και το nspire που λες από τεχνικής πλευράς είναι ανώτερο γιατί πολύ απλά είναι πιο νέο μοντέλο.. αλλα είναι κατώτερο σαν υπολογιστικό μηχάνημα από το ti89... απλά δεν μπορεί να κάνει όσα κάνει το τι-89 δεν έχει το ίδιο οικοσύστημα εφαρμογών και δεν έχει την ίδια συνοχή και ποικιλία

Αυτό που έχει είναι δυνατότερο επεξεργαστή και πιο userfriendly εισαγωγή δεδομένων και γενικά χρήση.. αλλα το ti-89 κάνει παπάδες αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς :)

τελος ένα βασικό μειονέκτημα το nspire είναι ότι δεν μπορεί να απεικονίσει τρισδιάστατες γραφικές παραστάσεις το ti-89 μπορεί.

αυτό και μονο το κάνει πιο επιστημονικό εργαλείο κατά την άποψη μου

και άκυρο όπου έγραψα Platinum βάλτε Titanium :)

είναι ti-89 Titanium το μοντέλο στο οποιο αναφέρομαι

Δημοσ.

Μα το Tnspire μπορει να παρει το πληκτρολογιο του 89 και με το emulation Τρεχει τα παντα. Ακομα και ετσι πιο καλο ειναι το Voyager 200 ακομα και απο το Titanium. Τι εχεις βρει οτι δεν μπορει να κανει το Cas? Προσοχη υπαρχουν δυο Nspire το σκετο και το Cas, το πρωτο ειναι απλο κομπιουτερακι με γραφικες παραστασεις το δευτερο εχει προγραμμα αλγεβρας πολυ πιο ισχυρο απο το 89/Εξελιξη αυτου.

Ποιο εχεις δουλεψει; Γιατι το Cas σιγουρα υπερκαλυπτει το 89. Ο μονος τομεας που αναπτυσσεται ακομα ειναι οι εφαρμογες για μηχανικους που και παλι εχουν βγει πολλες, αλλλα και εκει το Voyager ειναι καλυτερο απο το 89.

Δημοσ.

ναι αυτό που δείχνεις είναι το καινούργιο το ΕΧ που είναι και έγχρωμο εγώ μιλούσα για το ασπρόμαυρο nspire cas.... βεβαια είναι σε emulator το video που δείχνεις αλλα ok ίσως κάνει 3d...

πάλι όμως δεν αλλάζει κάτι το τι-89 έχει πολύ καλύτερο προγραμματιστικό περιβάλλον στην ενσωματωμένη κονσόλα του έχει πολλές εφαρμογές για φυσική χημεία κτλ που δεν υπάρχουν για το nspire και δεν μιλάω για εφαρμογές της πλακας...

και παίζει supermario zelda κτλ :P

Δημοσ.

Ολες σχεδον υπαρχουν και στο nspire, και παιζει και ποκεμον zelda Κλπ

ΕΓΧΡΩΜΑ :-)

http://www.youtube.com/watch?v=WUHezD5S6OU

Το Emulator Τρεχει το ιδιο. Αν εισαι Θεσσαλονίκη να βρεθουμε να στο δειξω. Απλα εχω και το Titanium και χαρισα το Voyager οποτε τα εχω δουλεψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...